• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Vetopeilit

Vetopeilien valtava valikoima voi vaikuttaa ylivoimaiselta, mutta muutaman yksinkertaisen ohjeen avulla löydät helposti oikeat ja tarpeisiisi sopivat vetopeilit autoosi ja asuntovaunuusi. Paras ratkaisu on epäilemättä pari räätälöityjä vetopeilejä. Se ei ehkä kuulosta edulliselta vetopeiliratkaisulta, mutta juuri tässä astuukin EMUK kuvaan mukaan. EMUK-vetopeilit on suunniteltu jokaista automallia varten, ja useimpiin automerkkeihin ja -malleihin löytyy sopiva vetopeili.

Jos tarvitset yleispeilin, joka voidaan räätälöidä kutakin autoa varten, suosittelemme EMUK Universal -peliä, jota voidaan käyttää useimmissa automalleissa. Se on yksi markkinoiden parhaista yleispeileistä edulliseen hintaan. Kuten niin monissa asioissa, myös peileissä voi sinulla suosikkimerkkisi tai jokin tietty peili, jonka tiedät sopivan juuri sinulle. Siksi meillä on myös suuri valikoima muita suosittuja tuotemerkkejä, kuten Oppi, Milenco, Huckepack ja monia muita.

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Mitä laki sanoo asuntovaunun vetopeileistä?

Jos pystyt tavallisten peilien avulla näkemään riittävästi asuntovaunun kylkiä pitkin, lisäpeilit eivät ole pakollisia. Mutta on tulkinnannanvarainen ja kiistanalainen kysymys sinun ja poliisin välillä, mikä on riittävä näkyvyys. Vetopeilejä ei siis varsinaisesti vaadita laissa, mutta edellytetään, että näet asuntovaunun sivuille. Asuntovaunu on usein leveämpi kuin auto, joten tarvitset useimmiten vetopeilit, joka ulottuvat pidemmälle sivulle kuin auton kiinteät sivupeilit. Epäselvissä tapauksissa autoon sopivat vetopeilit ovat aina hyvä idea.

Miten valita parhaat ja tarpeisiisi sopivat asuntovaunun vetopeilit?

Ensinnäkin sinun on ratkaistava, etsitkö halpoja vetopeilejä vai haluatko parhaat vetopeilit. Aloitetaan ensimmäisestä, halvasta vetopeilistä. Jos et aktiivikaravaanari, etkä tarvitse peilejä kuin muutaman kerran kesässä tai et aja kovin pitkälle, halpa vetopeili voi riittää tarpeisiisi. 

Jos tarvitset laadukkaat vetopeilit, jotka palvelevat pitkillä matkoilla ympäri Eurooppaa, kannattaa rahat käyttää automerkkien mukaan räätälöityihin EMUK-peileihin. Ne on valmistettu kutakin automerkkiä ja -mallia varten. Näin voit olla varma, että vetopeilisi istuvat täydellisesti, eivätkä pompi tai väänny ajon aikana.

Jos sinulla taas on yksi niistä harvoista autoista, joille EMUK ei vielä ole valmistanut räätälöityjä vetopeiliä, löytyy tähänkin ratkaisu. Silloin suosittelemme sinulle EMUK Universal -vetopeilejä, jotka voidaan säätää useimpiin autoihin sopiviksi. Saat siten hintaansa nähden hyvät vetopeilit – peilit, jotka ovat kestävät mutta hieman halvemmat kuin EMUK-erikoispeilit.

Millaisia peilejä käytetään vetopeileinä?

Peili muodostuu heijastavasta pinnasta, joka on riittävän sileä kuvan muodostamiseksi. Tunnetuin esimerkki on tasopeili, joka useimmilla meistä kodissamme Tällaisessa peilissä yhdensuuntaisten valonsäteiden kimppu muuttaa suuntaa ja pysyvät silti samansuuntaisena. Litteän peilin muodostama kuva on virtuaalinen kuva, joka on samankokoinen kuin alkuperäinen kuva. On olemassa myös parabolisia koveria peilejä, joissa yhdensuuntaisten valonsäteiden kimppu kimpoaa takaisin niin, että ne leikkaavat toisensa peilin polttopisteessä. Lopuksi on olemassa kuperia peilejä, joissa samansuuntaiset valonsäteet heijastuvat takaisin niin, että ne hajoavat ja näennäisesti leikkaavat peilin takana. Asuntovaunun vetopeileissä käytetään litteää ja kuperaa peiliä, ja ne asennetaan auton sivupeiliin tai auton etuosaan.

Hyvät ja tukevat vetopeilit ovat olennainen osa leirintävarusteita. Jos olet epävarma siitä, mitkä vetopeilit valitsisit, olemme valmiita auttamaan sinua puhelimitse tai sähköpostitse info@scandihills.dk.