• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Kaasuvuodonilmaisimet

Onko matkailuautossasi tai asuntovaunussasi kaasujärjestelmä? Silloin sinun kannattaa tutustua valikoimaamme kaasuvuodonilmaisimia. Meillä on kaasuvuodonilmaisimia, jotka sopivat asuntovaunujen ja matkailuautojen yleisimpiin kaasujärjestelmiin. Meillä on kaikki tarvikkeet, jotka tarvitset kaasuvuototestin suorittamiseen.

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Kaasujärjestelmän testaaminen kaasuvuodonilmaisimella

Kaasun käyttö ruoanlaittoon, jäähdytykseen ja lämmitykseen asuntovaunussa tai matkailuautossa on kätevää ja helppoa. Kaasujärjestelmiä on useimmissa nykyaikaisissa asuntovaunuissa ja matkailuautoissa. Kaasun suuri haittapuoli on kuitenkin se, että voi olla vaarallista, jos järjestelmään tulee vuoto. Varsinkin jos vuoto on suljetussa tilassa, jolloin kaasu pääsee vuotamaan ja täyttämään huoneilman. Vuotava kaasu on terveydelle vaarallista oleskella ja hengittää. Se on myös syttyvää, jos suljetussa tilassa sytytetään avotuli.

Onneksi suuret kaasuvuodot ovat harvinaisia, kun noudatat kaasulaitteiden turvallisuusvaatimuksia. Sinun tulisi kuitenkin tehdä voitavasi vuotoriskin minimoimiseksi ja vuotojen tarkistamiseksi. Tätä varten meillä on tarjolla useita tuotteita. Ensinnäkin meiltä löytyy kaasuvuodonilmaisinsuihke. Se on suihke, jota levitetään siihen kohtaan, missä epäillään kaasuvuodon olevan. Jos kohdassa on vuoto, suihkutettuun aineeseen muodostuu nopeasti kuplia. Tämä on nopea ja helppo tapa testata kaasuvuotoja. Menetelmän huono puoli on se, että sinun on päästävä fyysisesti käsiksi jokaiseen kaasuputkeen ja liitäntään, jotta voit testata mahdollisia vuotokohtia. Asuntovaunussa tämä voi olla hankalaa ja vaivalloista. Suihkeen lisäksi meiltä löytyy laitteita kaasuvuodon ilmaisemiseen. Kaasuvuodonilmaisin asennetaan järjestelmään lähelle kaasunottoa. Ilmaisin toimii siten, että kaasu pääsee virtaamaan laitteen läpi tavallisen putken tavoin. Kun haluat testata mahdollisia vuotoja kaasujärjestelmässä, tulee sinun sulkea kaikki kohdat, joista kaasua pääsee järjestelmästä ulos eli kaikki kaasulaitteesi. Täytä sen jälkeen vuodonilmaisimen testikammio nesteellä ja paina punaista painiketta. Jos kaasujärjestelmässä on vuoto, virtaa kaasua nesteen läpi ja nesteeseen muodostuu kuplia. Tämä on yksinkertainen tapa testata koko kaasujärjestelmä kerralla. Jos nesteessä esiintyy kuplia, tiedät, että jossain kohdassa on kaasuvuoto. 

Tämän jälkeen kaasuvuodonilmaisinsuihke on hyvä keino etsiä, missä vuotokohta on. Suosittelemme lämpimästi, että jos asuntovaunussasi ei vielä ole kaasuvuodonilmaisinta, hanki sellainen. Se on helppo tapa pitää itsesi turvassa ja välttyä onnettomuuksilta testaamalla kaasujärjestelmä helposti muutaman kerran vuodessa. Kaasuvuodonilmaisimiamme on saatavana sekä 8 mm:n että 10 mm:n putkistojärjestelmiin. Jos et ole varma, mikä ilmaisin sopii sinun järjestelmääsi, soita tai kirjoita meille. Neuvomme mielellämme kaasua koskevissa asioissa.