• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Jäähdytyselementit

Osta jäähdytyselementit netistä meiltä, niin voit olla varma, että ruokasi, juomasi jne. pysyvät viileinä kylmälaukussasi.

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Jäähdytyselementit

Jäähdytyselementti on hyvin yksinkertainen työkalu. Se on pohjimmiltaan suljettu säiliö, jonka sisällä on nestettä ja hieman ylimääräistä ilmaa, jotta neste voi jäätyä ilman, että mitään rikkoutuu. Vanhemmissa jäähdytyselementeissä neste on puhdasta vettä. Nykyaikaisissa jäähdytyselementeissä valmistaja on lisännyt kemikaaleja, jotka auttavat nestettä säilyttämään lämpötilansa paremmin. Löydät erilaisia malleja täältä. Suuri ero on siinä, kuinka paljon tilaa ne vievät ja kuinka paljon nestettä kussakin jäähdyttimessä on. Mitä enemmän nestettä jäähdyttimessä on, sitä kauemmin se voi pysyä kylmänä. Tämä tarkoittaa, että jos pakkaat yhden pienen jäähdytyselementin suureen kylmälaukkuun, sillä ei ole yhtä paljon vaikutusta kuin jos pakkaat suuremman elementin kylmälaukkuun. Jäähdytyselementti toimii siten, että laitat sen pakastimeen, kunnes se on täysin jäässä, ja pakkaat sen sitten kylmälaukkuun, kun haluat pitää kylmälaukkusi viileänä. Yleensä jäähdytyselementit ovat tehokkaimpia, kun täytät kylmälaukussasi jäljellä olevan tilan jäähdytyselementeillä.

Jäähdytyselementti ei ole hyvä idea vain passiivisissa jäähdytyspusseissa. Voit käyttää jäähdytyselementtejä monissa paikoissa. Jos autossasi on lämpösähköinen jäähdytyslaite, on hyvä idea pakata se jäähdytyselementeillä, jotta se jäähtyy nopeammin. Tämä auttaa myös laatikkoa pysymään kylmänä pidempään sen jälkeen, kun sammutat sen uudelleen. Jos sinulla on absorptiojääkaappi ja olet lomalla, jossa on todella kuuma, voi olla eduksi ottaa mukaan jäähdytyselementtejä. Voit pakastaa ne pakastimessa yön yli ja laittaa ne sitten jääkaappiin päivällä, kun on kuuma. Näin voit pitää jääkaapin täysin kylmänä, kun kuumuus muuten heikentäisi jääkaapin tehokkuutta. Jäähdyttimet ovat jokaisen retkeilijän ystävä, sillä niitä voi käyttää monin tavoin pitämään ruoat ja juomat mukavan viileinä. Jäähdyttimet ovat loistavia, kun olet lähdössä ulkoilemaan. Meillä on paljon muita tuotteita, jotka tekevät seuraavasta retkestäsi entistäkin paremman. Tutustu laajaan ulkoiluvälinevalikoimaamme täällä.