• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

TSA-lukot

Lukitsetko matkalaukkusi matkustaessasi? Jos vastaus on kyllä, on joitakin asioita, joista sinun on oltava tietoinen, jos matkustat esimerkiksi Yhdysvaltoihin. Jos maahanmuuttoviranomaiset haluavat tarkastaa matkalaukkusi, he avaavat sen - riippumatta siitä, onko se lukittu vai ei, eivätkä he pyydä lupaa. Nämä ovat säännöt.

Jos matkalaukussasi on TSA-lukko, tarkastajat voivat avata matkalaukkusi turvallisesti yleisavaimella, jos lukko on TSA:n hyväksymä. Tämä tarkoittaa, että lukko ei vahingoitu, ja olet silti suojattu varkaudelta kuten millä tahansa muulla lukolla.

Katso valikoima TSA-lukkoja alla.

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

TSA-hyväksytyt riippulukot

Kun matkustat Yhdysvaltoihin, muista, että jos maahanmuuttoviranomaiset haluavat tarkastaa matkalaukkusi, he avaavat ne riippumatta siitä, onko ne lukittu vai ei, ja kysymättä ensin lupaa. Tämä tarkoittaa, että matkalaukku saattaa olla rikki, kun saat sen vastaanotettua Yhdysvaltoihin saapuessasi, mikä ei ole paras tapa aloittaa lomaa.

On kuitenkin olemassa erityisiä lukkoja ja matkatavarahihnoja, jotka ovat "Travel Sentry Approved". Nämä lukot ovat Yhdysvaltain maahanmuuttoviranomaisten erityisesti sertifioimia ja hyväksymiä.

Travel Sentry Approved / TSA-hyväksyttyjä lukkoja voivat avata matkatavaroiden tarkastajat Yhdysvaltain lentokentillä vahingoittamatta lukkoa ja/tai matkalaukkua, sillä tarkastajilla on erityinen yleisavain, jolla voidaan avata TSA-lukkoja.

Jos lentokentän turvatarkastajat tarkastavat matkatavarasi, he jättävät matkalaukkuusi keltaisen lapun, josta näet, että matkatavarasi on avattu ja tarkastettu.

Tarvitsetko TSA:n hyväksymän lukon? Jos on, me täällä ScandiHills.fi ssä voimme auttaa sinua. Myymme laajan valikoiman TSA-hyväksyttyjä lukkoja, jotka sopivat täydellisesti käytettäväksi, jos haluat varmistaa, että tavarasi on lukittu turvallisesti.

TSA-hyväksyttyjen lukkojen tiedetään olevan keskimääräistä turvallisempia, minkä vuoksi ne ovat ehdottomasti lisähinnan arvoisia, vaikka ne maksavatkin hieman enemmän.

Jos et matkusta Yhdysvaltoihin, harkitse tavallisen riippulukon, mahdollisesti koodilla varustetun, tai lankalukon ostamista. Tutustu vaihtoehtoihin ja valitse tarpeisiisi parhaiten sopiva lukko.