• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Kaasujääkaapit ja kaasujäähdyttimet

Tältä sivulta löydät valikoimamme erilaisia kaasujääkaappeja ja -jäähdyttimiä. Kaasujääkaappi on erinomainen vaihtoehto tavalliselle verkkovirtajääkaapille, jos olet paikoissa, joissa ei ole pääsyä tavalliseen 230 voltin sähköverkkoon.

Tällaisia paikkoja ovat esimerkiksi leirintäalueet, loma-asunnot/kylänpuutarhat, jahdit ja metsästysmajat sekä monet muut paikat. Meillä voit valita eri jäähdyttimien ja kaasujääkaappien välillä, jotta löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan.

Kaasujääkaappeja ja kaasujäähdyttimiä käytetään ensisijaisesti paikoissa, joissa ei ole pääsyä sähköverkkoon. Jos sen sijaan tarvitset jääkaapin, jossa on 12 voltin virtalähde, löydät sen Camping-jääkaapit -kategoriasta.

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Miten kaasujääkaapit toimivat?

Kaasujääkaappi ei ole tavallinen jääkaappi. Kaasujääkaapilla ja sähköjääkaapeilla on tietysti yhteinen jäähdytystoiminto, jotta voit säilyttää ruokaa ja juomia. Niiden taustalla oleva tekniikka on kuitenkin aivan erilaista, ja kaasujääkaappia ostaessa on syytä olla tietoinen joistakin asioista.

Kaasujääkaapit ovat usein hiljaisempia kuin tavalliset jääkaapit, sillä ne ovat yleensä absorptiokaappeja. Kaasujääkaapissa ei yleensä ole tuuletinta, kuten sähköjääkaapissa, joka kierrättää ilmaa. Tämä tarkoittaa, että kaasujääkaapin lämpötila vaihtelee hieman enemmän, ja saatat huomata, että joissakin paikoissa on vähemmän kylmää kuin toisissa. Myös energiankulutus on suurempi.

Kaasujääkaappi on usein varustettu mekaanisella termostaatilla elektronisen termostaatin sijaan. Tämä tarkoittaa, että kaasujääkaappi ei säädä lämpötilaa yhtä nopeasti. Siksi kaasujääkaappia ei pitäisi käyttää pysyvänä ratkaisuna kotona, mutta se on käytännöllinen ja tehokas lyhytaikaiseen käyttöön, esimerkiksi retkeilylomilla.

Jääkaappi kaasulla ja 12/230 voltilla

Optimaalinen ratkaisu leirintäalueelle, kesämökkiin tai pienviljelmäpuutarhaan on usein sähkö- ja kaasujääkaapin yhdistelmä. Tällöin saat sähköjääkaapin edut, sillä kun sinulla on sähköä saatavilla, voit vain kytkeä jääkaapin verkkovirtaan ja se toimii. Samalla saat kaasujääkaapin joustavuuden, mikä on kätevää, jos sähköä ei jostain syystä ole yhtäkkiä saatavilla tai jos haluat käyttää jääkaappia ulkona jonkin aikaa.

Kaasujääkaapin turvallinen käyttö

Kuten monissa kaasulaitteissa, on tärkeää, että kaasujääkaapin ympärillä on riittävästi ilmaa. Kaasulaitteita ei pitäisi käyttää suljetuissa tiloissa, koska niissä on hiilimonoksidimyrkytyksen vaara. Varmista siksi, että kaasujääkaapin sijoituspaikassa on hyvä ilmanvaihto.

ScandiHills.dk-sivustolta löydät laajan valikoiman kaasulaitteita ja kaasulaitteita.