• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Auto & peräkärry

Kun vedät asuntovaunua, tarvitset autoosi todennäköisesti vetopeilit sekä erityisen pistokkeen, joka toimii muuntajana 7-napaisen ja 13-napaisen pistokkeen välillä tai päinvastoin. Tästä löydät myös haaroitinpistokkeita autosi tupakansytyttimeen, jonka avulla voit käyttää erilaisia lisävarusteita matkalla.

Sekä laadukkaita varusteita henkilöauton peräkärryä varten, kuten peräkärryn lukkoja, ramppeja, peitteitä, vinssejä, nokkapyöriä, verkkoja, kumihihnoja, muovikiinnikkeitä, jarrukiiloja, valosarjoja ja paljon muuta.

Voit ostaa myös turvaliivit sekä paljon muuta verkossa täältä.

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Auto- ja peräkärrytarvikkeet

Peräkärryn lisävarusteet

Mitä tahansa lisävarusteita tarvitsetkin peräkärryysi, löydät ne meiltä. ScandiHills.fi tarjoaa laajan valikoiman peräkärryn peitteitä, kuormaliinoja, kuulakytkimiä, tukipyöriä, jarrukiiloja ja peräkärryn aisalukkoja. Olemme erityisen ylpeitä peräkärrypeitteiden valikoimastamme – voimme toimittaa juuri oikeanlaisen peitteen peräkärryysi, sillä myymme Brenderup-, Variant-, Humbaur-, Unsinn- ja Euro-peräkärrypeitteitä. Jos et löydä täältä juuri sinun peräkärryysi sopivaa peitettä, ota meihin yhteyttä. Jos peräkärrysi osat kuluvat, kannattaa silloin tutustua valikoimiimme kuulakytkimiä ja tukipyöriä, sillä usein juuri nämä peräkärryn osat rikkoutuvat helposti. Jos tarvitset uuden tukipyörän tai kuulakytkimen, voit niiden avulla korjata peräkärrysi edullisesti ja saada siten sille lisää käyttötunteja. Meiltä löydät myös heijastimia ja valoja peräkärryihin, joten jos valo on rikki, me autamme sinua. 

Peräkärryn aisalukot – hyvä valinta varkaudenestoon

Jos pohdit peräkärrysi turvallista säilyttämistä, meillä on sinulle ratkaisu. Harkitse ensinnäkin, asialukkoa peräkärryysi. Peräkärryn aisalukko varmistaa, että kukaan ei voi vain kytkeä peräkärryä autonsa perään. Jos se ei riitä, pohdi lisäksi GPS-paikanninta. Valikoimastamme löydät GPS-paikantimia, jotka asennetaan piiloon peräkärryysi. Paikannin säädetään ilmoittamaan, jos peräkärrysi liikkuu. Paikantimen sovelluksesta näet peräkärryn sijainnin ja reitin, jonka se on kulkenut.

Autotarvikkeet – kun olet lähdössä autolomalle

Jos olet lähdössä auto- tai leirintälomalle, on autolla suuri merkitys. Jos vietät yön autossa, on lämpöpeite hyvä idea. Lämpöpeite ei ainoastaan takaa miellyttävämpää lämpötilaa eristämällä ja pitämällä auton lämpimänä yöllä, vaan se suojaa autoa myös auringolta. Peite luo myös matkustamoon yksityisemmän tilan. Aamulla auto on nopeammin lähtövalmis, kun olet käyttänyt lämpöpeitettä yön yli. Valikoimastamme löydät vakiokokoisia peitteitä. Jos autoloma on suosikkitapasi lomailla, kannattaa harkita lämpöpeitteen tekemistä itse. ScandiHills.fi-verkkokaupasta löydät kaiken tarvittavan, jonka avulla voit valmistaa lämpöpeitteitä oman autosi mittojen mukaan.

Katso myös valikoimaamme lisäpeilejä, joiden avulla hahmotat liikennettä paremmin. Kuolleet kulmat voivat olla erityisen hankalia, jos ajat ainoastaan vakiopeilien varassa. Jälkiasennettava peili auttaa sinua näkemään paremmin jalankulkijat ja pyöräilijät. Tästä kategoriasta löydät lisäpeilit autoosi. Katso myös valikoimamme vetopeilejä täältä.