• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Maapiikki aurinkovarjoa varten

Kun on aika viedä aurinkovarjo ulos, on hyvä idea ostaa yksi maapiikeistämme tai aurinkovarjon piikeistämme. Maahan ruuvattava maapiikki on erityisen suosittu.

Haluatko, että aurinkovarjosi on tukevasti kiinnitetty ja sijoitettu maahan? Silloin sinun kannattaa tutustua tarkemmin aurinkovarjojen maakiikkuihimme. Nämä maakiilat ovat ihanteellisia, jos haluat esimerkiksi, että aurinkovarjosi on tukevasti paikallaan asuntovaunusi edessä. Ne ovat myös loistavia, jos olet menossa rannalle ja haluat kävellä varjossa ilman, että aurinkovarjo putoaa päähäsi.

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Maapiikit aurinkovarjoja varten

Täältä näet valikoimamme aurinkovarjojen maakiiloja. Meillä on laaja valikoima eri materiaaleista valmistettuja maakiiloja.  Maapaalu on tehty niin, että se joko ruuvataan tai painetaan maahan, ja sitten maanpinnan yläpuolella on pidike, joka on tehty aurinkovarjon tolppaa varten. Se on yksinkertainen tapa asettaa aurinkovarjo, kun matkustat matkailuauton tai -vaunun kanssa.

Maavarsitukia on useita eri versioita. On olemassa maavarsia, jotka ovat tapin muotoisia. Niistä voi olla paljon hyötyä märässä maaperässä, sillä niiden keihäs ulottuu syvälle maahan. Tämä tarkoittaa, että voit usein työntää ne suoraan maahan. Jos maaperä on liian kova, voit käyttää kumivasaraa varovasti keihään iskemiseksi maahan. Huomaa kuitenkin, että tällöin seipiä voi taipua. Näin käy, jos esimerkiksi törmäät kiveen ja lyöt sen jälkeen kovaa vaarnaa. Toinen versio maapiikistä on ruuvilla. Asetat maakiilan maahan poraamalla sen käsin maahan. Ruuvattavassa maapiikissämme on metallitanko, jonka voit työntää piikin läpi, jolloin voit porata piikin maahan suuremmalla voimalla. Näin voit käyttää maapiikkiä myös erittäin kovassa maaperässä. Ruuvilla varustettujen maapiikkien etuna on myös se, että ne ovat laajemmalla alueella kosketuksissa maahan, johon ne on ruuvattu. Näin ne tarttuvat paremmin, jos käytät niitä löysässä maassa, kuten rantahiekassa. Suosittelemme maapiikkiä kaikkialla, missä aiotkin matkustaa ympäri maailmaa aurinkovarjosi kanssa. Näin vältyt raskailta aurinkovarjon jaloilta, joita muuten joutuisit kantamaan mukanasi. Etsitkö kalusteita, jotka voit laittaa aurinkovarjosi alle? Tutustu retkeilykalustevalikoimaamme täällä.