• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Retkituolien jalkatuet

Jos viihdyt ulkona, ovat retkituolit tärkeä osa lomavarustustasi. Parhaistakin retkituoleista voi kuitenkin tulla epämukavia, jos istut niissä liian kauan. Yksi parhaista tavoista parantaa istumismukavuutta on hankkia retkituoliin sopiva jalkatuki.

Tutustu alla olevaan valikoimaan retkituoleihin sopivia jalkatukia. Retkituolisi mallista riippuen voit hankkia joko tuoliin kiinnitettävän tai vapaasti seisovan jalkatuen. Katso myös valikoimamme kokoontaitettavia retkijakkaroita. Voit myös käyttää jotakin näistä nostaaksesi väsyneet jalat ylös.

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Jalkatuki retkituoliin

Hyvä retkituolin jalkatuki voi melkeinpä muuttaa säädettävän retkituolisi mukavaksi nojatuoliksi, jossa voit istua rennosti ja lukea hyvää kirjaa samalla, kun lepuutat rasittuneita jalkoja ja nilkkoja. Jalkatukia on useita eri malleja, joten löydät varmasti tarpeisiisi parhaiten sopivan jalkatuen.

Retkituoliin kiinnitettävä jalkatuki

Osa jalkatuista on valmistettu yhteensopivaksi tietyn tuolimallin kanssa, kun taas toiset, kuten Crespon jalkatuet, sopivat useampiin saman merkin säädettäviin retkituoleihin. Näiden jalkatuolien näppärä ominaisuus on, että ne voidaan työntää istuimen alle, jolloin sinun on helpompi nousta tuolista ylös. Voit hankkia sekä tavallisesta kankaasta valmistetun jalkatuen tai jalkatuen, jotka on verhoiltu. Sinä päätät, kuinka mukavasti haluat istua!

Vaikka kaikki jalkatuet on valmistettu kevyestä materiaalista ja ne voidaan taittaa kokoon, on silti eduksi, jos voit rajoittaa leirintämatkalle mukaan otettavien varusteiden määrää. Esimerkiksi samaa Isabellan jalkatukea voit käyttää sekä säädettävien Thor- ja Loke-retkituolien että Isabellan rantatuolien kanssa. Fiksua!

Vapaasti seisova jalkatuki tai jakkara

Meiltä löytyy vapaasti seisovia jalkatukia, jotka antavat sinulle mahdollisuuden käyttää samaa jalkatukea kaikkien niiden retkituolimallien ja -tyyppien kanssa, joita sinulla on. Lisäksi niitä voidaan maksimikuormituksesta riippuen käyttää tarvittaessa myös ylimääräisenä istuimena.

Valitsitpa minkä tahansa jalkatukimallin, jalkasi tulevat kiittämään sinua!

Koska olet niin mukavassa asennossa retkituolissasi jalat ylhäällä, eikö sen vieressä pitäisikin olla pieni taittopöytä eväitä, viiniä tai juomatölkkiä varten?