• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Suoja/pressu

Tarp on nopea ja helppo tarjota varjoa aurinkoisena päivänä, esimerkiksi terassilla, puutarhassa tai rannalla.

Yksi helpoimmista tavoista luoda suojaa ja varjoa on suoja/tarppi. Peitteet sopivat erinomaisesti terassin yläpuolelle tarjoamaan varjoa auringolta, jotta voit esimerkiksi nauttia illallisen rauhassa ilman auringonpolttamia.

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Suoja/pressu

Täältä näet valikoimamme pressuja. Tarpilla on monia nimiä, kuten markiisi, suoja ja kangas. Tarpin voi pystyttää niin monella eri tavalla, koska siinä on vahvistetut silmukat kaikissa reunoissa. Tämä tarkoittaa, että voit kiristää sitä haluamallasi tavalla ja saada haluamasi muotoisen kankaan. Voit esimerkiksi käyttää kahta korkeaa telttatolppaa keskellä oleviin silmukoihin ja köysiä jokaiseen kulmaan. Näin saat aurinkokatoksen. Kesällä tällainen aurinkokatos on hieno juttu. Se voi tarjota runsaasti tilaa syödä varjossa ilman, että tarvitsee mennä puiden alle. Jos käytät matalampia telttatolppia, voit tehdä yksinkertaisen teltan. Lapsilla voi olla hauskaa, kun heillä on pieni, nopea teltta puutarhassa, jota he voivat käyttää piilopaikkanaan.

Oletko ulkoilmaihminen? Tiedät varmaan, että on suosittua käyttää pressua bivouacin tekemiseen. Tähän on monia tapoja. Bivouac on yksinkertainen teltan muotoinen teltta, jossa ei käytetä tolppia. Teet sen venyttämällä pressun niin alas kuin vain pääset. Toisin sanoen teet itsellesi pienen luolan. Mitä viileämpää yöllä on, sitä pienemmäksi haluat tehdä bivouacin. Jos olet luova pressun asettelussa, vain mielikuvitus on rajana. Meillä ScandiHills.dk:ssa on laaja valikoima pressuja. Voit valita synteettisistä materiaaleista valmistettujen pressujen ja puuvillapeitteiden välillä. Kun tarkastelet synteettisistä materiaaleista valmistettua pressua, voit löytää vesipylväspaineen. Tämä on luku, joka kertoo, kuinka vedenpitävä materiaali on. Luku osoittaa, kuinka paljon vettä voi seistä materiaalin päällä ennen kuin vesi pääsee sen läpi. Jos tarkastelet useita pressuja, voit käyttää vesipilarin painetta arvioidaksesi, pitäisikö olla yksi pressu toisen päälle. Puuvillapeitteistä ei löydy vesipylväspainetta. Et löydä, koska puuvillalle ei voi tehdä vesipilaripaineen testiä. Puuvillasta tulee vedenpitävää vasta, kun se kyllästyy vedellä. Tämä tarkoittaa, että puuvillapeite imee vettä, kun alkaa sataa. Kun se on kyllästynyt, vesi alkaa valua pois. Voit siis edelleen pysyä kuivana ja mukavana ilman puuvillapeitettä, mutta puuvillapeitteen vedenpitävyyttä on vaikeampi verrata.

Kun olet valinnut tarpin joko puutarhaan tai seikkailuun, sinun kannattaa miettiä, tarvitsetko mukaan lisävarusteita. Tarpeiden mukana tulee harvoin juuri se, mitä tarvitset niiden asentamiseen haluamallasi tavalla. Suosittelemme tutustumaan telttatarvikevalikoimaamme. Täältä löydät köydet, kuminauhat ja tapit. Näiden kaikkien avulla voit venyttää pressun sopivaksi katsomallasi tavalla. Kannattaa tutustua myös telttakeppeihin ja kumiköysiin, sillä niistä voi olla hyötyä myös pressun pystyttämisessä. Kuulostaako ajatus yöpymisestä lähellä luontoa hyvältä? Tutustu sitten ulkoiluvälinevalikoimaamme. Meillä on paljon laadukkaita tuotteita, joten voit lähteä luontoon hyvin valmistautuneena.