• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Sisäänrakennettujen keittotasojen keittotasot

Tästä kategoriasta löydät kaasukäyttöön tarkoitetut sisäänrakennetut keittotasot/liedet, joissa on 1-4 poltinta. Dometic-keittotasot asennetaan työtason tasalle, ja ne voidaan sulkea lasikannella, kun niitä ei käytetä.

Näin saat lisää työtilaa retkeilykeittiössäsi tai lisää säilytystilaa muille retkeilyvarusteille. Osta Dometic kompaktikeittotaso verkossa täältä.

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Sisäänrakennetut keittotasot sisäänrakennettuja keittotasoja varten

Tarvitseeko asuntovaunusi keittiö nostetta? Tutustu sisäänrakennettavien keittotasojen valikoimaamme. Sisäänrakennettava keittotaso on loistava tapa säästää tilaa asuntovaunussasi. Löydät täältä todella fiksuja ratkaisuja, joissa kaasukeittotasot ovat hyvin käytettävissäsi silloin, kun tarvitset niitä, ja silloin, kun et tarvitse, niissä on fiksu kansi, joka antaa sinulle paljon tilaa, jota voit käyttää normaalina työtasona. Voit valita myös mallin, jossa on pesuallas. Näin saat sekä kaasukeittotason että tiskialtaan samaan asennukseen, mikä on sekä fiksua tilankäyttöä että näyttää hyvältä. Voit asentaa keittotasomme miten haluat. Suosittelemme kuitenkin asentamaan sen upotettuna niin, että kansi on suljettuna muun työtason kanssa samassa tasossa. Näin voit edelleen käyttää työtason koko pinta-alaa, mikä on erittäin kätevää keittiötilaa käytettäessä. Täällä ScandiHills.dk:ssa meillä on suuri valikoima sisäänrakennettuja keittotasoja, joista voit valita. Yhteistä kaikille sisäänrakennetuille kaasukeittotasoillemme on, että niissä on sytytyssuoja. Sytytyssuojaus tarkoittaa, että jos liekki sammuu, keittotaso katkaisee kaasun itse. Näin voit olla varma, ettei keittotasosta vuoda kaasua, jos keittotaso jätetään päälle ilman liekkiä. Jos et ole varma, haluatko sisäänrakennetun vai vapaasti seisovan kaasukeittotason, tutustu valikoimaamme täällä. Jos valitset sisäänrakennetun keittotason, jossa on pesuallas, tutustu vesikalustevalikoimaamme. Täältä löydät hanat, kaadot ja kaiken muun, mitä tarvitset vesiosan asentamiseen. Vesilaitteet-kategoriastamme voit myös lukea, mitä osia tarvitset vesijärjestelmään liittämiseen.

Tutustu muuhun kaasuvalikoimaamme. Täältä löydät kaiken, mitä tarvitset kaasun asentamiseen kaasukeittimeen. Valtaosa sisäänrakennetuista keittolevyistämme käyttää 30 mbar:n painetta, jonka pullokaasun vakiokaasusäädin tuottaa. Varmista aina ennen säätimen tilaamista, millaisen kaasunpaineen haluamasi keittotaso tarvitsee. Voit liittää kaasukeittotasot suoraan kaasupulloon, jossa on säädin. Jos asuntovaunussasi on kaasuputket ja kytkin, voit liittää soihdun tähän järjestelmään. Asuntovaunusi tai matkailuautosi kunnostamisen etuna on se, että voit saada sen juuri sellaiseksi kuin haluat, kunhan olet kätevä asentaja tai tunnet jonkun, joka on. Keittolevyjemme kannet ovat kuumuutta kestäviä, joten voit sulkea kannet nopeasti käytön jälkeen, eikä sinun tarvitse huolehtia siitä, että kannet vahingoittuvat kuumuudesta.

Pieni talo

Oletko uskaltautunut rakentamaan oman pikkutalon? Oletko valmis pieneen mutta pysyvämpään keittiöön? Silloin sinun kannattaa tutustua liesituulettimien valikoimaamme. Voit luoda tyylikkään keittiötilan ilman, että olet riippuvainen sähkö-, vesi- tai kaasuverkon varassa olemisesta. Jos sinua kiinnostaa, mitä muita ratkaisuja on suunniteltu asuntovaunuun, mutta ne sopivat myös niille, jotka haluavat elää itsenäisemmin, tutustu laajaan valikoimaamme tällä sivulla.