• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Termospullot ja termomukit

Ulkoiluun ja retkeilyyn tarkoitettujen lämpöaineiden verkkovalikoimastamme löydät lämpöpullot, lämpömukit ja lämpöpullojen tarvikkeet. Tutustu valikoimaamme alla.

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Termospullot ja termomukit

Termospullon keksi skotlantilainen fyysikko ja kemisti Sir James Dewar vuonna 1892, ja se tunnetaan keksijänsä mukaan myös nimellä Dewar-pullo. Ensimmäinen kaupallinen termospullo valmistettiin vuonna 1904, kun saksalainen Thermos GmbH -yritys perustettiin. Thermos, sen tavaramerkki pulloille/kannuille, on edelleen rekisteröity tavaramerkki joissakin maissa, mutta se julistettiin yleiseksi tavaramerkiksi Yhdysvalloissa vuonna 1963, koska se oli puhekielessä synonyymi tyhjiöpulloille/kannuille yleensä.

Hyvä termospullo on epäilemättä tärkeä osa ulkoiluvarustustasi, kun arvostat kuumaa kahvia tai teetä rentoutuessasi luonnossa.

Hyvä termospullo on alfa ja omega.

Termospullo on astia, jota käytetään joko kuumien tai kylmien juomien eristämiseen ja niiden lämpötilan säilyttämiseen. Pulloissa on kaksoisseinät, jotka ovat esimerkiksi lasia tai ruostumatonta terästä. Lähes ilmaton ontelo varmistaa, että lämpö tai kylmä ei pääse karkaamaan, minkä vuoksi termospulloa voidaan käyttää kaikenlaisissa ympäristöissä.

Jos tarvitset esimerkiksi kahvia, teetä tai keittoa ulkoillessasi, kannattaa hankkia hyvä termospullo, jossa voit säilyttää kuumaa vettä. Täällä scandihills.fi meillä on laaja valikoima superhyviä termospulloja, jotka pitävät taatusti kuumat juomat kuumina pitkään. Valikoimastamme löydät erittäin suositut Stanley termoskannut, jotka ovat erittäin suosittuja kokeneiden "ulkoilmaihmisten" keskuudessa.

Stanley termoskannut ja mukit

Stanley-brändi on ollut olemassa jo yli 100 vuotta, ja sen perusti William Stanley Jr., joka muutti tapamme nauttia kuumia juomia. Vuonna 1913 hän yhdisti tyhjiöeristyksen ja teräksen lujuuden yhteen kannettavaan pulloon ja keksi näin nykyisin tuntemamme terästermospullon.

Ajan myötä Stanley-termospullosta on tullut ikoni, ja siitä on tullut olennainen osa työpäivää, retkiä ja ulkoiluseikkailuja. Stanleyn tehtävänä on parantaa ulkoiluaikaa varusteilla, joihin voit luottaa aamusta iltaan. Kaikkea siitä, kun aloitat päiväsi kuumalla kahvilla, ehkäpä pieneen Romtoddyyn myöhään illalla.

Kestävää suunnittelua ja kestävyyttä yhdessä

Ympäristöystävällisimpiä tuotteita ovat ne, joita ei tarvitse koskaan heittää pois tai vaihtaa. Siksi Stanley on kehittänyt ja valmistanut kestäviä ja uudelleenkäytettäviä lämpöpulloja jo yli 100 vuoden ajan. Valtaosa tuotteista on valmistettu teräksestä, joka on yksi kierrätettävimmistä materiaaleista. Näin Stanley voi vähentää vaihdettavien tuotteiden ja osien määrää, mikä tarkoittaa vähemmän jätettä luonnossa.

Stanley termospullo on puhdasta nautintoa

Rakastatko pitkiä kävelyretkiä metsässä, kalastusta, retkeilyä - ulkoilmaelämää yleensä? Silloin sinun kannattaa hankkia itsellesi Stanley-termis. Siinä voit pitää kahvisi aina käden ulottuvilla - ja se on kuumaa vielä useiden tuntien jälkeenkin. Stanleyn termospullon avulla et tarvitse enää lähiaikoina uusia termospulloja - ne ovat niin kestäviä, että niillä on elinikäinen takuu.

Anna Stanley-termospullo lahjaksi

Jos etsit upeaa lahjaideaa ulkoiluharrastajalle, Stanley-termospullo on täydellinen. Ehkä oma isoisäsi kantoi klassista vihreää termospulloa mukanaan kaikkialle, minne hän meni - se oli todennäköisesti Stanleyn pullo. Ehkäpä Stanley-termospullon muodossa oleva lahja tuo mieleen mukavia muistoja. Joka tapauksessa Stanley on ehdottomasti varma valinta - myös naiselle tai miehelle, jolla on kaikkea.

Varaosat Stanley-termoskannuihin

Stanley edustaa laatua. Kun sinusta on tullut Stanley-termoskannun onnekas omistaja, olet aloittanut elinikäisen suhteen. Voit käyttää termoskannua yhä uudelleen ja uudelleen. Koska suurin osa termospullosta on valmistettu teräksestä, se kestää kovaa käyttöä. Mutta joskus kannet, tulpat ja muut osat voivat kulua tai rikkoutua. Onneksi tähän on olemassa ratkaisuja! Moniin termospulloihin ei voi ostaa varaosia, mutta Stanleylle voi. Näin sinun ei tarvitse heittää termospulloa pois, kun osat kuluvat loppuun tai sinulla on ollut epäonnea hukata termospullon kuppi. Voit ostaa uuden tulpan ja kupin täältä.

Tyylikkäät ja käytännölliset termomukit

Älykkäällä kannellisella termomukilla otat kahvin helposti mukaan kiireiseen arkeen matkalla töihin ja töistä. Se on myös ilmeinen tapa säästää rahaa, sillä kahvin juomisesta voi tulla nopeasti kallista, jos se tulee aina kahvilasta.

Tältä sivulta löydät termomukeja eri malleissa ja koossa. Voit esimerkiksi valita pienemmän mukin, johon mahtuu 35 cl kahvia tai kasvattaa kokoa 47 cl:n mukiin. Joissakin malleissa on älykäs nokka, jonka avulla voit helposti ottaa kulauksen samalla, kun sinulla on kiireitä muiden asioiden kanssa. Lämpömukit, jotka pitävät kahvin ja teen tai jopa keiton kuumana tai päinvastoin pitävät kylmät juomat kylminä. Se sopii mainiosti retkeilyyn, vaellukselle, automatkoille tai työmatkoille. Jos käytät tai aiot käyttää uutta lämpömukiasi paljon, muista huoltaa se, jotta se kestää mahdollisimman pitkään. Voit tehdä tämän puhdistamalla sen säännöllisesti. Vältä laittamasta mukia astianpesukoneeseen, sillä se voi aiheuttaa tarpeetonta kulumista. Jos käytät mukia satunnaisesti muuhun kuin kahviin, mutta luulet, että muki tuoksuu kahville, pääset helposti eroon sekä hajusta että kahvijäämistä puhdistamalla sen etikalla ja vedellä.