• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Paviljonki ja teltat

Pidätkö juhlat puutarhassa? Haluatko viihtyisän paikan, jossa voit seurustella vieraidesi kanssa? Tarvitsetko vankan juhlateltan? Mitä ikinä tarvitsetkin, löydät sen todennäköisesti täältä sivustoltamme.

Myymme valikoiman paviljonkeja, juhlatelttoja ja muita vastaavia, jotka tarjoavat epäilemättä täydelliset puitteet upealle päivälle! Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme.

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Paviljongit ja juhlateltat

Täältä löydät valikoimamme huvimajoja. Ne sopivat erinomaisesti puutarhaan juhliin ja jokapäiväiseen käyttöön. Hyvä huvimaja voi pitää sinut kuivana kesäsateessa. Se voi myös pidentää upeaa illanviettoa grillaamalla ja seurustelemalla ulkona. Huvimajan pystyttämistä puutarhaan lämpiminä kuukausina voi tuskin yliarvioida. Voit käyttää huvimajaa niin monella tavalla. Puutarhapöytä on hienoa pitää huvimajan alla. Näin se on aina kuiva, ja voit nauttia ruoasta ja juomasta auringon varjossa ilman, että tuuli puhaltaa. Sen etuna on myös se, että voit jättää tyynyt makaamaan ja seisomaan ulos ilman, että ne keräävät kosteutta, kun kaste laskee. Ehkä suurin etu on se, että voit istua ulkona myöhään iltaan asti. Huvimaja ei ole yhtä lämmin kuin oikea teltta, mutta se säilyttää silti paljon lämpöä ja pitää sinut viihtyisänä ja kuivana. Huvimajaan voi myös ripustaa lamppuja ja viihtyisiä valaisimia, joten voit venyttää hyvän illan todella pitkäksi.

Jos lapsesi ovat siinä iässä, että he viihtyvät puutarhassa, he nauttivat myös huvimajasta, jota he voivat käyttää päivisin. Toinen paikka, jossa teltat tai paviljongit ovat hyvin yleisiä, ovat festivaalit. Suurempien ryhmien tiedetään tuovan paviljongin festivaaleille. Paviljonkia käytetään katettuna tilana keskellä, ja sen ympärille pystytetään telttoja. Näin voitte luoda pienen leirin, jossa voitte pitää silmällä toistenne tavaroita ilman vaivaa. Huvimajamme ovat laadukkaita. Jos siis vältät juopuneiden ihmisten tahallista huvimajan tuhoamista, voit tuoda yhden huvimajamme monille festivaaleille ja pysyä sen alla kuivana ja mukavana. Useimmat ihmiset käyttävät paviljonkia kesäkuukausina. Täällä Tanskassa ei sada paljon, ja tästä syystä useimmissa huvimajoissa ei ole vaikuttavaa vesipylväspainetta. Meidän huvimajoissamme on kuitenkin kohtuullinen vesipatsaanpaine - itse asiassa korkeampi kuin monissa festivaaliteltoissa. Tämä tarkoittaa, että olet paviljongin alla vähintään yhtä kuiva kuin festivaaliteltassa, jos sataa kaatamalla. Vuosien varrella on varmasti monia festivaalikävijöitä, jotka toivovat, että heillä olisi kunnon paviljonki, joka kestää sateen. Onneksi voit ostaa meiltä paviljongin, jotta seuraava festivaalireissusi ystävien kanssa olisi täydellinen. Jos sinulla on kysyttävää, soita tai kirjoita meille. Voit myös tutustua retkeilytuolivalikoimaamme täällä. Sieltä löydät tuolit, jotka ovat laadukkaampia kuin klassiset festivaalituolit.