• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Asuntovaunun siirtolaite

Asuntovaunun siirtolaitteen avulla varmistat, että vaunusi liikkuminen on tarkempaa silloin, kun sijoitat sitä paikalleen leirintäalueella tai kotisi pihatiellä. Kenellepä ei olisi leirintäalueelta tuttu tilanne, jossa asuntovaunun saa paikalle vain veivaamalla autolla edes taikaisin? Asuntovaunun siirtolaitteen eli moverin avulla asuntovaunun liikuttaminen on lastenleikkiä!

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Asuntovaunun siirtolaite – mover 

Täältä näet valikoimamme asuntovaunun siirtolaitteita. Mover on liikkuvalla rullalla varustettu moottori, joka asennettu kiinni asuntovaunuun ja on kytköksissä vaunun pyörään. Sen avulla voit liikuttaa ja ohjata asuntovaunua tarkasti kaukosäätimellä.

Siirtolaitteesta on paljon hyötyä, kun olet leirintäalueella. On helppoa siirtää asuntovaunu omatoimisesti paikalleen, kun voit seisoa ulkopuolella, liikuttaa ja ohjata asuntovaunua. Näin sinun ei tarvitse peruuttaa asuntovaunua paikalleen. Peruuttaminen voi tulla melkoinen projekti, jos kyseessä on pieni paikka tai jos sinun on oltava hyvin tarkka, että pääset käsiksi esimerkiksi tarvikekaappiin. Mover tekee monista karavaanarielämän hankalista tehtävistä helppoja. Asuntovaunu on nopea siirtää auton taakse, kun voit seisoa ja ohjata sen liikettä vetokoukun vierestä käsin. Asuntovaunun saaminen juuri sinne, minne se haluat, ei myöskään vaadi samanlaista peruutustaitoa kuin autolla siirtäessä.

Onko sinulla asuntovaunu ja pysäköitkö sen omakotitalosi viereen? Tällöin haluat varmasti sijoittaa asuntovaunusi täydellisesti niin, että se on mahdollisimman vähän tiellä, kun sitä ei käytetä. Tässä tilanteessa siirtolaite on täydellinen apuri. Moverin avulla voit siirtää asuntovaunusi sellaisiin paikkoihin, joihin et voi peruuttaa sitä.

On siis erittäin käytännöllistä asentaa asuntovaunuun siirtolaite. Mover asennetaan suoraan vaunun pyörän kohdalle. Sinun on hyvä tietää, että on olemassa sekä yksiakselisille asuntovaunuille että kaksiakselisille asuntovaunuille tarkoitettuja movereja. Sillä on merkitystä, kumman mallin valitset. Kaksiakseliset siirtolaitteet on yleensä suunniteltu käsittelemään enemmän painoa.
Haluaisitko asuntovaunuusi päivityksen, joka voi tehdä leirintälomastasi todella nautinnollisen ja helpon? Silloin suosittelemme asuntovaunun siirtolaitteen hankkimista. Siitä lähtien, kun moverit ovat olleet markkinoilla, ovat ne todellakin helpottaneet karavaanarien elämää. Leirintäpaikalle saapuminen on täysin erilaista nyt, kun sen voi tehdä todella nopeasti ja helposti. Etsitkö varusteita asuntovaunuusi? Tutustu laajaan leirintävarustevalikoimaamme. Ehkäpä harkitset siirtolaitteen hankkimista osana suurempaa asuntovaunuremonttia? Silloin sinun kannattaa tutustua myös kategorioihimme asuntovaunun vesi ja kaasu. Meillä on laaja valikoima varusteita ja tarvikkeita asuntovaunuusi, joten löydät varmasti juuri sen, mitä tarvitset.