• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Suppilo/vesitynnyrit

Veden täyttäminen asuntovaunuihin, veneisiin tai muihin ajoneuvoihin voi olla haastavaa. Tätä tarkoitusta varten on kehitetty suppiloita ja vesikannuja, joissa on kulmat tai joustavat letkut, jotka helpottavat tankkausta huomattavasti.

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Suppilot/vesikannut

Me kaikki tunnemme vaivan täyttää asuntovaunusi vedellä. Se on yksi niistä tehtävistä, jotka eivät ole koskaan hauskoja, mutta se on vain tehtävä ja sen on toimittava. Meillä on valikoima suppiloita ja vesikannuja, jotka helpottavat tätä tehtävää. Minkä suppilon tai kastelukannun valitsisit? No, kaikki riippuu siitä, miten vesikatteesi on sijoitettu ja missä leirität. Jos pääset helposti käsiksi vesiletkuun, suppilo voi olla hyvä valinta. Se minimoi veden osumisen kylkeen ja usein voit kaataa vettä mukavammasta asennosta. Suppiloita on kahta eri vaihtoehtoa. Joko suppilo, jossa on joustava nokka, tai suppilo, jossa on kiinteä nokka. Joustavalla suulakkeella varustettu suppilo sopii hyvin, jos sinulla on vesisäiliö, jonka aukko on hieman kiero ja/tai outo. Joustava nokka on fiksu, koska voit taivuttaa sitä haluamallasi tavalla ja varmistaa, että vesi päätyy säiliöön ilman, että sitä vuotaa liikaa. Kiinteä suppilo on hyvä, jos sinulla on vesisäiliö, jonka aukko on helposti saavutettavissa. Siinä on suurempi alue, johon kaataa, ja siksi sitä on hieman nopeampi käyttää kuin taipuisaa suppiloa.

Riippumatta siitä, valitsetko kiinteän suppilon vai joustavan suppilon, voit säästää paljon vaivaa käyttämällä suppiloa, kun täytät vettä. Jos telttailet paikassa, jossa vesipisteelle on lyhyt kävelymatka, tutustu vesikannujen valikoimaamme. Kastelukannu on fiksu tapa siirtää vettä vesipisteeltä asuntovaunuusi. Sinulla on myös se etu, että vesikannuissamme on kaatosuihku, jonka avulla asuntovaunun täyttäminen vedellä on helppoa. Kun ostat kastelukannua, kiinnitä huomiota sen materiaaliin. Sen tulisi mieluiten olla elintarvikemuovia, jotta juomavesi ei poimi ylimääräistä tavaraa kastelukannusta. Meidän kastelukannumme on valmistettu polyeteenistä, joka on elintarvikepakkauksissa käytettävää muovia. Suosittelemme, että ostat suppilon tai kastelukannun meiltä. Suosittelemme myös, että käytät suppiloa vain vedelle, jotta et ota riskiä sekoittaa juomaveteen jotain sellaista, mitä siinä ei pitäisi olla.