• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Wi-Fi WeatherHub -aloituspaketit

Nämä neljä WeatherHub-sääaseman Starter Kit -aloituspaketit koostuvat kaikki yhdestä tai useammasta anturista sekä yhdestä virtalähteellä varustetusta Gateway-yhdyskäytävästä. Antureista tulevat tiedot kootaan vastaanottimeen, joka on liitetty joko kotireitittimeesi tai yhdistetty verkkoon, ja lähetetään siitä edelleen IOS- tai Android-puhelimeesi.

WeatherHub-sääasemien käyttöohjeet löydät täältä.

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Wi-Fi WeatherHub -aloituspaketti

Täältä löydät älykkään TFA WeatherHub -järjestelmän aloituspaketit. Jokaisessa aloitussetissä on kaikki, mitä tarvitset järjestelmän käytön aloittamiseen. WeatherHub-järjestelmä on rakennettu siten, että sinulla on keskusvastaanotin, joka vastaanottaa tietoja järjestelmään liittämistäsi antureista. Tätä keskusvastaanotinta kutsutaan yhdyskäytäväksi. Sinun on liitettävä se langattomaan verkkoon. Kun se on kytketty, voit kytkeä puhelimesi yhdyskäytävään ja seurata anturin mittauksia puhelimessasi. Tämä tarkoittaa, että voit lukea puhelimestasi esimerkiksi sen, mitä sademittari on havainnut tai katsoa, mikä on lämpötila. Jos haluat aloittaa WeatherHub-antureiden käytön, on tärkeää, että ostat yhdyskäytävän, jos sinulla ei vielä ole sellaista. Tämä johtuu siitä, että anturit toimivat vain, kun ne on liitetty yhdyskäytävään.

Katso myös WeatherHub Observer, jota voidaan käyttää sekä yksityis- että ammattikäyttöön.

Mitä aloituspakkaus sisältää?

Meillä on useita perus- tai aloituspaketteja. Niissä kaikissa on yhdyskäytävä, kaapeli ja virtalähde sekä yksi tai useampi anturi. Saamasi anturi vaihtelee sen mukaan, minkä peruspaketin valitset. Voit lukea kunkin peruspakkauksen tuotesivulta, mitkä anturit sisältyvät valitsemaasi peruspakkaukseen. Kaikki WeatherHub-anturit voi ostaa myös erikseen, jos haluat laajentaa järjestelmääsi.

Gateway

Tarvitset yhdyskäytävän, kun asennat WeatherHub-järjestelmäsi. Se on ikään kuin järjestelmän aivot, jotka kokoavat kaikki anturien lähettämät tiedot. Yhdyskäytävä lähettää tiedot edelleen puhelimeesi. Samaan puhelimeen voi olla kytkettynä useita yhdyskäytäviä, jotka sijaitsevat samassa paikassa ja samassa verkossa. Sinulla voi esimerkiksi olla järjestelmä talossasi ja toinen järjetelmä kasvihuoneessasi. Voit myös liittää eri paikoissa sijaitsevia yhdyskäytäviä samaan puhelimeen. Jos sinulla on esimerkiksi mökki tai siirtolapuutarha, voit asentaa sinne WeatherHub-järjestelmän ja seurata sitä puhelimestasi, josta näet myös kotisi WeatherHub-järjestelmän. Tärkeää on, että missä tahansa haluatkin anturin mittaamaan lämpötilaa, kosteutta tai mitä tahansa muuta, tarvitset myös yhdyskäytävän, jotta anturit voivat lähettää tiedot yhdyskäytävän kautta puhelimeesi. Yhdyskäytävä voi käsitellä useita antureita – yhteensä jopa 50 anturia, joten samaan yhdyskäytävään voi olla kytketty hyvinkin suuri anturiverkosto. Kuinka kauaksi yhdyskäytävästä anturit voidaan sijoittaa? Tämä tieto kerrotaan kunkin anturin kohdalla sekä pakkauksessa että tuotesivullamme. Useimpien antureiden kantama on 100 metriä avoimessa maastossa.

