• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Pölynimurit ja asuntovaunutarvikkeet

Leirintävarusteiden, autojen ja asuntovaunujen päivittäinen siivoaminen ei ole yhtä työlästä kuin kotona siivoaminen. Siksi imuroinnin voi hoitaa pienemmällä imurilla. Samalla kun pieni imuri on kooltaan kompakti, on se myös kevyempi, eikä sillä siksi ole juurikaan vaikutusta asuntovaunun kokonaispainoon.

Osta pölynimuri asuntovaunuun tästä. 

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Pölynimuri asuntovaunuun tai matkailuautoon

Asuntovaunun ulkopinnat ei ole ainoa asia, joka on pidettävä puhtaana ja siistinä. Myös asuntovaunun sisätilat on aika ajoin siivottava. Vaikka harjaisit kengät rappurallissa ennen asuntovaunuun menoa, pääsee sisälle aina hiekkaa ja likaa, kun vietät paljon aikaa ulkona ja sisällä asuntovaunussa. Siksi saattaakin itse asiassa aika usein tulla mieleen, että on aika imuroida asuntovaunu. Kaikissa asuntovaunuissa ei ole tilaa kotoa tutulle isolle imurille. Siksi on fiksua hankkia asuntovaunun mini-imuri, joka on nimensä mukaisesti pienempi, mutta jossa on silti hyvä imuteho.

Imurimme on tehty toimimaan asuntovaunussasi. On useita seikkoja, jotka on otettava huomioon, kun valitset imuria asuntovaunuusi tai matkailuautoosi. Ensinnäkin tila on aina tärkeä asia asuntovaunussa. Mukaan mahtuu vain rajallinen määrä tavaraa, joten kannattaa aina valita imuri, joka pakattuna ei vie liikaa tilaa. Seuraavaksi on pohdittava, haluatko johdollisen vai johdottoman imurin. On hyvä, että sinulla on johdollinen pölynimuri, koska silloin virtaa riittää niin kauan kuin tarvitset. Asuntovaunussa voi kuitenkin olla hankalaa raahata johtoa ympäriinsä. Asuntovaunun imurointi kestää harvoin kauan. Siksi me ScandiHills.fi-verkkokaupassa suosittelemme, että tutustut tarkemmin akkupölynimureihin. Näet jokaisen imurin kohdalla, kuinka pitkään voit odottaa sen akun kestävän. Matkailuauton tai asuntovaunun siivoamiseen et tarvitse pitkään kestävää akkua. Puoli tuntia on usein enemmän kuin tarpeeksi. Voit käyttää imuria asuntovaunussa kuten kotonakin, mutta suosittelemme säilyttämään imuria lähellä ovea, sillä siellä tarvitaan usein nopeaa imurointia. Jos pidät sisääntuloalueen puhtaana hiekasta ja liasta, vältät ongelmat muualla asuntovaunussa.

Älä unohda tutustua pesukone- ja kuivaustelinevalikoimaamme