• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Pakkauspussit & vedenpitävä säilytys

Pakkaus- ja pakkauspussit, jotka on tarkoitettu ulkovarusteiden pakkaamiseen, sijoittamiseen ja säilyttämiseen, kun niitä ei käytetä tai kun niitä kuljetetaan paikasta toiseen, löydät täältä. Tavalliset pakkaus- ja puristuspussit riittävät yleensä hyvin, mutta ääriolosuhteissa tai kanootilla tai kajakilla matkustettaessa vedenpitävät pakkaus- ja puristuspussit ovat välttämättömiä.

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Pakkauspussit & vedenpitävä säilytys

Oletko lähdössä reppureissaamaan tai retkeilemään? Tutustu pakkauspussien ja vedenpitävien säilytyslaukkujen valikoimaamme. Mikään ei ole pahempaa kuin liian täyteen ahdettu reppu, jossa tavarat ovat hukassa ja väsyt aikaisin. Tai saapua leirintäalueelle ja huomata, että kaikki sukat kastuivat matkalla. Molemmat voit välttää pakkaamalla puristepusseihin ja vedenpitävällä reppusi. Voit tehdä repun vedenpitäväksi usealla eri tavalla. Voit ostaa repun suojuksen, joka pitää veden kokonaan poissa repusta. Tämän ratkaisun haittapuolena on, että reppuusi on vaikeampi päästä nopeasti sisälle, ja myös kaikki sivutaskut peittyvät, jolloin vesipulloa ja eväitä on vaikea nauttia matkalla. Toisaalta se on loistava tapa pitää vesi poissa repustasi. Kun repussasi on vedenpitävä suojus, voit pitää itse repun materiaalit ja kankaan kuivana, jolloin reppusi säilyttää keveytensä ja sisältö pysyy kuivana. Tämä on hienoa, kun sataa joko rankkasadetta tai jatkuvaa sadetta. Silloin on järkevää, että reppu on suojattu. Toisaalta, jos sää on hieman arvaamattomampi ja sadetta sataa lyhyinä suihkuina, voi olla hieman ärsyttävää käyttää suojusta. Tällöin voi olla suuri etu, että kaikki matkatavarat ovat vedenpitävissä pusseissa. Silloin sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että alusvaatteet ja sukat kastuvat, jos menet ulos sateessa. Jos pakkaat kaiken, mikä on pidettävä kuivana, vedenpitäviin pakkauspusseihin, voit säästää lisäkustannuksista kokonaan. Se, miten ihmiset pitävät tavaransa kuivina, vaihtelee henkilöittäin. Kannattaa muistaa, että mikään suojus ei voi taata sataprosenttisesti kuivaa reppua, sillä takakappale on edelleen suojuksen ulkopuolella. Siksi voi silti olla hyvä idea pakata välttämättömät tavarat vedenpitäviin pusseihin.

Vedenpitävät kotelot

Jos kuljetat mukanasi elektroniikkaa, meillä on valikoima vedenpitäviä läpinäkyviä laukkuja, jotka on tehty korteille ja elektroniikalle. Näin varmistat, että puhelimesi ja navigointilaitteesi eivät pääse kastumaan ja rikkoutumaan. Näin voit varmistaa, että vältät ikävän tilanteen. Vedenpitävissä laukuissamme on jopa useita sulkumekanismeja, jotka varmistavat, että ne ovat vesitiiviitä suljettuina. Ne on tehty kestämään pakkasta halkeilematta. Jos ostat version, jossa on kantohihna, voit kiinnittää kotelon sopivasti. Jos kotelo on esimerkiksi repun sivutaskussa, on fiksua, että kantohihna on kiinnitetty reppuun. Näin varmistat, että tavarasi eivät pääse katoamaan tai putoamaan repusta.
Jos harrastat melontaa, melontaa tai veneilyä, vedenpitävät laukut ovat välttämättömyys. Me ScandiHills.fi suosittelemme aina, että turvaat arvotavarasi onnettomuuksien varalta ja että tavarasi eivät kastu.

Kompressiopussit

Kun lähdet vaellukselle, on tärkeää, miten pakkaat reppusi. Sinun tulisi pitää mahdollisimman suuri osa painosta lähellä selkääsi, mieluiten repun pohjassa tai keskellä. Näin reppu ei tunnu painavalta ja sitä on helpompi tasapainottaa. Kun pakkaat reppua, on tärkeää, että paino jakautuu tasaisesti molemmille puolille, jotta sinun ei tarvitse säätää selkääsi vaelluksen aikana. Kompressiopussit auttavat tässä, sillä voit pakata sopivan määrän vaatteita, pakata ne yhteen ja sinulla on kiinteä säiliö, joka ei sotke reppuasi. Jos pakkaat t-paidat yhteen ja alusvaatteet ja sukat toiseen, voit tasapainottaa vaatteet repussasi ja tiedät, missä ne ovat, kun saavut iltalevolle. Jos käytät kompressiopusseja, sinulla on enemmän tilaa muille välttämättömyyksille, kuten ruokailuvälineille, polttimille tai ehkä tärkeimpänä kahvinkeittimelle. Kompressiopussit toimivat siten, että on olemassa pakkauspussi. Sisälle voit pakata kaikki tavarat, jotka on pakattava, ja ulkopuolella on hihnat, jotka voit kiristää ja kiinnittää. Jos kiristät hihnoja liikaa, olet vaarassa rikkoa vyönsoljen. Jos näin käy, meillä on onneksi solkia, joita voit ostaa irrallisina. Jos olet vakavasti otettava vaeltaja, suosittelemme tutustumaan puristuspusseihin tai vedenpitäviin puristuspusseihin, sillä ne voivat tehdä matkasta mukavamman ja pakkaamisesta helpompaa.