• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Retkeily

https://scandihills.fi/tuotteet/256-pakastekuivattu-maitojauhe/Pidätkö ulkoilmaelämästä kaukana kaupungin kiireestä, ilman tehtävälistoja ja loputtomia liiketapaamisia? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan. Täällä ScandiHills.fi ssa meillä on valtava valikoima kaikkea, mitä tarvitset ulkoilmaelämään, vaellukseen ja ulkoilmaseikkailuihin.

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Kaikki retkeilyvarusteet yhdestä paikasta

Pidätkö retkeilystä kaukana kaupungin kiireestä, ilman to-do-listoja ja loputtomia palavereja? Silloin olet tullut oikeaan paikkaan. Osoitteessa ScandiHills.fi on valtava valikoima kaikkea, mitä tarvitset retkeilyyn, vaellukseen ja ulkoilmaseikkailuihin.

"Need-to-have" – välttämättömät retkeilyvarusteet

On asioita, joita et voi jättää matkasta pois, kun suuntaat retkiolosuhteisiin. Olitpa sitten kiipeämässä vuorille, selviytymisretkellä erämaassa tai kulkemassa aavikolla, on olemassa useita varusteita, jotka ovat välttämättömiä retken onnistumiselle.

Ehkä kaikkein tärkeintä on, että saat tarvitsemasi veden ja ravinnon. Siksi on tärkeää, että sinulla on mukanasi parhaat retkeilyyn sopivat ruonlaittovälineet, jotka kestävät vaativia ulkoilmaolosuhteita mutta vievät repussasi mahdollisimman vähän tilaa. Meillä on laaja valikoima suosittuja Trangia-settejä ja -tarvikkeita. Kun keittovälineet ovat kohdallaan, tarvitset vain nuotion saadaksesi kattilat porisemaan. Meiltä voit valita klassisen ratkaisun perinteiselle nuotiolle. Ja ellet ole todellinen Crocodile Dundee, joka taistelee krokotiileja vastaan ja sytyttää nuotion pelkällä piikivellä, tarvitset hieman apua tulen sytyttämiseen. Meillä on kaikkea myrskytikuista nuotiopakkauksiin – tutustu laajaan valikoimaan nuotiotarvikkeita. Voit myös valita käytännöllisemmän ratkaisun eli retkikeittimen kaasupullolla, joka on heti käyttövalmis.

Entäpä mitä ruokaa sinun pitäisi valmistaa kätevillä ruoanlaittovälineilläsi? Voit heiluttaa onkivapaa, metsästää riistaa tai kaivella metsänpohjaa etsien hyönteisiä, villikasveja tai muita herkkuja. Voit myös valmistaa helppoa ja kätevää pakastekuivattua retkiruokaa, jonka olet pakannut mukaan kotoa. Eikä sinun tarvitse missään nimessä nyrpistää nenääsi – pakastekuivattujen ruokien valikoimamme on supermaukas. Tarjolla on kaikkea päivällisruoista, vegaaniruokiin, aamiaisiin, jälkiruokiin ja pakastekuivattuun maitojauheeseen.

Ruoan ja juoman jälkeen toiseksi tärkein asia on katto pään päällä. Muista siis ottaa mukaan pressu tai suoja. Se on vettä hylkivä pressu, jossa on erityinen rakenne, joka estää sadetta tai esimerkiksi putoavia oksia putoamasta päällesi, kun nukut tai oleskelet pressun alla. Saat myös suojaa pahimmalta auringolta, joten et pala tai paahdu auringossa.

 

“Nice-to-have” – retkeilyvarusteet lisäävät mukavuutta

Kun perusasiat ovat kunnossa ja selviytyminen on varmistettu, on olemassa runsaasti retkeilyvarusteita, jotka tekevät elämästä hieman helpompaa ja mukavampaa. Yksi ensimmäisistä varusteista, joita kannattaa harkita, on vaellussauva. Vaellussauva vähentää selkääsi, jalkoihisi ja polviisi kohdistuvaa kuormitusta, kun kävelet paljon. Lisäksi se on erityisen hyvä maastossa, sillä se helpottaa tasapainon pitämisessä. Sitä voi käyttää myös pressun tukipylväänä ja apuna monessa muussa – sen käytännön soveltamisen rajana on vain mielikuvituksesi. Jos liikut pimeässä tai tarvitse valoa kartan lukemiseen, hyvälaatuinen otsalamppu on hyvä olla mukana.

Jotkut saattavat väittää, että kahvi on välttämätöntä selviytymisen kannalta. Ja kyllä, hyvä kuppi kuumaa kahvia tai teetä on kieltämättä herkullista ja rentouttavaa. Kahvi maistuu joka tapauksessa parhaalta kuumana, joten tarvitset hyvän termospullon, joka pitää sisällön kuumana. Stanleyn termospullot ovat markkinoiden parhaita – itse asiassa niin hyviä, että valmistaja antaa tuotteilleen elinikäisen takuun.

Jos et pidä sormilla syömisestä ja haluat mieluummin lautasen, meillä on huolella valikoitu valikoima muovisia retkeilyastioita, kuten kokoontaitettavia kuppeja, Spork-aterimia ja muita ruokailusettejä.

Kun haluat lisää viihtyisyyttä tai tarvitset lisävalaistusta, kauniit myrskylyhdyt ovat ehdottomasti tutustumisen arvoisia. Niitä on saatavana useissa eri väreissä, ja ne sopivat myös terassille tai parvekkeelle.
 

Varusteet vaellukselle ja ulkoiluun

Retkeily, vaellus ja ulkoilu – samalle asialle on monta nimeä. Mutta mikä ulkoilmaelämässä on niin hauskaa, siistiä ja seikkailuun houkuttavaa? Ehkä kauneus ja karu luonto vetävät puoleensa, tai se tarjoaa tauon arjen askareista ja digilaitteista. Ehkä sinusta on vain siistiä hiukan ponnistella ja elää mahdollisimman primitiivisesti. Mutta oikeastaan juuri tämä onkin retkeilyn alkuperäisin muoto, luonnon kokeminen enemmän tai vähemmän alkeellisella tavalla, nukkumista teltassa tai riippumatossa, pakastekuivattujen retkiruokien syömistä, hyttysverkkojen käyttöä pahimpien hyttyshyökkäysten välttämiseksi ja paljon, paljon muuta.

Olipa syysi lähteä ulos mikä tahansa, ScandiHills.fi-verkkokaupassa on laaja valikoima retkeilyvarusteita kaikkiin tarpeisiisi. Me toivotamme sinulle mukavaa retkeä! 

Retkeilykauppasi verkossa ja Aalborgissa Tanskassa

Voit ostaa kaikki ulkoiluvälineesi osoitteesta ScandiHills.fi ja saada ne suoraan kotiovellesi. Voit myös tilata verkossa ja tulla noutamaan tavarasi Tanskan Aalborgissa sijaitsevasta varastomyymälästämme. Olet myös tervetullut ostoksille suoraan myymälään. Teitpä ostoksesi miten tahansa, haluamme olla suosikkiretkeilykauppasi.