Laajennusvaihtoehdot

Kun olet saanut aloitus- tai peruspaketin käyttöön, on sinulla monia mahdollisuuksia laajentaa järjestelmääsi kiinnostaviksi katsomillasi antureilla. Meillä on laaja valikoima antureita. Tarjolla on antureita kaikentyyppisiä säätietoja varten, olipa kyse sitten kosteuden, lämpötila tai tuulen seuraamisesta. TFA:lla on myös murtohälytysantureita, jotka voit liittää yhdyskäytävään. Jos olet kiinnostunut parantamaan kotisi, mökkisi tai siirtolapuutarhasi turvallisuutta, murtohälytysanturi saattaa kiinnostaa sinua. Kun ostat WeatherHubin aloituspaketin, sinulla on runsaasti mahdollisuuksia laajentaa järjestelmää monilla jännittävillä ominaisuuksilla.

Lämpötila-anturit

TFA on vanha saksalainen yritys, joka on valmistanut tarkkuuslaitteita jo ihmisiän ajan. Se kehittää jatkuvasti uusia ja parempia antureita sekä kotiin että ammattikäyttöön. Kun ostat WeatherHubin, tiedät, että saat laadukkaan anturilaitteiston, joka tuottaa tarkkoja mittauksia. Tarjolla on antureita lähes kaikkeen, mitä kodissa voit ajatella mittaavasi. TFA:lla on sekä sisä- että ulkokäyttöön tarkoitettuja antureita. Näin voit seurata tarkasti kotisi olosuhteita juuri siellä, mihin olet asettanut anturit. Usein unohdettu WeatherHub-järjestelmän käyttötapa on se, että voit tarkistaa kosteuden ja lämpötilan esimerkiksi mökillä, asuntovaunussa tai siirtolapuutarhalla. Näin voit varmistaa, ettei ilma ole siellä ole liian kosteaa. Jos sisäilma on liian kylmää ja kosteaa, voi se aiheuttaa homekasvustoa, johon haluat reagoida nopeasti. Se, miten käytät antureita, on sinun päätettävissäsi. WeatherHub-järjestelmässä on se hyvä puoli, että voit aina laajentaa järjestelmääsi sekä saada kaikki tiedot puhelimeesi. Jos haluat mitata lämpötiloja ja kosteutta, mutta et halua WeatherHub-järjestelmää, tutustu valikoimaamme lämpömittareita ja kosteusmittareita

Sovellus

WeatherHubiin liittyy sovellus, jonka voit ladata puhelimeesi. Se on ilmainen ja toimii sekä Android- että iPhone-puhelmisssa. Sovelluksessa näet kaikki anturit, jotka olet kytkenyt järjestelmään. Voit myös asettaa hälytyksiä, jolloin saat viestin puhelimeesi, kun esimerkiksi lämpötila laskee liian alhaiseksi jossakin huoneessa tai ilmankosteus ylittää tietyn arvon. Kaiken kaikkiaan kyseessä on todella hyvin toteutettu sovellus, jota TFA tukee. Siinä on paljon ominaisuuksia. Voit muun muassa kloonata asetuksesi. Tämä tarkoittaa sitä, että jos olet määrittänyt yhden puhelimen, jossa on kaikki anturit, voit kloonata asetukset toiseen puhelimeen ja saada siihen kaikki samat anturit ja tiedot kuin ensimmäisessä puhelimessa. Tämä on kätevää, kun saman katon alla asuu useita henkilöitä, jotka haluavat seurata lämpötilaa ja muita mittaustietoja. Jos et ole vielä varma hankinnasta, voit ladata sovelluksen ja kokeilla sitä. Sovelluksesta voit myös lukea WeatherHub-järjestelmän anturiratkaisuista.