• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Juomasäiliöt

Juomasäiliöt ovat pohjimmiltaan jäähdytin, jonka muoto on erilainen, jotta se soveltuu juomien säilytykseen.

Täältä löydät muovisia termo-juomasäiliöitä, joissa on hana ja joiden tilavuus on 5 tai 10 litraa. Termojuomasäiliö on kaksoisseinämäinen, joskus välissä on ilmaa ja joskus se on täytetty eristävällä vaahdolla. Näitä hanajuomapulloja käytetään useimmiten juomien kylmässä pitämiseen, kuten veden, mehun tai minkä tahansa vahvemman juoman säilyttämiseen festivaaleilla.

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Thermo vesipullot

Lämmin kesä on hieno asia, jota toivomme joka vuosi. Erityisen mukavaa on, kun lämmöstä voi nauttia kylmän juoman kera. Täällä ScandiHills.fi meillä on valikoima kylmälaukkuja, joita kaikkia on hyvä kuljettaa mukanasi, kun on kuuma. Olitpa sitten rannalla, loma-asunnossa tai metsässä. Cooler eroaa tavallisesta vesipullosta siinä, että siinä on eristävä kerros. Tämä tarkoittaa, että se ei ime niin paljon lämpöä ilmasta. Eristekerros vie hieman tilaa ja tekee kanisterista suuremman, mutta sen ansiosta juomat pysyvät viileämpinä pidempään. Kyseessä on passiivinen jäähdytys, mikä tarkoittaa, että kaikki, mitä kaadat lämpöjuomakanisteriin, ei jäähtyisi yhtään sen jälkeen, kun kaadat sen sinne. Siksi kannattaa jäähdyttää juomat hyvin ennen niiden kaatamista kylmälaukkuun. On myös toinen tekijä, joka vaikuttaa siihen, kuinka kauan juomasi pysyvät viileinä, kun käytät kanisteria. Nimittäin se, kuinka paljon nestettä täytät lämpövesipulloon. Jos esimerkiksi täytät 10 litran kanisterin viileällä mehulla, sinulla on melko suuri määrä nestettä, mikä itsessään auttaa pitämään juomasi viileinä pitkään.

Kaikissa kanistereissamme on kahvat, joten voit ottaa ne helposti mukaan piknikille tai piknikmatkoille. Niissä on myös hana, joten voit juoda suoraan kanisterista. Mikä vesipullo, jossa on hana, sopii sinulle? No, se riippuu tietysti siitä, miten aiot käyttää sitä. Jos aiot käyttää vesipulloa terassipöydällä puutarhassa, kannattaa valita juomasäiliö, jossa on jalat, jotta sitä on helpompi käyttää pöydässä. Terminen juomapullo, jossa on hana, on hyvä valinta, jos järjestät kesäjuhlia tai jos metsäpäiväkodin lapset tarvitsevat jotain kylmää juotavaa päivän aikana. Joihinkin juomapulloihimme on saatavilla varaosia. Jos kaipaat inspiraatiota muihin upeisiin tavaroihin piknikille mukaan otettavaksi, tutustu valikoimaan ulkoilumattoja täältä. Meillä on myös paljon muita asioita, jotka voivat tehdä ulkoilukokemuksesta jotain erityistä, joten tutustu ulkoilukuvastoon, joka sopii sekä seikkailuun että hauskanpitoon.