• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Teltat 4 hengelle

Täältä löydät teltat, joissa voi nukkua jopa neljä ihmistä. Usein telttaan halutaan hieman lisää tilaa, kun matkustetaan matkatavaroiden kanssa. Ja siksi näemmekin usein kahden tai kolmen hengen perheitä ostamassa neljän hengen telttaa.

Valikoima tässä kategoriassa on laaja: löydät kupolitelttoja, tunnelitelttoja ja perinteisempiä telttoja. Jos etsit pienempää tai suurempaa telttaa, tutustu kaikki teltat -kategoriaamme, johon olemme koonneet koko laajan valikoiman.

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Teltat 4 hengelle

Etsitkö hyvää 4 hengen telttaa? Silloin löydät varmasti juuri sen, mitä haluat meiltä ScandiHills.fi-verkkokaupasta. Meillä on myynnissä laaja valikoima 4 hengen telttoja.

Yhteistä kaikille teltoillemme on, että ne ovat erittäin laadukkaita. Se takaa sinulle parhaat mahdolliset olosuhteet, kun vietät yön luonnossa. Tällä sivulla olevat telttamme ovat muun muassa hyvin sään- ja tuulenkestäviä, mikä on erittäin tärkeää ulkona nukuttaessa. Tutustu valikoimaamme ja ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää!

High Peak -teltat

High Peak -teltoista löydät laajan valikoiman alkaen yksinkertaisesta ja edullisesta High Peak Monodome XL -kupoliteltasta – täydellinen festariteltta – aina ylellisempiin telttoihin, kuten High Peak Amora 5 ja High Peak Tauris 4. On tärkeää, että luet kunkin teltan kuvauksen, jotta löydät mallin, joka sopii parhaiten sinun ja perheesi tarpeisiin. Haluatko teltan, jossa on kaksi erillistä nukkumatilaa, vai onko sinulle tärkeämpää, että teltassa on kunnon eteinen, jossa voit säilyttää matkatavaroita tai jossa on tilaa retkipöydälle ja -tuoleille? Kun olet päättänyt, millaisen teltan haluat lomallesi, tutustu myös retkikalusteisiimme. Ehkä tarvitset pienen retkipöydän ja pari käytännöllistä retkituolia?

Puuvillateltat

Jos kuulut niihin, jotka haluavat viettää yönsä puuvillateltassa, valikoimassamme on myös näitä telttoja. Puuvillateltat ovat kalliimpia kuin hengittävästä polyesteristä valmistetut High Peak -teltat, mutta mitäpä et maksaisi hyvästä sisäilmasta teltassa.

Tutustu perinteiseen Nordisk-puuvillatelttaan, joka koostuu yhdestä suuresta tilasta, tai Robens Fairbanks -telttaamme, joka on kellonmuotoinen yksiseinäinen teltta. Teltta on varustettu suojaavalla katoksella, joka tarjoaa lisätilaa matkatavaroiden säilyttämiseen makuutilan lähellä.

Jos haluat luoda leirintäalueelle hieman enemmän yksityisyyttä, mikset ostaisi yhtä kauniista tuulisuojistamme, ja loisi oman pienen suojatun nurkkauksesi.