• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Vesiletkut

Voit aina käyttää hyvää vesiletkua leirintäalueella tai kotona puutarhassa. Vesiletku on käytännöllinen monella tapaa, eikä vain kukkien kastelemisessa. Vaikka Tanskan kesä on usein sateinen, on hyvä, että sinulla on letku, jotta kukat, puut ja varsinkin nurmikko pysyvät vihreinä koko kesän ajan. Vesiletkuja voidaan käyttää myös erilaisten asioiden puhdistamiseen. Sen sijaan, että kanniskelisit vesiämpäreitä ja täytät niitä jatkuvasti, voit helposti ja nopeasti letkuttaa sen, mitä haluat puhdistaa. Näin säästät sekä aikaa että rahaa vesilaskussa.

Jos olet asentamassa tai korjaamassa viemäröintiä, sinun kannattaa luultavasti tutustua tarkemmin joustavien viemäriletkujen valikoimaamme.

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Vesiletkut

Vesiletku ei ole pelkkä vesiletku. Jos haluat asentaa asuntovaunuusi tai matkailuautoosi vesijärjestelmän, varmista, että käytät juomavedelle vain makean veden käyttöön hyväksyttyjä letkuja. Tässä kerrotaan, mitä aineita vesiletku voi normaalisti päästää veteen. Ei ole hyvä idea käyttää letkua, josta et tiedä, voiko siitä vapautua kemiallisia aineita juomaveteen. Siksi suosittelemme aina käyttämään makean veden letkuja makean veden järjestelmääsi. Meillä on useita eri paksuisia letkuja tarpeidesi mukaan. Voit lukea letkun halkaisijan yksittäisen letkun tuotesivulta. Ilmoitettu halkaisija on yleensä sisähalkaisija, mutta sinun kannattaa tarkistaa, mikä halkaisija sinulle annetaan tuotesivultamme. Meillä on useita tuotteita, jotka edellyttävät vesiletkun liittämistä. Näiltä tuotesivuilta voit lukea, minkä halkaisijan letkua tarvitset. Kun tiedät halkaisijan, voit valita meiltä tarvitsemasi letkun pituuden. Tässäkin tapauksessa ilmoitetaan yleensä sisähalkaisija. Erittäin suosittu UniQuick-vesijärjestelmämme on kuitenkin erilainen, sillä siinä käytetään ulkohalkaisijaa. Tämä löytyy UniQuick-tuotesivuiltamme. Vesiletkua valittaessa olennaisinta on halkaisija, jonka tulisi sopia ihanteellisesti vesijärjestelmäsi laitteisiin ja osiin.

Meillä on valikoima tyhjennysletkuja. Tyhjennyslaakerit ovat yleensä osa jätevesijärjestelmää. Ne eivät ole makean veden hyväksyttyjä, mutta ne sopivat erinomaisesti viemäreihin. Niissä on suurempi halkaisija, joten ne kestävät pienet asiat, jotka huuhtoutuvat viemäriin. Meillä on viemäriletkuja useilla halkaisijoilla, tässäkin ilmoitamme sisähalkaisijan. Viemäriletkut sopivat valikoimassamme oleviin lavuaarisuuttimiin. Tyhjennysletkumme ovat joustavia, minkä vuoksi ne soveltuvat erinomaisesti käytettäväksi paikoissa, joihin kiinteää putkea olisi muuten vaikea sovittaa kunnolla. Tyhjennysletkua asennettaessa suosittelemme aina letkunkiristimien käyttöä letkun kiinnittämiseen. Niitä on erikokoisia, jotta ne sopivat tarkasti letkun halkaisijaan.

Minkä tahansa letkun valitsetkin, kannattaa kiinnittää huomiota lämpötilaan. Letkut, joissa on vettä, eivät pidä pakkasesta, ja vesijärjestelmäsi on tyhjennettävä, kun laitat ajoneuvosi pois talven ajaksi. Jos talvi on ollut erityisen ankara, kannattaa tarkistaa, onko vesijärjestelmän letkut puhjenneet, kun valmistelet ajoneuvoa kevättä varten. Samoin vesiletkut voivat haurastua liian korkeista lämpötiloista. Useimmat letkut alkavat painua, kun veden lämpötila ylittää 60 astetta. Kun ostat meiltä letkuja, ostat ne metreittäin. Tämä tarkoittaa, että saat juuri sen pituisen letkun, jonka tarvitset. Jos et ole varma, mikä letku sopii pumppuusi tai hanaan, soita meille. Neuvomme mielellämme.