• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Asuntovaunun puhdistus – ulkopinnat

Asuntovaunujen ja matkailuautojen ulkopintojen pesemiseen on kehitetty erityisiä puhdistusaineita, jotka nopeuttavat ja tehostavat tätä hieman ikävää tehtävää. Sen lisäksi, että puhdistusaineet ovat tehokkaita, ovat ne myös hellävaraisempia käyttää ja auttavat siten suojaamaan arvokasta investointiasi.
 

Alla näet valikoimamme puhdistusaineita, joiden avulla asuntovaunusi tai matkailuautosi ulkopinta pysyy kiiltävän puhtaana.

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Asuntovaunun ja matkailuauton ulkopintojen puhdistus

On hienoa lähteä lomalle puhtaalla ja siistillä asuntovaunulla tai matkailuautolla, mutta sitä varten on sinun asetettava ajoneuvosi puhdistaminen ja hoitaminen etusijalle.  Asuntovaunu tai matkailuauto on tyypillisesti valmistettu useista eri muoveista, jotka on valettu kevyiksi mutta riittävän kestäviksi, jotta voit ajaa ja käyttää asuntovaunuasi ongelmitta. Eri materiaaleilla on erilaiset vaatimukset sen suhteen, miten ne on parasta puhdistaa. Siksi on kehitetty erilaisia puhdistusaineita, joiden avulla jokaisen asuntovaunun osan puhdistaminen sujuu paremmin ja helpommin.

Vinkkejä ja neuvoja asuntovaunun ulkopinnan pesemiseen

Hyvä vinkki asuntovaunun pesemiseen on aloittaa katosta. On tärkeää poistaa levä ja lika aloittamalla katosta, sillä näin vältät asuntovaunun kylkien likaantumisen uudelleen. Hyvä harja tekee ihmeitä pestessä, mutta ehkä myös 12 voltin akulla varustettu minipainepesurimme voi olla hyvä apu. Se kannattaa myös ottaa mukaan lomalle, jotta voit helposti pestä asuntovaunusi kunnolla ennen kotiinlähtöä.

Paras tapa pestä asuntovaunusi ulkopinta on käyttää esimerkiksi Camp Clean -pesuainetta tai jotakin hyvistä vahashampoistamme. Tutustu valikoimaan shampoita ja tuotteita, joilla voit viimeistellä asuntovaunusi pesun jälkeen, jotta lika, levät ja tiekalvo eivät tartu helposti kiinni.

Asuntovaunujen ulkopintojen puhdistukseen tarkoitetut erikoistuotteet

Kun itse asuntovaunu tai matkailuauto on pesty, on aika käyttää vanteidenpuhdistusainetta sekä muovin ja laminaatin puhdistusainetta, jotta koko asuntovaunu saadaan kunnolla puhtaaksi. Jos pesun jälkeä tarkastaessa paljastuu mustia raitoja, jotka ovat jääneet huomaamatta, muista, että tehokas raitojenpoistoaineemme voi tehdä ihmeitä. Parasta ostaa sellaista heti!

Tutustu myös akryylin ja pleksilasin naarmujen korjaamiseen tarkoitettuihin tuotteisiimme. Älä anna naarmujen pilata hyvää mieltäsi. Kiillota ne pois!

Kun asuntovaunusi menee talviteloille

Riippumatta siitä, jääkö asuntovaunusi tai matkailuautosi ulos seuraavan kauden alkuun asti vai onko sinulla sille talvisäilytyspaikka, on tärkeää varmistaa, että peset asuntovaunusi ulkopinnan kunnolla ennen talvisäilytystä. Voit käyttää talvivahaamme, joka antaa hyvän suojan. Kun olet saanut pesun valmiiksi, suojaa asuntovaunusi hyvällä asuntovaunun peitteellä.

Jos omistat matkailuauton, älä huoli. Voit hankkia myös sille upean matkailuauton peitteen – näin se onnistuu!