• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Ilmatäytteiset patjat

Jos sinulla on yöpyviä vieraita usein tai jos retkeilet paljon, on hyvä idea hankkia ilmatäytteinen patja kotiin ja matkakäyttöön. Ilmatäytteinen patja on pienikokoinen vaihtoehto mukavaksi nukkumispaikaksi, Sillä nukkuminen on paljon mukavampaa kuin esimerkiksi kovalla makuualustalla. Ilmapatjaa etsiessäsi voit valita monista eri malleista. Tutustu valikoimaamme tässä kategoriassa, josta löydät sekä kahden hengen ilmatäytteiset patjat että yhden hengen ilmatäytteiset patjat.

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Löydä uusi ilmatäytteinen patja täältä

Ilmatäytteisten patjojen joukosta löytyy perinteinen kankainen laatikkomalli, joka on saatavana sisäänrakennetulla tyynyllä tai ilman. Tämä on myös raskain patjamalli kuljettaa.

On olemassa viisi ilmakanavilla varustettua patjamallia – valmistettu myös kankaasta, mutta laatikkomallia kevyempinä versioina. Myös tätä viisikanavaista versiota on saatavana sisäänrakennetulla tyynyllä tai ilman sitä sekä malli, jota voidaan käyttää selkänojalla varustettuna istuimena. Vaihtoehtona ovat myös vinyyli-ilmapatjat, joissa on veluuripinta. Tämä pehmeä pinta estää sinua liukumasta, kun käännät kylkeä yön aikana.

Kun nukut luonnossa tai kun sinulla on yövieraita, lähimpänä oikeaa sänkyä on tietenkin ilmatäytteine patja. Siksi tämä patjatyyppi on myös erittäin suosittu karavaanareiden ja retkeilijöiden keskuudessa. Löydät tältä sivustolta useita erilaisia ilmatäytteisiä patjatyyppejä, sekä yhdelle että kahdelle hengelle, riippuen tarpeistasi ja siitä, kuinka monta henkilöä haluat majoittaa. Joissakin malleissa on sisäänrakennettu pumppu, jonka voit vain kytkeä pistorasiaan. Muutamassa minuutissa puhallettava sänkysi on valmis käyttöön. Meillä ScandiHills.fi-verkkokaupassa on laaja valikoima laadukkaita ilmatäytteisiä patjoja edulliseen hintaan.
 

Ilmatäytteinen patja telttaan

Kun nukut teltassa, on hyvä, että sinulla on hyvä ilmatäytteinen patja, joka takaa parhaan mukavuuden. Teltan rakenteesta riippuen kaikki ilmatäytteiset patjat eivät mahdu telttaan. Usein matala ilmapatja on teltassa paras, koska se ei ole vaarassa osua telttakankaaseen. Siksi on hyvä tietää, kuinka suuri ilmatäytteinen patja telttaasi voi mahtua. Ehkä teltassa on tilaa kahden hengen ilmatäytteiselle patjalle. Tai ehkä yhden hengen ilmatäytteinen patja, joka ei vie paljon tilaa, on parempi. Jos etsit ilmatäytteistä patjaa telttaasi, olet tullut oikeaan paikkaan.

Ilmatäytteinen patja, joka pitää ilmaa

Jos olet koskaan herännyt lattialle laskeutuneella ilmapatjalla – no tiedät tunteen, mitä sillä tarkoitetaan. Hyvät yöunet jäävät saamatta ja kehosi on seuraavana päivänä jäykkä ja kipeä. Se laskee mielialaa.

Miten löydät ilmatäytteisen patjan, joka pitää ilmaa? Ensinnäkin sinun on ymmärrettävä, että hinta ja laatu ovat usein yhteydessä toisiinsa. Varmista lisäksi, että ilmapatja täytetään hyvissä ajoin ennen kuin sitä tarvitaan – ja anna sen mielellään seistä täytettynä 24 tuntia. Upouusi ilmapatja pehmenee, kun se on täytetty ensimmäisen kerran. Tämä johtuu siitä, että materiaali antaa periksi, jolloin patjaan tulee lisää tilaa ilmalle. Tämän vuoksi on olemassa vaara, että patja laskeutuu lattialle ensimmäisenä yönä.