• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Sekoitushanat

Asuntovaunun sekoitushanalla saat helposti käyttöösi sekä lämmintä että kylmää vettä. Tutustu valikoimaan ja osta hana sekoittajalla verkossa osoitteessa ScandiHills.fi.

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Sekoitushanat

Jos haluat asuntovaunuusi lämmintä vettä, tarvitset sekoitushanan. Hana, jossa on sekoittaja ottaa kuumaa ja kylmää vettä ja sekoittaa ne keskenään. Saat tasaisen ja miellyttävän lämpöistä vettä, jonka lämpötilaa voit säätää itse. Tämä edellyttää, että asuntovaunussasi on kuumaa vettä. Lue lisää aiheesta: vedenlämmittimet. Sekoitushana edellyttää, että vesiletkuissasi on painetta, jotta akku saa tarvitsemansa veden. Voit lukea, miten painevesipumput tuottavat vedenpaineen. Kun nämä osat ovat kohdallaan, tarvitsee sinun vain asentaa hana. Se tapahtuu poraamalla reikä pöytätasoon siihen kohtaan, johon haluat hanan asentaa, vetämällä johdot ja letkut aukon läpi ja ruuvaamalla hanan paikalleen tason alapuolelta. Kun hana on paikallaan, voit liittää veden letkuihin. Punaiseen päähän tulee kuumaa vettä ja siniseen päähän kylmää vettä. Näin matkailuautossasi on vettä. Asuntovaunuhanoissa on lähes aina mukana johdot. Tämä johtuu siitä, että asuntovaunuhanoissa on kytkin, joka kytkeytyy päälle, kun avaat hanan. Näin voit käyttää hanaa osana virtapiiriä, jossa esimerkiksi pumppu kytkeytyy päälle silloin, kun avaat hanan. Jos sinulla on painevesipumppu, tämä ei ole välttämätöntä, mutta se on hyvä tietää hanaa asennettaessa. Me ScandiHills.fi:ssa suosittelemme, että asennat painevesijärjestelmän, jos haluat lämmintä vettä asuntovaunuusi. Meillä on suuri valikoima hanoja sekoittajilla, joten toivomme, että löydät juuri oikean hanan asuntovaunuusi. Jos olet epävarma hanan asennuksesta, ota meihin yhteyttä, niin neuvomme mielellämme.

Asuntovaunun tai matkailuauton keittiötä tai kylpyhuonetta kunnostettaessa kannattaa yleensäkin miettiä, missä järjestyksessä asiat tehdään. Jos esimerkiksi vaihdat tiskialtaan, on hyvä idea porata tiskialtaan aukko jo aikaisessa vaiheessa, mutta asentaa tiskiallas vasta lopuksi. Näin pääset helpommin työskentelemään pöytätason alapuolelle. Tämä voi helpottaa hieman työskentelyä. Pöydän alla on harvoin paljon tilaa, kun vedät letkuja ja johtoja.