• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Vuodon testaus

Onko matkailuautossasi tai -vaunussasi älykäs kaasujärjestelmä? Silloin sinun kannattaa tutustua vuototestivalikoimaamme. Meillä on valikoima vuototestejä, jotka sopivat karavaanareissa ja matkailuautoissa yleisiin putkistojärjestelmiin. Meillä on tarvikkeet, joita tarvitset kaasuvuototestin suorittamiseen.

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Vuototesti

Kaasun käyttö ruoanlaittoon, jäähdytykseen ja lämmitykseen on hienoa ja helppoa. Kaasujärjestelmiä on useimmissa nykyaikaisissa asuntovaunuissa ja -autoissa. Kaasun suuri haittapuoli on se, että se voi olla vaarallista, jos siinä on vuoto, varsinkin jos vuoto on suljetussa tilassa, jolloin kaasu pääsee vuotamaan ulos ja täyttämään huoneen. Vuoto voi olla terveydelle vaarallista kävellä ympärillä ja hengittää sisään, ja se voi myös olla syttyvää, jos avotuli syttyy.

Onneksi suuret vuodot ovat harvinaisia, kun noudatat tuotteeseen liittyviä turvallisuusvaatimuksia. Sinun tulisi kuitenkin tehdä voitavasi vuotojen riskin minimoimiseksi ja niiden tarkistamiseksi. Tätä varten meillä on useita tuotteita. Ensinnäkin meillä on vuotosuihke. Tämä on suihke, jota levitetään sinne, missä epäillään olevan vuoto. Jos vuoto on olemassa, vuotokohtaan muodostuu nopeasti kuplia. Se on nopea ja helppo tapa testata. Huonona puolena on se, että sinun on päästävä fyysisesti jokaisen putken ja liitännän luokse testattavaksi, mikä voi olla paljon työtä esimerkiksi asuntovaunussa. Seuraavaksi meillä on vuototestimoduulit. Tämä on moduuli, joka asennetaan lähelle kaasun tuloaukkoa. Se toimii siten, että kaasu pääsee virtaamaan sen läpi tavallisen putken tavoin. Kun haluat testata, suljet kaikki paikat, joista kaasu voi päästä ulos, eli kaikki laitteesi. Sitten täytät testikammion nesteellä ja painat punaista painiketta. Jos kaasussa on vuoto, kaasu vetäytyy nesteen läpi ja muodostaa kuplia. Se on yksinkertainen tapa testata koko järjestelmä kerralla. Jos kuplia esiintyy, tiedät, että jossain on vuoto. Tästä eteenpäin vuotosuihku voi olla hyvä tapa selvittää, missä vuoto on. Suosittelemme lämpimästi, että jos asuntovaunussasi ei vielä ole vuototesteriä, hanki sellainen. Se on helppo tapa pitää itsesi turvassa ja välttää onnettomuuksia yksinkertaisesti testaamalla muutaman kerran vuodessa. Testereitämme on saatavana sekä 8 mm:n että 10 mm:n putkistojärjestelmiin. Jos et ole varma, mikä vuototesti sopii järjestelmääsi, soita meille. Neuvomme mielellämme kaasua koskevissa asioissa.