• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Kuivaustelineet ja pesukoneet

Tutustu pienikokoisten kuivaustelineiden, pyykkikorien ja pienikokoisten pesukoneiden valikoimaan. Valikoimaan kuuluu esimerkiksi asuntovaunun vetokoukkuun kiinnityskappale, johon kuivausteline voidaan kiinnittää. Meiltä löytyy myös kokoontaitettava pyykkikori ja pari älykästä ja kompaktia pesukonetta, kun pyykinpesun tarve tulee vastaan retkeilyn lomassa.

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Kuivaustelineet ja pesukoneet

Leirintäloman pitäisi olla riittävän pitkä, jotta voit pestä pyykkiä. Pyykinpesun lomalla ei tarvitse olla kallista tai hankalaa. Tutustu valikoimaan retkeilyyn suunniteltuja pesukoneita. Ne ovat erilaista mallia kuin mihin olet tottunut pesulasta. Ne on suunniteltu niin, että laitat vaatteet sisään ylhäältä, ja sitten ne toimivat tuttuun tapaan. Pienet pesukoneemme sopivat täydellisesti asuntovaunuun, mutta niitä voi käyttää myös muualla. Jos olet opiskelija ja haluat pestä vaatteita ilman, että sinun tarvitsee mennä pesulaan, pesukoneemme ovat loistava valinta. Ne eivät vie paljon tilaa ja kestävät useimmat asiat. Niiden etuna ovat myös nopeat ohjelmat. Voit valita tarpeidesi mukaan sentrifugilla varustettujen ja ilman sentrifugia olevien mallien välillä.

Kuivaustelineet retkeilyyn ja muuhun

Oletko lähdössä asuntovaunulomalle? Silloin kosteat rantapyyhkeet ja kylmät uimahousut ovat varmasti tuttuja! Mutta niin ei tarvitse olla. Meillä on laaja valikoima retkeilyyn sopivia kuivaustelineitä. Tutustu valikoimaan kiinnityskappaleita, joiden avulla saat kuivaustelineen kiinnitettyä asuntovaunuusi. Ne kiinnittyvät nokkapyörään ja pitävät kuivaustelineen tukevasti paikallaan hyödyntäen samalla tilaa, joka usein menee hukkaan. Se on fiksu ratkaisu, joka takaa, että voit kuivata vaatteita tuulisesta säästä riippumatta ilman köysiä ja tappeja. Meillä ScandiHills.dk:lla on kuivausräkkejä monissa eri malleissa. Voit valita vapaasti seisovan kuivaustelineen. Jos peset pyykkiä koko perheelle, tämä on hyvä ratkaisu, koska sinulla on runsaasti tilaa ripustaa vaatteita. Sinun ei tarvitse huolehtia kunkin vaatekappaleen koosta. Sinulla on tilaa suurille kylpypyyhkeille, housuille ja kaikelle muulle pesua vaativalle. Huonona puolena on, että vapaasti seisovia kuivaustelineitä voi käyttää vain ulkona. Sinulle tämä tarkoittaa, että voit pestä ja kuivata vain silloin, kun sää on hyvä. Voit kiertää tämän käyttämällä kuivausrumpua. Meillä on erikokoisia kuivausrumpuja. Ne ovat loistavia, koska voit kuivata yllättävän paljon vaatteita hyvin pienessä tilassa. Niissä on kiinnitin tai koukku, jonka avulla voit ripustaa ne ylös. Näin voit ripustaa karusellin ulos, kun sää on kaunis. Jos sataa, voit nopeasti siirtää koko karusellin sisätiloihin. On tavallista, että ihmiset ripustavat kuivauskarusellin suihkukoppiin, jotta se ei ole tiellä. Löydät kuivauskaruselleja eri kokoisina täältä meiltä. Niissä kaikissa on mukana niille sopiva määrä vaatetappeja.

Vievätkö sekä vapaasti seisovat kuivaustelineet että kuivauskarusellit mielestäsi liikaa tilaa, kun niitä ei käytetä? Silloin klassinen vaatetanko on oikea valinta. Meillä on valikoima ratkaisuja, jotka vievät mahdollisimman vähän tilaa, kun niitä ei käytetä. Voit valita klassisen pyykkinarun ja päättää sitten, miten haluat kiinnittää sen. Mutta meillä on myös pyykkinaruja, joissa on kiinnikkeet, jotka voit kiinnittää asuntovaunuusi, joten voit olla varma, että saat vaatteesi aina kuivumaan. Tarvitsetko jotain pestävää? Tutustu pyyhevalikoimaamme täällä.

Opiskelijoille

Oletko opiskelija tai aloittamassa opintojasi? Silloin olet luultavasti ymmärtänyt, että opiskelija-asunnot voivat olla hieman pieniä. Tämä tarkoittaa, että sinun on löydettävä ratkaisuja, jotka eivät vie liikaa tilaa, ja että käytössäsi olevan tilan on oltava monikäyttöinen. Siksi on olemassa monia retkeilytuotteita, jotka ovat todella kiinnostavia opiskelijoille ja muille, jotka ovat tietoisia siitä, miten tilaa hyödynnetään kotona. Pesukoneemme ovat hyvä esimerkki siitä, miten voit saada modernia luksusta helposti ja edullisesti. Vaikka moniin opiskelija-asuntoihin on liitetty pesula, voi olla helpompaa ja halvempaa pestä pyykkiä itse. Pesukoneemme eivät vie paljon tilaa kaapissa, kun niitä ei käytetä, ja kun sinun on pestävä pyykkiä, voit siirtää pesukoneen suihkukaappiin, kytkeä suihkuletkun ja olet valmis pesemään. Pyykinpesukone on yhtä nopea pakata pois kuin ottaa esiin. Kuivaustelineemme ja kuivauskarusellimme sopivat erinomaisesti myös opiskelija-asuntoihin, sillä ne antavat sinulle mahdollisuuden kuivata vaatteitasi ilman, että sinun tarvitsee pitää isoa sotkuista tilaa tai maksaa kuivausrummun käytöstä.
Etsitkö lisää tilaa säästäviä ratkaisuja opiskelija-asuntoon? Tutustu valikoimaamme kylmälaitteista ja kaasusta.