• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Retkituolit

Retkituolin tärkein tehtävä on olla mukava istua sekä kompakti kuljettaa ja säilyttää. Tästä löydät laajan valikoiman retkituoleja. Tarjolla on tuoleja eri malleissa ja hintaluokissa. Löydä uusi retkituolisi alta.

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Mukavat retkituolit

Upealla leirintälomalla on tärkeää, ettei sinulta puutu mitään. Siksi varusteissa ei kannata pihistellä. Tämä tarkoittaa myös oikean tuolin valintaa. Ja sen voit tehdä Scandihills Camping & Outdoor -verkkokaupassa. Tarjoamme erilaisia vaihtoehtoja hyvistä ja laadukkaista retkituoleista, jotka takaavat sinulle erinomaisen mukavuuden. Valikoimassamme on retkituoleja, joissa on matala selkänoja, sillä se tarjoaa mukavimman asennon, kun istut retkipöydän ääressä ja nautit hyvää ruokaa tai kylmiä juomia. Kun on aika rentoutua ja istua jopa tuntikausia retkituolissa, on tärkeää, että sinulla on mukava tuoli. Jokaisen minuutin retkituolissa pitää tuntua hyvältä ja mukavalta. 

Laaja valikoima retkituoleja, joissa on jalkatuki

Lisää mukavuutta pykälän verran ja hemmottele itseäsi hyvällä retkituolilla, jossa on jalkatuki. Monissa retkituolimalleissamme löytyy jalkatuki. Osassa niistä on vapaasti seisova jalkatuki ja osassa tuoliin kiinnitettävä jalkatuki. Jos siis etsit retkituoleja, joissa on jalkatuki, olet tullut oikeaan paikkaan.

WeCamp- tai Crespo-retkituoli?

Scandihills Camping & Outdoor meillä on sekä budjettiystävällisen WeCampin retkeilytuoleja että tunnustetun luksusretkeilymerkin Crespon retkeilytuoleja. WeCamp on hieman edullisempi malli kuin Crespo, mutta tarjoaa silti mukavuutta ja laatua. Crespon monikuituiset päälliset voidaan pestä helposti saippuavedellä, eikä niitä tarvitse vesieristää. Sekä WeCamp että Crespo ovat kuitenkin merkkejä, jotka molemmat tarjoavat laadukkaita retkeilytuoleja. On vain sinusta itsestäsi kiinni, kummasta pidät enemmän.

Halpa ja laadukas retkituoli

Joskus tarvitset myös kevyen ja edullisen retkeilytuolin, joka on helppo ottaa mukaan kaikkialle. Retkituolivalikoimamme on valittu huolellisesti, sillä haluamme varmistaa, että vaikka ostaisit halvan retkituolin, on se silti laadukas. Emme pidä retkituoleista, jotka rikkoutuvat jo lyhyen käytön jälkeen. Siksi pidämme tärkeänä, että valikoimassamme on retkituoleja, jotka ovat sekä edullisia että laadukkaita.

Osta uusi retkituoli verkossa

Vaikka meillä ei ole näköyhteyttä verkkoasiakkaisiimme, tunnemme suurta vastuuta sinua kohtaan. Haluamme varmistaa, että sinulla on miellyttävä kokemus, etsitpä sitten vain inspiraatiota verkkokaupastamme tai teet ostoksia. Jos et löydä etsimääsi, ota rohkeasti yhteyttä meihin, sillä etsimme mielellämme ratkaisun, joka auttaa sinua. Koska sinä asiakkaana olet meillä keskiössä. Siksi olemme myös e-merkillä varustettu verkkokauppa, mikä tarkoittaa, että verkkokauppamme on tunnustettu turvalliseksi paikaksi tehdä ostoksia. Lisäksi takaamme nopean toimituksen, jotta voit tilata juuri sen, mitä tarvitset tulevaa lomaasi varten.

Turvallinen verkkokauppa ja miellyttävä ostoskokemus kulkevat käsi kädessä Scandihills Camping & Outdoor -verkkokaupassa. Tilaa siis jo tänään, niin tuotteesi ovat pian matkalla luoksesi.