• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Termosähköiset kylmälaukut

Termosähköiset kylmälaukut sopivat erinomaisesti perheen jääkaapiksi. Ne tarjoavat myös lisäjäähdytysmahdollisuuden, kun asuntovaunun oma jääkaappi on täynnä. Lisäksi kylmälaukulla on monia muitakin käyttökohteita, esimerkiksi piknik-ruokien säilyttämisessä tai matkajääkaappina auton tavaratilassa.

Jos käytät 12 voltin kylmälaukkua autossasi, muista käyttää akkuvahtia pysähtyessäsi.

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Termosähköiset kylmälaukut

Jos etsit kätevää kylmälaukkua, jota voit säilyttää autossasi pitämässä ruoat ja juomat kylminä retkellä, on termosähköinen kylmälaukku hyvä valinta. Termosähköiset kylmälaukut toimivat siten, että laitteessa on metallia, joka joko jäähtyy tai lämpenee, kun virta kulkee metallin läpi. Kyseessä on yksinkertainen periaate, jota on käytetty jo vuosia. Siinä on kuitenkin erilainen jäähdytysmenetelmä kuin kotijääkaapissasi. Voit käyttää jäähdytintä aivan kuten kotijääkaappiasi. Voit kuitenkin saada kylmälaukustasi huomattavasti enemmän irti, kun muistat muutaman vinkin. Ensinnäkin kestää jonkin aikaa, ennen kuin kylmälaukku saavuttaa täyden jäähdytystehonsa sen jälkeen, kun olet kytkenyt sen päälle. Siksi kylmälaukku kannattaa kytkeä päälle ennen kuin tarvitset sitä. On myös hyvä kiinnittää huomiota siihen, onko laukussa eristys ja kuinka paljon sitä laukussa on. Jos laukun kyljissä, kannessa ja pohjassa on hyvä eristys, laukku toimii myös passiivisena jäähdyttimenä, Sen ansiosta ruokatavarat pysyvät kylminä myös jonkin aikaa sen jälkeen, kun olet sammuttanut virran kylmälaukusta.

Termosähköinen kylmälaukku ei ole koskaan yhtä tehokas kuin kotijääkaappi tai -pakastin. Siksi sinun kannattaa harkita kylmälaukun auttamista esimerkiksi jäähdyttämällä ruokasi ja juomasi ennen niiden pakkaamista laukkuun. Toinen hyvä tapa saada kaikki hyöty irti kylmälaukusta on käyttää pakastettuja kylmäkalleja silloin, kun niille on tilaa. Jos laukussasi on jäisiä kylmäkalleja, pitää laukku lämpötilan uskomattoman hyvin. Jopa pitkään sen jälkeen, kun olet sammuttanut virran kylmälaukusta. Sinun on syytä olla tietoinen siitä, että termosähköiset kylmälaukut ovat riippuvaisia ympäristön lämpötilasta. Toisin sanoen termosähköisen kylmälaukun suorituskyky mitataan sillä, kuinka paljon kylmempi sen jäähdytysosasto on verrattuna laukkua ympäröivän ilman lämpötilaan. Sinulle tämä tarkoittaa sitä, että jos sijoitat kylmälaukun aurinkoon tai kuumaan autoon, sen jäähdytyskyky heikkenee merkittävästi. Termosähköisiä kylmälaukkuja käytetään perinteisesti autoissa, koska ne vievät vähän tilaa, niiden jäähdytysteho on erinomainen ja ne voivat toimia pienellä jännitteellä.

Kaikki kylmälaukkumme on valmistettu toimimaan 12 V:n jännitteellä. Voit kuitenkin käyttää niitä myös auton ulkopuolella. Osa kylmälaukuista toimii myös 230 V:lla kytkettynä normaaliin pistorasiaan. Jos ostat kylmälaukun, joka toimii vain 12 V:lla, voit silti käyttää sitä verkkovirrassa. Sinun on vain käytettävä muuntajaa, jonka löydät myös meiltä. Jos nautit autolomailusta tai matkailet asuntovaunun kanssa, me ScandiHills.fi-verkkokaupassa suosittelemme, että harkitset termosähköistä kylmälaukkua. Se on loistava tapa pitää ruoka ja juomat tuoreina koko matkan ajan, ja se tekee ruokatauoista mukavampia. Jos olet karavaanari, voit käyttää kylmälaukkua ylimääräisenä jääkaappina, kun saavut leirintäalueelle. Se voi olla todella kätevää. Esimerkiksi pitämällä kylmälaukkua etuteltassa on sinulla aina kylmä olut tai virvoitusjuoma käden ulottuvilla. Kuten mainitsimme, termosähköisen kylmälaukun tekniikka voi sekä jäähdyttää että lämmittää riippuen siitä, mihin suuntaan virta kulkee. Siksi joitakin kylmälaukkujamme voidaan käyttää myös lämpölaatikkoina. Tarkista kunkin kylmälaukun tuotesivulta, voiko sitä käyttää lämpölaatikkona. Se on loistava lisäominaisuus sinulle, jotka nauttivat lämpimän ruoan kuljettamisesta ystäville ja perheelle. Jos käytät kylmälaukkua autossasi, sinun tulisi aina pitää akkuvahtia tupakansytyttimen pistokkeen ja kylmälaukun välissä. Tämä estää kylmälaukkua tyhjentämästä akkua niin paljon, että auto ei enää käynnisty. Jos tarvitset varusteita upealle piknikille metsässä tai rannalla, tutustu valikoimaan ruokailuvälineitä ja piknikhuopia.