• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Telttamatot

Aktiivinen karavaanari tietää, että ulkona asuminen vaatii materiaaleja ja varusteita, jotka kestävät eri olosuhteita ja ylimääräistä siivousta. Telttamatot on tehty kestämään näitä rasituksia. Tutustu telttamattovalikoimaamme täällä.

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Telttamatot

Telttamatoille on joitakin erityisvaatimuksia, jotka eivät ole samoja kuin tavallisilla matoilla. Kun ole leirintälomalla, kuljet luonnollisesti paljon sisään ja ulos. Tämä tarkoittaa, että tuot mukanasi paljon hiekkaa ja likaa etutelttaan. Telttamattojen valmistajat tietävät tämän. Siksi matot on suunniteltu kestämään likaa, kiviä ja hiekkaa aivan eri tavalla kuin tavalliset matot. Mattomme on valmistettu kestävistä materiaaleista, ja matot on suunniteltu niin, että ne voidaan puhdistaa harjalla pesten. Ne on myös tehty niin, etteivät ne kerää vettä samalla tavalla kuin tavalliset matot. Telttamattoja saa monen kokoisina. Voit siis hankkia haluamasi maton juuri siinä koossa, joka sopii etutelttaasi. Nykyään tuskin näkee asuntovaunua, jonka etuteltassa ei olisi mattoa.

Telttamatto ei ainoastaan lisää kodinomaista tunnelmaa, vaan se myös pitää etuteltan lattian erittäin puhtaana ja siistinä. On mukavaa, kun voit riisua kengät jalasta, kun astut etutelttaan ja nauttia pehmeästä ja mukavasta pinnasta, jolla kävelet. Matolla on suuri vaikutus jalkojesi lämpimänä pitämisessä. Aivan kauden alussa ja lopussa on kuitenkin hyvä olla hieman lisäeristystä maanpinnan ja telttamaton välissä. Tähän suosittelemme eristävää alumiinialustaa. Se on alusta, jonka voit helposti rullata asuntovaunusi alle. Alusta estää kylmyyden tunkeutumisen maasta, sillä kahden alumiinikerroksen väliin muodostuu ilmakerros. Näin alusta on alapuolelta viileä ja yläpuolelta lämmin. Kun käytät alumiinialustaa, pystyt pitämään etutelttasi paremmin lämpimänä. Toinen eristävän alumiinialustan etu on, että sen päällä on mukava ja pehmeä kävellä. Alustamme myydään metritavarana, joten on helppo mitata, kuinka paljon sitä tarvitset, ja tilata haluamasi määrä.

Nautitko matkailuautosi kanssa matkustamisesta ja eri paikoissa vierailemisesta? Saatat ajatella, että mukava, kuiva, pehmeä ja viihtyisä lattia on vain vakituisella paikalla viihtyville. Mutta asia ei ole näin. Voit saada aikaan upean vaikutelman, jos asetat ensin pohjalle pressun tai telttapohjan, sen päälle alustan ja lopuksi päällimmäiseksi telttamaton. Jos toimit näin, voi sinulla olla lämpimät jalat jo alkukaudesta ja voit käyttää asuntovaunuasi tai matkailuautoasi aina myöhäissyksyyn asti. Harkitsetko asuntovaunusi lämmittämistä? Tutustu valikoimaamme lämmittimiä. Kun olet valinnut uuden telttamaton, kannattaa sinun tutustua mattoklipseihin. Ne ovat helppo ja edullinen tapa pitää telttamatto paikoillaan.