• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Wok-rengaspolttimet

Valmista herkullisia wokkiruokia kuin ammattilainen omalla rengaspolttimellasi. Hot Wok- tai Foker-kaasupolttimellamme paistat täydellistä lihaa ja kalaa sekä rapeita ja herkullisia vihanneksia, jotka ovat vielä täynnä vitamiineja.

Wokkiruoka kypsyy alkuperäisellä Hot Wokilla tai Foker Wokilla 4–5 kertaa suuremmalla teholla kuin keittiön liesitasolla, minkä ansiosta voit pikapaistaa ruokaa. Hot Wokilla wokkien valmistaminen ulkokeittiössä, leirintäalueella tai mökillä on hauskaa, ja lisäksi saat terveellistä ruokaa hetkessä.

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Hot Wok tanskalainen korkealaatuisten wok-laitteiden valmistaja

Hot Wok on tanskalainen yritys, joka suunnittelee ja valmistaa korkealaatuisia wok-laitteita. Hot Wok tunnetaan erityisesti rengaspolttimistaan, jotka takaavat tehokkaan ja tasaisen lämmön parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Ulkona käytettävät rengaskaasupolttimet on valmistettu valuraudasta, mikä tarkoittaa, että saat erittäin kestävät ja kestävät rengaspolttimen. Kaasupolttimen voimakkuutta on helppo säätää, joten voit vaihdella pikapaistamisen ja hauduttamisen välillä.

Hot Wok -mallistoon kehitetään jatkuvasti uusia ja innovatiivisia tuotteita, joiden avulla herkullisten wokkiruokien valmistaminen on entistäkin helpompaa. Tutustu laajaan valikoimaan wok-tarvikkeita, kuten wokkipannuja, wokkikattiloita, tuulisuojia ja rengaspolttimoita
 

Näin valmistat täydellistä wokkiruokaa

Tiedät tilanteen luultavasti omasta keittiöstäsi. Kypsentäminen, jonka olisi pitänyt olla paistamista, alkaa näyttää enemmänkin keittämiseltä. Tämä johtuu siitä, että lieden teho ei riitä pitämään paistolämpötilaa niin korkeana kuin, mitä tarvitaan, jotta wokissa paistettu ruoka kypsyy samalla tavalla kuin aasialaisessa keittiössä.

Hot Wok -rengaspolttimen avulla sinulla on oikeat välineet herkullisten ja pikapaistettujen wokkiruokien valmistamiseen korkealla lämmöllä.

Wokkiruoka terveellisempi vaihtoehto

Useimmat meistä yhdistävät kesän aurinkoon, rantoihin ja herkulliseen grilliruokaan. Ei ole epäilystäkään siitä, etteikö grilliruoka ole herkullista, mutta useimmiten grillissä valmistetut ateriat ovat hyvin kaloripitoista ruokaa. Me kaikki tiedämme, millaista on palata töihin upean kesän jälkeen muutaman ylimääräisen kilon kanssa.

Kokeile korvata osa grillatusta ruoasta terveellisillä ja maukkailla wokkiaterioilla ja näet itse, miten pikapaistetut kasvikset tekevät kauppansa. On hyvin todennäköistä, että täydellisesti kypsennetystä wokkiruoasta tulee uusi suosikkisi – koska se maistuu herkulliselta.

Wok-reseptit inspiraatiota uusiin wokkiruokiin

Parhaan ja maukkaimman wokkiruoan saat, kun käytät tuoreita vihanneksia. Kun raaka-aineiden laatu on kohdallaan, maku ja terveelliset ominaisuudet ovat huippuluokkaa.

Jos etsit inspiraatiota, mitä wokkiruokia voit valmistaa Hot Wok -wokkipolttimella, Hot Wok on laatinut upean reseptikirjan, jossa on 20 helppoa wokkireseptiä. Ne ovat superhelppoja valmistaa,  oikeilla Hot Wok -varusteilla suorastaan lastenleikkiä.