• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Teltat 6+ hengelle

Tästä kategoriasta löydät valikoimamme suurimmat teltat. Tärkeimmät tuotemerkit ovat High Peak, Coleman ja Nordisk. Niillä kaikilla on telttoja, joihin mahtuu suuri perhe tai yli 6 hengen kaveriporukka.

Kaikissa teltoissa on tiivistetyt saumat, hyttysverkot tuuletusaukoissa ja monia muita nerokkaasti suunniteltuja yksityiskohtia. Korkean laatunsa ansiosta teltat toimivat loma-asuntonasi vuosia eteenpäin. Jos tarvitset pienemmän teltan, suosittelemme tutustumaan muuhun telttavalikoimaamme – löydät varmasti tarpeisiisi sopivan teltan.

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Teltat 6+ hengelle

Meillä ScandiHills.fi-verkkokaupassa on laaja valikoima suuria telttoja ryhmille tai suurille perheille. Meillä on synteettisiä telttoja, jotka ovat tuttuja luultavasti erilaisista festivaaleilta ja ulkoilmaretkiltä. Mutta meillä on myös puuvillatelttoja, joita et näe yhtä usein. Suurten telttojen kohdalla on valittavana useita telttamalleja. On olemassa tunnelitelttoja, jotka on tehty puolikaarissa seisovista telttakaarista, jotka pingotetaan asettamalla teltan kumpaankin päähän köysi. Tämä antaa teltalle todella hyvän korkeuden, ja näin useimmat ihmiset pystyvät seisomaan teltassa suorassa. Meillä on myös kupolinmuotoisia telttoja. Nämä ovat telttoja, jotka pystytetään asettamalla kaksi telttakaarta ristiin niin, että niistä muodostuu puolikas kupoli. Se on yksinkertainen ja hyvin yleinen rakenne. Ja sitten on vielä tiipii-teltat. Tiipii-teltassa on keskellä keskipylväs ja sen jälkeen ympyrän muotoon pingotettu telttakangas. Tiipii-teltassa on pylvään ympärillä paljon tilaa ja korkeutta. Puuvillatelttojemme joukosta löydät malleja, jotka eivät istu suoraan mihinkään tiettyyn kategoriaan. Ne on suunniteltu vanhojen, ajan saatossa löytyneiden telttapiirustusten mukaan, ja valmistettu nyt nykyaikaisista materiaaleista varsin laadukkaasti.

Materiaalit

Nykyaikaiset teltat on usein valmistettu synteettisistä materiaaleista. Kun tarkastelet synteettisistä materiaaleista valmistettua telttaa, löydät sen vesipilariarvon. Tämä on luku, joka kertoo, kuinka paljon vettä voi seistä esimerkiksi telttakankaalla, ennen kuin vesi pääsee kankaasta läpi. Toisin sanoen se on luku, joka osoittaa, kuinka vedenpitävä teltta on. Korkeampi vesipilariarvo tarkoittaa, että teltta kestää enemmän vettä ja sadetta. Synteettinen kangas on vedenpitävää siten, että se sulkee veden ja ilman kokonaan pois. Tämä on hyvä tapa pitää tuuli ja sade poissa. Mutta se tarkoittaa myös sitä, että sisäilma voi muuttua kosteaksi ja ilma teltassa voi seistä. Siksi synteettistä telttaa valittaessa kannattaa telttaa tuulettaa runsaasti.
Kun tarkastelet puuvillatelttaa, et löydä sen vesipilariarvoa. Et löydä sitä siksi, koska puuvillalle ei ole mahdollista tehdä kyseistä testiä. Puuvillasta tulee vedenpitävää aivan toisella tavalla. Kun puuvillateltan kangas kastuu, se imee itseensä vettä, kunnes se on kyllästynyt. Kun kangas on kyllästynyt, tulee siitä vedenpitävä, koska vesi ei pääse tunkeutumaan puuvillan läpi, joten se valuu pois. Tämä tarkoittaa, että kuiva pöytäliina ei ole vedenpitävä, kun taas märkä puuvillapöytäliina on vedenpitävä. Se myös tarkoittaa, että puuvillapöytäliinan vesipilariarvoa ei voi mitata. Kuluttajana voit kuitenkin olettaa, että puuvillateltta on vesitiivis. Puuvillateltalla on yksi merkittävä etu synteettisiin telttoihin verrattuna: puuvilla on luonnollinen materiaali, joka hengittää. Tämä takaa sinulle täysin erilaisen sisäilman teltassa. Puuvillateltta ei kostu kondenssivedestä samalla tavalla, koska kostea ilma pääsee poistumaan. Tämä saa koko elämyksen teltassa tuntumaan ylellisemmältä. Puuvilla on loistava materiaali, jos samassa teltassa nukkuu useita ihmisiä, sillä kondenssivedestä ei tule samalla tavalla ongelmaa. Vaikka puuvilla saattaa olla vanhanaikainen materiaali, ovat puuvillateltat kaikkea muuta kuin vanhanaikaisia. Niissä on lukemattomia nerokkaasti suunniteltuja yksityiskohtia, jotka tekevät teltan käytöstä helppoa ja miellyttävää. Siitä hetkestä, kun teltta on pystytetty, siihen hetkeen, kun se on valmis käytettäväksi – olipa kyseessä sitten useamman hengen nukkumapaikka tai glamping-teltta, jossa sinulla on tilaa luoda poikkeuksellinen retkeilyelämys, missä kaunis pohjoismainen muotoilu on etusijalla.

Onko sinulla kysyttävää teltoista tai siitä, mikä teltta sopii juuri sinulle? Soita meille rohkeasti tai lähetä sähköpostia. Kerromme mielellämme teltoista ja neuvomme, mikä teltta sopii tarpeisiisi.