• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Perävaunun liittimet ja kaapelit

Autoja, asuntovaunuja ja perävaunuja ei aina valmisteta samalla sähköjärjestelmällä. On olemassa alkuperäinen 7-napainen järjestelmä ja 13-napainen järjestelmä, jollaiset uudemmat autot ja asuntovaunut ovat syntyneet. Saatat tarvita liittimiä, joita voidaan käyttää näiden eri järjestelmien välittäjinä. Osta kaapelit ja liittimet jne. netistä täältä.

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Perävaunun liittimet ja kaapelit

Täältä näet valikoimamme perävaunutyylisiä liittimiä ja kaapeleita. Täältä löydät myös adapterit perävaunuliittimille. Perävaunuliittimissä on kaksi standardia: 7-nastaiset liittimet ja 13-nastaiset liittimet. 7-nastaisia liittimiä on edelleen vanhemmissa perävaunuissa, asuntovaunuissa ja autoissa. Miksi perävaunuliittimissä on siis kaksi standardia? Koska autot ja perävaunut ovat kehittyneet. Aikoinaan perävaunuissa oli vain peruutusvalot, vilkut jne., mutta nykyään perävaunuissa ja erityisesti asuntovaunuissa voi olla enemmän elektroniikkaa, joka tarvitsee virtaa. Tästä syystä nykyaikaisissa autoissa on usein 13-napainen perävaunupistoke. Jos olet kätevä, voit vaihtaa autosi perävaunupistokkeen itse. Jos sinun on vaihdettava se, koska se on rikki, joten vaihdat "vain" 7-napaisesta 7-napaiseksi tai 13-napaisesta 13-napaiseksi, se on riittävän helppoa, mutta se voi olla isompi projekti, jos haluat vaihtaa autossasi 7-napaisesta 13-napaiseen pistokkeeseen. Perävaunupistoke yhdistää autosi sähköverkon perävaunuun tai asuntovaunuun. Siksi on hyvä löytää verkosta kaavio siitä, mihin kukin napa on liitettävä. Kannattaa huomioida, että vaikka sinulla olisikin kaavio autosi sähköverkosta, se voi poiketa toisistaan. Jos autossasi on 7-napainen pistoke ja tarvitset 13-napaisen pistokkeen, me täällä Scandhills.dk:ssa suosittelemme, että käytät sovitinta, se on hyvä ja helppo tapa saada autosi ja asuntovaunusi liitettyä niin, että sinulla on valoa perävaunussa ja voit ajaa pois.

Jos haluat vaihtaa asuntovaunupistokkeen, sinun on kiinnitettävä huomiota siihen, että pistoke on vesitiivis, sillä elektroniikka ja vesi eivät ole hyvä yhdistelmä. Meillä on tuotteita, jotka auttavat sinua tässä. Kun syötät virtaa autoosi, se on 12V-standardi, joten jokaisessa johdossa tai napassa on 12V. Tämä on yksi syy siihen, miksi monissa retkeilyvarusteissa käytetään 12V:tä. Meillä on myös pistokepidikkeitä, jotka voit asentaa perävaunuun tai asuntovaunuun. Tällaisella pidikkeellä voit estää perävaunun tai asuntovaunun pistokkeita roikkumasta alaspäin ja aiheuttamasta vahinkoa.