• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Veitset ja kokoontaitettavat lapiot jne.

Kun olet ulkoilmassa primitiivisellä telttailureissulla, saatat tarvita Vangedal knivfabrikin hyvää veistä tai Light My Firen ja Moran uusimpia tuotteita. Fireknife on valmistettu upeissa väreissä ja kahvassa on sisäänrakennettu Firesteel. Käsikirves ja leirilapio ovat välttämättömiä työkaluja, kun teet bivausmajaa tai keräät materiaalia nuotioon, jonka voit sytyttää Firesteelillä Fireknife-veitsestäsi.

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Veitset/taitettavat lapiot

Jos harrastat ulkoilua, tarvitset väistämättä veitsen. Puukkoja on tehty kaikenlaisiin ulkoilma-aktiviteetteihin. Meillä on laaja valikoima kaikkea sieniveitsistä partioveitsiin, joissa on mustarastasaarekkeet. Suosittelemme tutustumaan valikoimaamme, jos tarvitset puukkoa tai jos etsit lahjaa elämäsi ulkoiluharrastajalle.

Veitset

Veitsen ostamiseen liittyy monia näkökohtia. Ensinnäkin, mihin puukkoa käytetään? Jos veitsi on tarkoitettu syömiseen, voi olla eduksi ostaa veitsi, jossa on hammastettu terä. Jos olet retkeilijä, voi olla eduksi, jos veitsen voi taittaa kokoon. Näin veitsi on helpompi pakata pois viemättä liikaa tilaa. Onko veitsi partiota varten? Jos etsit veistä, jota voit käyttää partiossa, joudut asettamaan veitsen koville. Siksi sinun kannattaa etsiä veistä, jossa on jatkuva terä. Tämä tarkoittaa, että metalli on yhtenä kappaleena ja kahvassa on metallia. Tämä tarkoittaa sitä, että voit olla melko kova veitsen kanssa ja käyttää sitä oksien tai pienten puiden leikkaamiseen ilman huolta veitsen vahingoittumisesta. Jos veitsi on tarkoitettu pienelle lapselle tai jos et halua käyttää veitsiä kaikkiin niihin asioihin, joihin veitsiä käytetään luonnossa, me täällä ScandiHills.fi suosittelemme veitsiä, jossa on etu- ja takakahva. Tämä auttaa varmistamaan, että veitsi ei lipsahda, kun käytät sitä. Mukava lisälaite, joka kannattaa ostaa veitsiä katsellessa, on merlespiiri. Se on ylimääräinen työkalu, joka sopii joidenkin veitsien mukana tulevaan ylimääräiseen tupeen. Merlespir on työkalu, jota käytetään esimerkiksi köyttä liitettäessä, kun köyden toiseen päähän tehdään onni. Se voi olla monentyyppinen, ja ihmiset, jotka työskentelevät köyden kanssa ammattimaisesti, eivät luultavasti valitse sellaista merlespiriä, jonka kanssa veitsemme tulevat. Toisaalta merlespirimme sopii erinomaisesti partiolaisille ja muille ulkoilijoille, jotka käyttävät köyttä ulkona, jossa köysi voi kastua ja sataa. Myymämme Merlespir-tyyppi on periaatteessa pitkä metallitikku, jonka toisessa päässä on reikä, joten voit kiinnittää piikin univormuusi tai pujottaa ohuen köyden sen läpi, ja toisessa päässä on kärki, joka ei ole terävä. Näin voit työskennellä köyden kanssa ilman pelkoa köyden leikkaamisesta. Voit käyttää merlespiriä tuhannella eri tavalla, kun kyse on köydestä. Voit kiristää solmuja ja tehdä niistä todella siistin näköisiä asettamalla köyden juuri oikein. Voit myös käyttää spiraalia löysäämään tiukasti sidottuja köysiä. Itse asiassa spiraali voi olla tarpeen, jos köysi on ollut märkä ja siitä on tullut niin kireä, ettei sitä voi avata.

Taittosahat

Pidätkö lomailusta metsässä tai nautitko suojaisasta retkestä nuotion äärellä? Tutustu silloin kokoontaitettavien sahojen valikoimaamme. Kokoontaitettava saha on loistava työkalu, jos pidät primitiivisemmästä metsäretkestä. Sahan avulla voit tarvittaessa katkaista oksan tai pienemmän tukin. Voit tyhjentää nukkumapaikkasi kaikista oksista, jotka saattavat olla tiellä. Hätätilanteessa hyvä saha voi olla hyvä olla käsillä. Valikoimastamme löydät useita malleja, ja se, mikä niistä sopii sinulle, riippuu tarpeistasi. Jos sahaa tarvitaan pienille oksille, suurta ja tehokasta sahaa tarvitaan harvoin. Jos haluat sahan, joka selviää kaikista hätätilanteista, tehokkaammat sahamme ovat hyvä idea. Kokoontaitettava saha on myös hyvä pitää autossa, jos ajat paljon metsässä.

Käsilapio

Käsilapio, lapio tai kokoontaitettava lapio - luonnossa kaivamiseen on monia vaihtoehtoja. Mutta on suuri ero siinä, kuinka paljon tilaa kukin lapio vie ja mitä sillä voi käsitellä. Jos olet retkeilijä tai ulkoiluharrastaja, saatat joutua kaivamaan pienen kuopan luutaa varten. Tähän tarkoitukseen pieni ja kevyt käsilapio on täydellinen. Meillä on valikoima pieniä käsilapioita, joita on hyvä kuljettaa mukana juuri tähän tarkoitukseen, ja suosittelemme, että harkitset sellaista, jos olet lähdössä vaellukselle. On parempi, että sinulla on sellainen, etkä tarvitse sitä, kuin että tarvitset sitä, eikä sinulla ole sitä. Jos tarvitset lapion tai lapion suurempiin tehtäviin luonnossa, meillä on valikoima kokoontaitettavia lapioita ja lapioita. Näillä pystyt kaivamaan kovemmassakin maaperässä ja siirtämään huomattavasti enemmän maata jokaisella lapiokerralla. Se sopii erinomaisesti niille, jotka tekevät luonnossa ollessaan omaa tilaa. Jos ostat kokoontaitettavan lapion, saat myös kokoontaitettavan toiminnon, jonka avulla voit asettaa terän asentojen välille, jolloin saat työkalun, joka muistuttaa kaivinkonetta, joten pääset todella nopeasti syvyyksiin. Suosittelemme taittuvaa lapiota, jos haluat testata itseäsi esimerkiksi selviytymisretkellä.