• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

WeatherHub Observer -perussarja

Alla on TFA WeatherHub Observer Basic Kit, joka on suunniteltu ammattikäyttöön. Pakkaus on siis tarkoitettu sinulle, jos yrityksesi tarvitsee dokumentoida esimerkiksi pakastehuoneen vakiolämpötilat. Lue lisätietoja tuotekuvauksesta.

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

WeatherHub Observer -peruspakkaus

Täältä löydät WeatherHub Observer -peruspaketin. WeatherHub Observer on WeatherHub-järjestelmän jatkokehitys. Nämä kaksi järjestelmää voivat toimia suurelta osin yhdessä. WeatherHub Observer on ammattikäyttöön tarkoitettu linja. WeatherHub-anturin ja WeatherHub Observerin välillä on kaksi pääasiallista eroa. Ensinnäkin WeatherHub Observer -anturi on uskomattoman tarkka. Tavallinen Weatherhub-anturi on tarkka, mutta jos tarvitset tarkkuutta viimeistä desimaalia myöten, tarvitset WeatherHub Observer -anturin. Toiseksi, Observer-sarja on tehty liiketoimintaa varten. Yritysmaailmassa tarvitaan usein dokumentointia. Esimerkiksi pakastimessa on voitava dokumentoida, että lämpötila ei ole koskaan ylittänyt tiettyä lämpötilaa. Tällaista tarkoitusta varten Observer-linjassa on verkkosivusto, johon voit liittää yhdyskäytävän ja järjestelmäsi alkaa lähettää tietoja verkkosivustolle. Voit sitten myöhemmin poimia tiedot erilaisina raportteina. Tämä on erinomainen tapa dokumentoida olosuhteet pakastehuoneessa, laboratoriossa tai vastaavassa.

Mutta se voi olla kiinnostavaa myös sinulle yksityishenkilönä. Voit esimerkiksi nähdä, miten lämpötila on ollut tietyssä huoneessa vuoden aikana. Epäiletkö esimerkiksi, että nukut liian lämpimässä ja se saattaa vaikuttaa huonosti uneen? Silloin voit käyttää WeatherHub Observer -järjestelmää ja nähdä, osuvatko ajanjaksot, jolloin nukut huonosti, yhteen ajanjaksojen kanssa, jolloin makuuhuoneesi on ollut liian lämmin. Tämä on vain yksi esimerkki monista, joissa Observer-sivuston käyttö voi olla hyödyllistä. Jos päätät ostaa Observer-anturit, ne voivat silti toimia WeatherHub-portin ja -sovelluksen kanssa. Et siis menetä mitään valitsemalla Weatherhub Observer -tuotesarjan anturit. WeatherHub Observer -peruspaketissamme saat kaiken, mitä tarvitset aloittaaksesi lämpötilan mittaamisen ammattimaisella tavalla ja ammattitason mukaisesti.

Tutustu WeatherHubin peruspaketin anturivalikoimaan - ne saattavat olla juuri sitä, mitä tarvitset.