• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Makuualustat

Makuualustan valinta riippuu pitkälti sen käyttötarkoituksesta. Tästä löydät laajan valikoiman erilaisia makuualustoja, joissa on käytetty esimerkiksi alumiinia tai solumuovia. Meillä on myös puhallettavia ilmatäyteisiä patjoja. Makuualustan säilyttämistä varten kannattaa ostaa oma pussi.

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Nuku hyvin Scandihills Camping & Outdoorin makuualustalla

Upea loma alkaa hyvillä yöunilla. Olitpa sitten leirintälomalla, telttailemassa kesäfestareilla tai vaeltamassa metsässä, makuualusta ratkaisee kaiken. Meillä Scandihills Camping & Outdoorilla on laaja valikoima makuualustoja eri tarkoituksiin. Ei ole väliä, minkä makuualustan valitset. Kaikki makuualustat ovat laadukkaita, mutta jotkut sopivat eräretkille paremmin kuin toiset. Lisäksi tarvitset usein makuualustaa myös yövieraita varten. Löydät sellaisen helposti ja kätevästi täältä ScandiHills.fi-verkkokaupasta. Meiltä löydät myös upeita lisävarusteita, kuten monikäyttöisen Air Stram Pumpin, joka toimii käsipumppuna, vettä hylkivänä kuljetussäkkinä ja tyynynä.

Valitse oikea makuualusta  

Meillä Scandihills Camping & Outdoorissa on laaja valikoima hyviä makuualustoja jokaiseen makuun eri hintaluokissa. Jos tarvitset uutta makuualustaa, olet tullut oikeaan paikkaan. Me autamme sinua löytämään juuri sinun käyttötarkoitukseesi sopivan makuualustan. Tutustutaanpa eri vaihtoehtoihin.

Jos retkeilet luonnossa ja yövyt teltassa useita öitä, on erityisen tärkeää, että sinulla on kestävä ja tukeva makuualusta, joka suojaa sinua kylmää maata vasten. Tutustu sekä erittäin mukaviin ilmatäytteisiin retkipatjoihimme että käytännöllisiin itsetäyttyviin makuualustoihimme. Ilmatäytteinen retkipatja takaa sinulle parhaan mukavuuden, jota voit toivoa teltassa nukkuessasi. Vaikka kyseessä on ilmatäytteinen patja, on se silti suhteellisen kevyt. Patja pakkautuu pieneen kokoon, jolloin se vie hyvin vähän tilaa. Lisäksi siinä on sisäänrakennettu ilmapumppu. Jos etsit käytännöllisempää itsetäytyvää makuualustaa, tutustu laajaan valikoimaamme. Sieltä löydät Insultaed Traverse Core XL Regular -makuualustan, jossa on erinomainen eristys. Kyseessä on Primaloft®eco-eristetty makuualusta, jonka sisäpuolella on sisäänrakennettuna heijastavaa teknologiaa. Se mahdollistaa kehon lämmön heijastumisen, mikä parantaa eristyskykyä. Näin lämpöä ei häviä makuualustan läpi, vaan saat oman pienen lämpökiertojärjestelmän. Jos käy niin ikävästi, että makuualustasi puhkeaa terävän kiven tai jonkin muun syyn takia, älä huoli, alustan mukana on paikkaussarja. Makuualusta tarjoaa ylellistä nukkumismukavuutta, jota ystäväsi kadehtivat.

Voit hankkia alumiinikalvolla varustetun tai solumuovisen makuualustan täältä Scandihills Camping & Outdoor -verkkokaupasta. Yhdistämällä nämä kaksi makuualustaa saat mainion kannettavan sängyn edulliseen hintaan. Alumiinikalvolla varustettu makuualusta eristää kosteutta ja kylmää vastaan, ja solumuovinen makuualusta antaa mukavaa pehmeyttä muutamalla lisäsenttimetrillä.
 

Hyvä liiketoimintaosaaminen ja turvallinen ostokokemus

Hyvä loma alkaa meiltä. Varusteilla on paljon väliä, kun olet retkellä – ja kun tarvitset hyvät yöunet. Siksi teemme kaikkemme varmistaaksemme, että sinulla saat hyvän kokemuksen kanssamme. Hyvää liiketoimintaosaamista arvostetaan suuresti. Tuotteiden ostamisen meiltä tulee olla helppoa, turvallista ja mutkatonta. Verkkokauppamme mahdollistaa sen, että voit suunnitella ja tilata tuotteet, joita tarvitset, jotta lomasi on täydellinen. Voit tehdä sen turvallisesti, sillä ScandiHills.fi takaa turvallisen verkkokaupankäynnin. Tuotteet on jaettu kategorioihin, jotka antavat sinulle nopeasti yleiskuvan kaikista tuotteista, joihin muun muassa kuuluu laaja makuualustavalikoimamme. Nopean toimituksemme ansiosta saat pian hyvät yöunet Scandihills Camping & Outdoor -makuualustalla.