• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

WeatherHub-anturit

Kun haluat laajentaa WeatherHub Wi-Fi -sääasemaa lisäantureilla, on se erittäin helppoa. Tältä sivulta löydät useita erilaisia antureita, jotka liität helposti olemassa olevaan järjestelmääsi. Löydät tuulimittareita, sademittareita, kosteusmittareita ja paljon muuta.

Tarvitsetko sääasemasi käyttöohjeen? Seuraa linkkiä nähdäksesi yleiskatsauksen eri käyttöohjeisiin.

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

TFA WeatherHub -anturit

Täältä näet valikoimamme WeatherHubin antureita. Ne kaikki voidaan liittää TFA WeatherHub -yhdyskäytävään, jolloin mittaustiedot voidaan lähettää suoraan matkapuhelimeesi. Meillä on laaja valikoima antureita ja mittareita. Meillä löytyy antureita lämpötilan mittaamiseen sisätiloissa, ulkona ja uima-altaassa sekä antureita kosteuden ja tuulen mittaamiseen. Toisin sanoen WeatherHub -anturi löytyy kaikelle, mitä haluat seurata. WeatherHub-anturit valmistaa saksalainen TFA, joka on tehnyt mittalaitteita jo pitkään. TFA:n tuotteet ovat tunnettuja korkeasta laadustaan. TFA:lla on kaksi anturituotesarjaa. Weatherhub Observer -sarja, jotka ovat ammattikäyttöön tarkoitettuja antureita. Ne on tehty toimimaan esimerkiksi teollisuuspakastimessa. Toinen sarja on WeatherHub, joka on tarkoitettu kotikäyttöön. Painopiste on käyttäjäystävällisyydessä. WeatherHub-järjestelmään on olemassa sovellus, jossa on monia toimintoja. Riippuen siitä, mitä antureita kytket, voit seurata, millaiset sääolosuhteet ovat olleet jopa 90 vuorokauden aikana. 

Järjestelmä on helppo asentaa ja saada keskustelemaan puhelimen kanssa. Et tarvitse mitään teknistä koulutusta saadaksesi järjestelmän toimimaan. Minkä anturin valitset? Useimmat anturit ovat itsestäänselvyyksiä. Jos haluat mitata, kuinka paljon kotonasi tuulee, on tuulimittari oikea valinta. Jos haluat tietää, kuinka paljon sadetta tulee tunnissa, on sademittari hyvä valinta. Mutta kun kyse on lämpötilamittareista, valinnanvaraa onkin itse asiassa paljon. Ensinnäkin monissa lämpömittareissamme on sisäänrakennettu kosteusmittari. Hygrometri mittaa kosteutta. Tämä on todella kätevää erityisesti sisäilman kosteuden seuraamiseksi. Liian kostea ja kylmä sisäilma luo suotuisan ilmaston sienikasvustolle. Monet anturit voidaan asentaa sekä sisä- että ulkotiloihin. Voit valita lämpömittarin, jossa on lanka-anturi. Tällöin varsinainen anturi on johdon päässä, jolloin lähetin voidaan sijoittaa esimerkiksi sisätiloihin ja johto ulos. Näin mittaaminen ulkona on helppoa. Kannattaa aina lukea joko tuotesivulta tai itse tuotteesta, miten anturi asetetaan. Saat kaikki antureiden keräämät tiedot puhelimeesi. Voit myös ostaa pienen näytön, jolta voit lukea suuren osan niistä tiedoista, jotka muuten näkyvät puhelimessa. Jos ostat johtoanturin, voit mitata veden lämpötilaa, koska johdot ovat vedenpitäviä. Jos olet kiinnostunut TFA WeaterHub -järjestelmästä, suosittelemme tutustumaan Starter Kit -sarjojen valikoimaamme. Niistä löydät kaiken, mitä tarvitset aluksi. Voit myös koostaa oman peruspakettisi ostamalla haluamasi anturit ja yhdyskäytävän.

Jos et ole varma WeatherHubin toiminnasta tai sinulla on kysyttävää WeatherHubista, ota meihin yhteyttä, niin neuvomme mielellämme WeatherHubin käytössä.

Jos tarvitset erittäin tarkkoja mittauksia, tutustu tarkemmin WeatherHub Observer -antureihin. Ehkä se on järjestelmä, jota todella tarvitset.