• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Kaasupatruunat

Kaasupatruunoita eli retkikaasua käytetään lukemattomissa tarkoituksissa: kaasulyhdyissä, kaasupolttimissa, kaasulämmittimissä, Weber-grillien sytyttämisessä ja monessa muussa käytössä. Kaasupatruunoita on myös erilaisia: puhkaistavia sekä venttiilillä tai kierreventtiilillä varustettuja. Mieti, mihin käyttöön tarvitset retkikaasua ja valitse oikea kaasupatruuna tästä.

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Kaasupatruunat

Täältä löydät valikoimamme kaasupatruunoita eli retkikaasua. Kunkin kaasusäiliön tuotesivulta voit lukea, mitä kaasuseosta patruunassa on. Tuotesivulta voit myös lukea, mikä kierreventtiili patruunan yläosassa on. Monet meistä haluavat käyttää aina täsmälleen samaa kaasupatruunaa, minkä vuoksi meillä on laaja retkikaasuvalikoima eri merkkejä ja patruunoita. Niistä voit löytää täsmälleen saman kaasupatruunan, mihin olet tottunut. Jos retkikaasua aiotaan käyttää kylmissä olosuhteissa, on otettava huomioon, että eri kaasuseokset kestävät kylmää paremmin kuin toiset. Tästä kategoriasta löydät myös kaasupatruunoiden lisävarusteet. Löydät muun muassa kätevän Cadac-liittimen, jonka avulla voit kuljettaa ja liittää jopa kolme kaasupulloa samaan järjestelmään. Näin sinun tarvitsee vaihtaa kaasupulloja harvemmin. Entäpä mikä on sen mukavampaa, jos grillaat pidemmän aikaa ja kaasu loppuu, eikä sinun silloin ei tarvitse vaihtaa kaasupatruunaa kuumaan grilliin. Jos olet Jetboil-järjestelmän onnellinen omistaja, tunnet todennäköisesti Jetboilin omat kaasupatruunat. Jetboil-patruunoita varten meillä on lisävarusteita. Meiltä löytyy vaaka, jonka avulla voit laskea, kuinka paljon kaasua kaasusäiliössä on jäljellä. Kun käytät retkikaasua, tulee sinun olla tietoinen siitä, että laitteesi on suunniteltu käyttämään nimenomaan kaasupatruunaa. Tämä johtuu siitä, että retkikaasu tulee patruunasta ulos sääntelemättömänä. Siksi se tuottaa suurimman mahdollisen paineen, ja paine laskee, kun patruuna tyhjenee. Jos olet kiinnostunut käyttämään matalapaineisia (tavalliselle pullokaasulle tarkoitettuja) kaasulaitteitasi kaasupatruunoiden kanssa, tarvitset säätimellä varustetun letkusarjan. Jos sinulla on kysyttävää kaasupatruunoista tai siitä, miten konvertoida retkikaasua 30 mbarin järjestelmiin tai päinvastoin, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, niin autamme sinua.

Kaasupatruunoiden ja kaasusäiliöiden kaksi päätyyppiä

Kaasusäiliöitä on kahta päätyyppiä, jotka toimivat hyvin eri tavoin. Ensimmäinen tyyppi on Kaasupatruunoita on kahta päätyyppiä, jotka toimivat hyvin eri tavoin. Ensimmäinen tyyppi on vaihdettavat kaasupatruunat. Niissä on kierteet yläosassa. Näin voit ruuvata itse patruunan kaasulaitteeseen. Se tarkoittaa myös sitä, että kun patruuna ruuvataan irti laitteesta, kaasun syöttö lakkaa. Loput kaasusta pysyy siis patruunassa. Tämä on todella kätevää, koska se tarkoittaa, että voit käyttää yhtä kaasupatruunaa useissa eri laitteissa. Useimmissa retkikaasua käyttävissä ulkokäyttöön tarkoitetuissa kaasulaitteissa käytetään vaihdettavaa kaasusäiliötyyppiä.

Toinen kaasupatruunatyyppi on puhkaistava kaasupatruuna, jota kutsutaan myös kertakäyttöiseksi kaasupatruunaksi. Ne toimivat eri tavalla kuin vaihdettavat patruunat. Niissä on suljettu kansi, joka puhkaistaan, kun kaasusäiliö ruuvataan kiinni. Kun olet ruuvannut puhkaistavan tai kertakäyttöisen kaasusäiliön kiinni, suosittelemme, että käytät patruunan kokonaan loppuun ennen sen vaihtamista. Jos ruuvaat puhkaistun kaasupatruunan irti, kun siinä on vielä kaasua, mikään ei estä kaasun karkaamista. Toisin sanoen, kaasupatruuna tyhjenee kokonaan, kun ruuvaat sen irti. Kertakäyttöistä kaasusäiliötä ei kannata vaihtaa, ennen kuin se on täysin tyhjä, sillä kaasu pääsee hallitsemattomasti ulos. Kertakäyttöisiä kaasupatruunoita käytetään monissa tarkoituksissa, joissa ei ole järkevää mennä vaihtamaan patruunaan ennen kuin se ovat tyhjä. On paljon työkaluja, joissa käytetään kertakäyttöisiä kaasupatruunoita. Lisäksi kotona on pienempiä kaasulaitteita, joissa käytetään kertakäyttöisiä kaasupatruunoita. Meillä on valikoima Cosi-tuotteita, joissa käytetään puhkaistavia kaasupatruunoita. Cosi-valikoimassa on hienoja kaasulaitteita, jotka on tehty näyttämään upealta kotona terassilla tai osana glamping-elämystä. Cosin muotoilu on pohjoismaista ja minimalistista. Tuotteissa on useita värivaihtoehtoja, jotka ovat huomiota herättäviä, mutta eivät varasta kaikkea huomioita.