• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Matkavarusteet

Kun olet lähdössä matkalle, löydät tästä käytännöllisiä matkavarusteita, kuten matka-adaptereita, erilaisia matkatyynyjä, hygieniatuotteita, kevyitä pyyhkeitä ja paljon muuta.

Tästä kategoriasta löydät kaiken, mitä tarvitset seuraavalla matkallasi. 

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Matkavarusteet

Täältä löydät pieniä tavaroita ja tuotteita, jotka usein unohtuvat ennen matkaa, mutta jotka voivat säästää vaivaa ja tehdä matkastasi mukavamman.

Turvallisuus

Matkatavaroista huolehtiminen on välttämätöntä, kun matkustat lentokoneella tai junalla. Jos käy niin että matkatavarasi jäävät ilman valvontaa, on hyvä, että niissä on lukko. ScandiHills.fi suosittelee sinulle vaijerilukkoa, sillä vaijeri on helppo pujottaa läpi erilaisten matkatavaroiden vetoketjujen silmukoista tai muista sopivista kohdista. Valikoimamme kuuluvissa lukoissa on koodilukko, joten sinun ei tarvitse huolehtia avaimista. Tämä on kätevää, kun useampi perheenjäsen avaa ja sulkee matkatavaroita.

Jos matkustat Yhdysvaltoihin, tutustu valikoimastamme löytyviin TSA-hyväksyttyihin lukkoihin. Yhdysvaltain lentokenttien turvallisuusvaatimukset ovat erittäin korkeat ja siellä on tiukemmat säännöt kuin monissa muissa paikoissa maailmalla. Tämä tarkoittaa muun muassa sitä, että jos turvahenkilöstö epäilee matkalaukkusi sisältöä, he avaavat sen ja tutkivat sen sisällön. Tämä tapahtuu riippumatta siitä, oletko lukinnut matkalaukkusi tai et, ja se tapahtuu ilman, että sinulle ilmoitetaan asiasta. TSA-hyväksytyn lukon kanssa voit kulkea turvallisesti läpi turvatarkastuksen ilman, että lukkosi rikotaan. TSA-lukot eroavat muista lukoista siinä, että ne voidaan avata universaalilla yleisavaimella. Vain Yhdysvaltain lentokenttien turvahenkilöstöllä on avaimet lukkoihin. Voit siis luottaa siihen, että lukko on turvallinen ja että se voi kulkea Yhdysvalloissa turvatarkastuksen läpi.

Varusteet lennolle

Tutustu lentovarustevalikoimaamme, kun matkustat lentokoneella. Valikoimasta löydät lentosukat, jotka sopivat erityisesti pidemmille lennoille. Tutustu myös Matkavarusteet-kategorian valikoimaan, josta löydät fiksuja ratkaisuja matkatavaroiden tehokkaaseen pakkaamiseen. Samasta kategoriasta löydät pieniä kokoja arkipäiväisistä tavaroista, jotka sopivat erinomaisesti lentomatkailuun, sillä ne vievät vähemmän tilaa ja painavat vähemmän.
ScandiHills.fi-verkkokaupasta voit ostaa matkalaukkuvaa’an, jotta voit punnita matkalaukkusi. Kun punnitset matkalaukkusi ennen lentokentälle saapumista, vältyt kalliilta ylipainomaksuilta. Matkalaukkuvaa'at ovat pieniä ja kevyitä, joten vaaka mahtuu matkalaukkuun ja voit ottaa sen matkalle mukaan. Kun on aika palata kotiin, voit tarkistaa, että matkatavarasi ovat edelleen painorajojen sisällä.

Riippumatta lentomatkan pituudesta kannattaa ostaa hyvä matkatyyny mukavuuden parantamiseksi.  Valikoimastamme löydät klassisia puhallettavia tyynyjä. Lisäksi löydät vaahtomuovityynyjä ja yhdistelmätyynyjä, joissa on sekä puhallettava osa, jolla voit säätää tyynyn kovuutta, että untuvakerros. Se antaa tuntuman, joka vastaa tuttua tyynyä kotona. 

Toalettitarvikkeet

Toalettitarvikkeiden valikoimamme on tehty matkustamista varten. Matkapyyhkeemme ovat sopivan kokoisia. Ne on valmistettu nopeasti kuivuvista ja kokoonpuristuvista materiaaleista, joten ne eivät vie tilaa laukussasi. Meiltä löydät toalettilaukkuja, jotka sopivat sekä reppureissulle että perinteiseen retkeilyyn. Toalettilaukut ovat kaikki kooltaan kompakteja ja niissä on erillisiä lokeroita. Näin voit pitää hygieniatuotteesi järjestyksessä. Useimmat meistä ovat luultavasti kokeneet sen, kun nestemäiset saippuat vuotavat toalettilaukkuun tai matkalaukkuun. Sea To Summit -valikoimamme varmistaa, että näin ei käy enää koskaan. Sea To Summit on luonut valikoiman tuotteita, jotka ovat kuivia, kunnes ne sekoitetaan veteen, jolloin ne vaahtoavat ja muuttuvat toivotuksi tuotteeksi. Valikoimasta löydät hoitavan shampoon, käsisaippuan, pesuaineen, parranajosaippuan ja saippuan, jotka kaikki on pakattu kompakteihin 50 kappaleen pakkauksiin. Matkasaippuavalikoimamme sopii loistavasti reppureissuille, joilla peseytymisolosuhteet voivat olla alkeellisia. Matkasaippua on myös hyvä ottaa mukaan myös retkeilyreissulle lisävarmistuksesi, jotta hygienia pysyy yllä riippumatta siitä, minne tahansa päädyt.

Matkalaukkukärry

ScandiHills.fi myy matkalaukkukärryjä, jotka sopivat mainiosti asuntovaunuusi. Kärryihin voit helposti pakata kaiken, mitä tarvitset, kun lähdet asuntovaunulta rannalle tai retkelle ulos luontoon. Käytännöllisissä matkalaukkukärryissä on suuret maastopyörät, joten kärryn kanssa on mukava kulkea niin rannalla kuin metsässä.

Jos olet lähdössä vaellukselle haastavaan maastoon, voi olla hyvä idea ottaa mukaan vaellussauvat..