• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Toimitustavat ja -kulut

Toimitus Suomeen 

Alle 20 kg painavat paketit voidaan lähettää pakettien noutopisteeseen. Noutopisteeseen toimitetun lähetyksen hinta on alkaen 16 €. Noutopisteeseen toimitetut paketit ovat noudettavissa 7 päivän ajan, jonka jälkeen ne palautetaan meille. Jos valittu noutopiste on täynnä, paketti ohjataan lähimpään vaihtoehtoiseen noutopisteeseen.

Jos tilauksen yksittäiset tuotteet painavat yli 20 kg, on lähetys mahdollista toimittaa vain yksityis- tai yrityssoitteeseen. Yksityisosoitteeseen toimitetun lähetyksen hinta on alkaen 20,50 €. Yritysosoitteeseen toimitetun lähetyksen toimituskulut ovat alkaen 20,50 €.

Jos paketti painaa yli 30 kg tai se on muodoltaan tai tilavuudeltaan sellainen, että sitä ei voi lähettää tavanomaisella lähetystavalla, tavara lähetetään rahtina ja se toimitetaan kadulle.

Toimitusaika

Lähetämme tilauksesi 0–2 arkipäivän kuluessa siitä, kun olet tehnyt tilauksen ScandiHills.fi-verkkokaupasta, ellei tilatulle tuotteelle tai tuotteille ole ilmoitettu muuta toimitusaikaa. Lähtökohtaisesti odotamme, että saamme lähetykseen kaikki varastossa olevat tuotteet ja tilaus lähetetään yhdessä. Näin se tuote, jonka toimitusaika on pisin, määrittää, milloin tilaus lähetetään.

ScandiHills Camping & Outdoor toimittaa Suomeen käyttämällä yhtä seuraavista jakelijoista: Postnord, GLS tai Posti

  • Toimitamme paketteja lukuisiin noutopisteisiin eri puolille maata (paketit 0–20 kg). Noutopisteisiin toimitetut paketit ovat noudettavissa 7 päivän ajan, jonka jälkeen ne palautetaan meille. Jos valittu noutopiste on täynnä, paketti ohjataan lähimpään vaihtoehtoiseen noutopisteeseen.
  • Toimituksen yksityis- tai yritysosoitteeseen/työpaikalle hoitaa Postnord; GLS tai Posti.


HUOM! Jakelijoilla on erilaisia sääntöjä ja poikkeuksia enimmäiskokojen, painorajojen sekä fyysisen painon ja tilavuuspainon osalta, joten joissakin tapauksissa voi olla tarpeen käyttää muuta kuin valittuja jakelijoita.

Huomioi myös määräaika pakettien noutamiseksi noutopisteestä. Noutoaika on 7 päivää, jonka jälkeen paketti palautetaan asiakkaan kustannuksella, jos sitä ei ole noudettu määräajassa.

 

Toimitus EU-maihin, Grönlantiin, Färsaarille ja Islantiin

Toimitamme kaikkiin EU-maihin, Grönlantiin, Färsaarille ja Islantiin. Toimitamme myös Norjaan, mutta vain norjalaisen verkkokauppamme  https://scandihills.no/ kautta tehtyjä tilauksia.

 

Klikkaa & nouda

Voit myös halutessasi noutaa tilatut tuotteet suoraan varastoltamme osoitteesta Gugvej 140, 9210 Aalborg SØ, Tanska. 

 

* Oikea-aikainen toimitus edellyttää, että Postnord, GLS tai Posti hoitaa päivittäiset toimitukset. Jos Postnord, GSL:llä tai Postilla on viivästyksiä, viivästyy toimitus vastaavasti toivotusta toimituspäivästä. ScandiHills Camping & Outdoor ei ole vastuussa Postnord ta Postin viivästyksistä. Jos toimitus on erittäin myöhässä (useita päiviä) tai jää jopa toimittamatta, ScandiHills Camping & Outdoor lähettää luonnollisesti uuden toimituksen ilman lisämaksua.