• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Ulkolämpömittari

Jos välität säästä ja pidät sen seuraamista päivän mittaan jännittävänä, sinun kannattaa hankkia ulkolämpömittari. Sellaisen avulla tiedät aina ulkolämpötilan ja voit pukeutua päivän lämpötilan mukaan oikeisiin vaatteisiin. Useimmat ulkolämpömittarit ovat digitaalisia, ja niissä on usein muitakin ominaisuuksia kuin pelkkä lämpötilanäyttö. Usein ulkolämpömittari voi näyttää myös esimerkiksi kellonajan tai kosteuden, mutta jos tarvitset vielä enemmän yksityiskohtia, harkitse sen sijaan täydellisen sääaseman ostamista. Siellä näet esimerkiksi tuulen nopeuden ja sademäärän.

Meillä on myös laaja kokoelma sääasemien, lämpömittareiden jne. käyttöohjeita. Jos tarvitset jonkin sääasemamme tai ulkolämpömittarimme käyttöohjeen, ota meihin yhteyttä.

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Ulkolämpömittari

Muistat ehkä klassisen vanhanaikaisen ulkolämpömittarin, joka on vain pitkänomainen asteikko, joka liikkuu ylös tai alas lämpötilan mukaan, mutta nykyään on olemassa useita muita vaihtoehtoja. Tällä sivulla olevat lämpömittarit ovat digitaalisia, ja jos etsit langatonta ulkolämpömittaria, löydät sen myös täältä. Useissa niistä on älykkäitä ominaisuuksia, kuten kosteusmittari ja aikanäyttö. Etsitpä sitten sisä- tai ulkolämpömittaria, löydät sen täältä useina eri versioina ja malleina.

Osta sisä- ja ulkolämpömittareita ja paljon muuta täältä.

Kun etsit uutta ulkolämpömittaria, josta saat tietoa päivän ilmastosta, löydät todennäköisesti etsimäsi täältä. Lämpömittarit ovat kuitenkin vain yksi monista asioista, joita löydät täältä. Jos retkeilet useita kertoja vuodessa, on tärkeää, että sinulla on kaikki oikeat varusteet, jotta voit hyödyntää asuntovaunusi vapaapäiviä mahdollisimman hyvin. Tarjoamme kaikkea aurinkovarjoista ja markiiseista lämmittimiin, aurinkovarjoihin, kuivaustelineisiin ja hyönteissuojaan. Kun teet ostoksia täällä sivustolla, saat aina 14 päivän peruutusoikeuden ja toimitukset alkaen vain 49 DKK. Jos asut Aalborgissa tai lähialueella, olet aina tervetullut piipahtamaan varastomyymälässämme, jossa voit tehdä ostoksia suoraan tai ennakkotilata tuotteita noudettavaksi. Osta sekä sisä- että ulkolämpömittarit ScandiHills Camping & Outdoorista ja tiedät aina huomisen sään asuntovaunustasi käsin.