• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Polttimet ja tarvikkeet

Retkeilijöiden suhtautuminen erilaisiin polttimiin on muuttunut monivivahteisemmaksi, ja nykyään useimmat retkeilyharrastajat ymmärtävät, että polttimen valinta riippuu siitä, mihin tarkoitukseen sitä käytetään. Mutta mikä on oikea poltin? Jos olet lähdössä retkelle maastoon, monipolttoainepoltin on oikea ratkaisu. Jos olet partiolainen tai haluat käyttää vain yksinkertaista kattilasarjaa metsäretkellä, on olemassa useita vaihtoehtoja ratkaisuksi.

Tutustu polttimien ja tarvikkeiden valikoimaan tässä. 

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Polttimet ja tarvikkeet

Oletko intohimoinen ulkoilmaihminen? Silloin sinun on koettava luonnossa kokkaamisen ilo. Polttimella voi valmistaa monipuolisempaa ruokaa kuin uskotkaan. Meillä on laaja valikoima erilaisia polttimia retkikäyttöön. Voit hankkia kaasupolttimen, spriipolttimen tai polttoainetableteilla toimivan polttimen. On myös polttimia, jotka voivat polttaa monia eri polttoainetyyppejä. Poltinta kokatessasi voit valita, millaisia kattiloita ja pannuja käytät sen kanssa. Meillä on myös valikoima sopivia kattiloita ja pannuja. Voit valmistaa kotona tuttuja ruokia, mutta se voi toki tuoda uusia haasteita. Useimpien meidän mielestämme tämä on vain jännittävää. Yksi asia on varma. Kotiruoka nousee uuteen ulottuvuuteen, kun se valmistetaan ja syödään ulkona luonnossa. Se on kokemus, joka monilta valitettavasti jää kokematta. Meillä on ruokailuvälineet ja astiat, joiden avulla on helppo syödä ruokaa, vaikka sinulla ei olisi pöytää. Löydät täältä ruokailuvälineet ja astiat.

Polttimoissa on paljon valinnanvaraa. Vastaamme mielellämme yksittäisiä polttimia koskeviin kysymyksiin sekä sähköpostitse että puhelimitse. Kun haluat aloittaa ruoanlaiton ulkona luonnossa, voi tuntua ylivoimaiselta valmistaa suuri ateria. Verkossa on loistavia reseptejä aterioille, joita voit valmistaa ulkona. Suosittelemme, että kokeilet retkeillessäsi myös pakastekuivattuja ruokia. Ne voit valmistaa lisäämällä kiehuvaa vettä. Jos vietät yön luonnossa ja haluat oppia kokkaamaan polttimella, harkitse pakastekuivattujen ruokien ottamista mukaan päivälliseksi ja sen jälkeen aamiaisen valmistamista polttimella. On helppoa ja herkullista paistaa esimerkiksi munia ja pekonia polttimella. Onko sinulla kysyttävää siitä, millainen poltin sopii sinulle? Lähetä meille sähköpostia. Voit myös tutustua valikoimaamme retkeilyvarusteita. Meillä on kaikkea, mitä tarvitset lähteä retkeilemään ja tutkimaan luontoa.