• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Aurinkokatos

Aurinkokatos on ihanteellinen, kun tarvitset suojaa suoralta auringonvalolta. Aurinkokatos sopii myös leiriläisille, jotka leiriytyvät hieman primitiivisesti, tai niille, jotka haluavat vain täydentää leirintävarusteitaan varjolla ja suojalla lyhyeksi ajaksi.

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Aurinkokatos asuntovaunuihin

Aurinkokatos on yleisimmin tunnettu aurinkoisemmilla alueilla, joilla oleskelu on lyhytaikaista, sillä siihen kiinnitetään yleensä vain muutama pylväs, kevyet materiaalit mahdollistavat nopean ja helpon pystytyksen ja se on edullinen markiisiin verrattuna.

Tarp tai aurinkokatos lisäsuojaksi teltan sisäänkäynnille tai suojaksi ruoanlaittoa varten sadepäivänä. Voidaan käyttää myös varjoksi ja suojaksi moottoripyörärallissa tai muussa ulkoilussa. Käytännöllinen aurinkokatos on loistava tapa luoda viihtyisyyttä ja varjoa. Aurinkokatoksen suuri etu on, että se on erittäin helppo pystyttää ja erittäin kätevä kuljettaa paikasta A paikkaan B.

Täältä meiltä löydät eksklusiivisen valikoiman asuntovaunujen markiiseja. Meillä on monia eri kokoja sen mukaan, mitä tarvitset. Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää markiiseistamme tai muista tuotteistamme.

Jos haluat yksityisyyttä asuntovaunusi eteen, tutustu tarkemmin markiisivalikoimaamme. Ehkä haluat täydentää retkeilyvarustustasi hyvällä aurinkovarjolla.

Suuri valikoima hyviä ja halpoja aurinkokatoksia

Jos et käytä markiisia, mutta haluat silti suojaa sekä auringolta että sateelta, aurinkokatos voi olla täydellinen ratkaisu. Erityisesti kesäkuukausina, jolloin haluat todennäköisesti viettää mahdollisimman paljon aikaa ulkona retkeillessäsi. Tämä on ihanteellinen tilaisuus istua suojassa kirkkaalta auringolta ja syödä lounasta koko perheen kanssa. Asuntovaunun tai -auton aurinkokatos on nopea ja joustava asentaa.

Se on myös ihanteellinen, kun tarvitset suojaa suoralta auringonvalolta. Aurinkokatos sopii myös minimalistisille retkeilijöille tai niille, jotka haluavat vain lisätä varjoa ja suojaa retkeilyvarusteisiinsa lyhyeksi ajaksi. Sen ei myöskään tarvitse olla kallis asia - löydät laajan valikoiman edullisia ja laadukkaita aurinkokatoksia.

UV-suojattu aurinkokatos

On useita hyviä syitä investoida asuntovaunusi aurinkokatokseen, ja se voi olla varsin houkutteleva ratkaisu. Se on varmasti järkevä tapa suojata itsesi ja läheisesi auringon vaarallisilta säteiltä. Varsinkin klo 12 ja 15 välillä ei kannata istua suorassa auringonpaisteessa, ja tietysti sinun on aina käytettävä aurinkovoidetta, aurinkohattua ja ihoa suojaavaa vaatetusta.

Monet aurinkokatokset suodattavat suuren osan auringon haitallisista UV-säteistä, joten ne ovat täydellinen vaihtoehto varjoksi. Osta uusi aurinkokatoksesi täältä ScandiHills Camping & Outdoor. Meillä on runsaasti jännittäviä tuotteita retkeilyseikkailuusi.