• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

WeatherHub Observer Basic Kit

Alla on TFA WeatherHub Observer Basic Kit, joka on suunniteltu ammattikäyttöön. Pakkaus on tarkoitettu sinulle, jonka yrityksee tarvitsee dokumentoida esimerkiksi pakastinhuoneen vakiolämpötiloja. Lue lisätietoja tuotekuvauksesta.

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

WeatherHub Observer Basic Kit

Täältä löydät WeatherHub Observer Basc Kit -paketin. WeatherHub Observer on WeatherHub-järjestelmän seuraava kehitysaskel. Nämä kaksi järjestelmää voivat toimia suurelta osin yhdessä. WeatherHub Observer on ammattikäyttöön tarkoitettu järjestelmä. WeatherHub- ja WeatherHub Observer -järjetelmien välillä on kaksi pääasiallista eroa. Ensinnäkin WeatherHub Observer -anturi on uskomattoman tarkka. Tavallinen Weatherhub-anturi on tarkka, mutta jos tarvitset tarkkuutta viimeistä desimaalia myöten, tarvitset WeatherHub Observer -anturin. Toiseksi, Observer-sarja on tehty yrityskäyttöön. Liiketoiminnassa tarvitaan usein tarkkaa dokumentointia. Esimerkiksi pakastimesta on voitava dokumentoida, että sen lämpötila ei ole koskaan ylittänyt tiettyä lämpötilarajaa. Tätä tarkoitusta varten Observer-järjestelmä tarjoaa verkkosivuston, johon voit liittää yhdyskäytävän ja sen kautta järjestelmäsi alkaa lähettää tietoja verkkosivustolle. Näistä tiedoista voit ajaa erilaisia raportteja. Tämä on erinomainen tapa dokumentoida olosuhteet pakastinhuoneessa, laboratoriossa tai muussa vastaavassa paikassa.

Lämpötilojen seuraaminen voi olla kiinnostavaa myös sinulle yksityishenkilönä. Voit esimerkiksi nähdä, miten lämpötila on vaihdellut tietyssä huoneessa vuoden aikana. Epäiletkö esimerkiksi, että nukut liian lämpimässä ja se saattaa vaikuttaa huonontavasti unenlaatuusi? Tällöin voit käyttää WeatherHub Observer -järjestelmää ja nähdä, osuvatko ajanjaksot, jolloin nukut huonosti, yhteen ajanjaksojen kanssa, jolloin makuuhuoneesi on ollut liian lämmin. Tämä on vain yksi esimerkki monista käyttötarkoituksista, joissa Observer-järjestelmän käyttö voi olla hyödyllistä. Jos päätät ostaa Observer-anturit, voivat ne toimia myös WeatherHub-portin ja -sovelluksen kanssa. Et siis menetä mitään valitsemalla Weatherhub Observer -tuotesarjan anturit. WeatherHub Observer -peruspaketissamme saat kaiken, mitä tarvitset aloittaaksesi lämpötilan mittaamisen ammattimaisella tavalla ja tarkkuudella.

Tutustu WeatherHub Basc Kit -anturivalikoimaan – ne saattavat olla juuri sitä, mitä tarvitset.