• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Puhdistus & hoito

Leirintälomailu on vapaa-aikaa ja rentoutumista varten – suurimman osan ajasta. Jotta asuntovaunusi, matkailuautosi, telttasi ja muut retkeilyvarusteistasi pysyvät mahdollisimman hyvässä kunnossa, on kuitenkin tarpeellista pitää niitä puhtaana sekä sisältä että ulkoa, kuten myös puhdistaa wc- ja muut säiliöt. Valikoimastamme verkosta löytyy puhdistustuotteita ja -nesteitä kaikkiin tarkoituksiin. Nämä ovat usein erikoistuotteita, sillä retkeilyvarusteesi on valmistettu monista erilaisista materiaaleista, joista jokainen vaatii oman puhdistusaineensa tehokasta mutta hellävaraista puhdistusta varten.

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Miksi käyttää erikoistuotteita puhdistamiseen?

Peruspuhdistus lämpimällä vedellä, liinalla ja pölynimurilla riittää pitkälle. Mutta kun on kyse asuntovaunuista tai -autoista, etuteltoista tai markiiseista, PVC-ikkunoista, matoista ja tekstiileistä, on tärkeää käyttää oikeita tuotteita. Puhdistuksen on oltava tehokasta, mutta myös hellävaraista, jotta voit nauttia asuntovaunustasi, teltastasi ja muista retkeilyvarusteistasi monta vuotta.

Asuntovaunun ulkopintojen puhdistaminen

Asuntovaunu tai matkailuauto likaantuu ulkopuolelta ajettaessa tien päällä. Tällaista likaa kutsutaan tiekalvoksi tai liikennekalvoksi. Se on likaa, jossa on roskia ja paljon öljyä, ja se vaatii oikeanlaisia puhdistustuotteita, kuten vahashampoota, Camp Clean -pesuainetta ja likaraitojen poistoainetta, jotta asuntovaunu voidaan puhdistaa tehokkaasti. Oikeat asuntovaunuille ja matkailuautoille tarkoitetut pesuaineet ja shampoot nopeuttavat ja helpottavat puhdistusta ja vähentävät naarmuuntumisen riksiä, kun lika ja tahrat irtoavat helpommin pinnasta. Meiltä löytyy myös laaja valikoima muita puhdistustuotteita, kuten muovin ja laminaatin puhdistusaineita sekä vanteiden puhdistusaineita, joten voit puhdistaa kaikki asuntovaunusi tai matkailuautosi ulkopinnat.

Asuntovaunun ja matkailuauton talvihuolto

Asuntovaunu tai matkailuauto on kallis investointi. Siksi vaunusta tai autosta kannattaa pitää hyvää huolta. Yksi tapa tehdä näin on investoida hyvään asuntovaunun peitteeseen. Riippumatta siitä, käytätkö peitettä vai pidätkö asuntovaunusi varastoituna kuivassa talven ajan, on asuntovaunusi puhdistettava perusteellisesti, jotta leväkasvuston kasvua ehkäistään mahdollisimman paljon. Asuntovaunun puhdistaminen – ulkopinnat -kategoriastamme löydät tuotteita, jotka helpottavat asuntovaunun tai matkailuauton pesua talveksi. 
 

Asuntovaunun sisätilojen puhdistaminen

Myös asuntovaunusi sisätilojen puhdistukseen löydät valikoimastamme monia erilaisia erikoispuhdistusaineita. Meillä on tietenkin yleispuhdistusaineita, joita voit käyttää useille pinnoille, mutta on tärkeää, että käytät sisätiloissa myös muovi- ja laminaattipuhdistusaineita sekä matto- ja tekstiilipuhdistusaineita, jotta saat työn tehtyä kunnolla. Jos keittiössäsi on ruostumattomasta teräksestä valmistettu tiskiallas ja keraaminen liesi, voi Camp Poler -voiteemme tehdä ihmeitä.

Teltan puhdistaminen

Jos sinulla on asuntovaunussa tai -autossasi etuteltta tai yövyt auton sijaan mieluummin teltassa, on sinun käytettävä myös jonkin verran aikaa telttakankaan ja teltan ikkunoiden puhdistamiseen.  Meillä on sekä tehokkaita teltanpuhdistusaineita että ikkunanpuhdistusaineita teltan ikkunoille. Jos etsit tuotteita teltan kyllästämiseen vedenpitäväksi, löydät meiltä myös näitä tuotteita sekä suihkeina että siveltimellä levitettävinä tuotteina.

WC-neste, säiliön puhdistusaine ja jätevesisäiliön puhdistusaine

Kun matkailet asuntovaunullasi tai nautit lomastasi veneelläsi, on tärkeää, että kemiallinen käymälä, vesisäiliö sekä juomavesi- ja jätevesisäiliön letkut pidetään kunnossa ja että säiliöissä on oikeat nesteet. Meiltä löytyy laaja valikoima tuotteita kaikkiin käyttötarkoituksiin. Lue kunkin tuotteen tuoteseloste, jotta voit valita sinulle parhaiten sopivan tuotteen.