• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Pesu

Osta tiskialtaat, pesualtaat tai tiskialtaiden nokka täältä meiltä. Asuntovaunuusi, matkailuautoosi tai veneeseesi on saatavana pesualtaita ruostumattomasta teräksestä tai ABS-muovista. Ne ovat kestäviä ja kestävät normaalia käyttöä asuntovaunun tai veneen loman aikana.

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Pesu

Täältä löydät retkeilyyn suunniteltuja lavuaareja. Ne soveltuvat erinomaisesti asuntovaunussa käytettäviksi, koska ne ovat hieman pienempiä ja ne on suunniteltu tilaa ajatellen. Asuntovaunussa tila on usein vähissä, joten on hyvä idea valita pesuallas, joka on tehty erityisesti asuntovaunuun. Pesualtaat jakautuvat kahteen luokkaan - keittiön pesualtaat ja pesualtaat. Pesualtaat on suunniteltu asennettavaksi wc-tilaan.

Keittiön lavuaarit

Keittiön lavuaarit ovat lavuaareistamme suurimmat, sillä usein on tarpeen, että lavuaarissa on tilaa tiskaamiseen ja ruoan puhdistamiseen. Tiskialtaat on valmistettu litteällä pohjalla, jotta tiskialtaassa on mahdollisimman paljon tilaa. Jokaisesta tuotekuvauksesta löydät tarkastelemasi tiskialtaan asennusmitat. Tämä on sen reiän koko, jonka tarvitset työtasoon pesualtaan asentamista varten. Useimmat retkeilykeittiön lavuaarit toimitetaan ilman hanaa, ja ne asennetaan myös erikseen hanasta. Meillä on kuitenkin muutamia malleja, joissa on hana. Kun hanaa ei ole mukana, sinulla on mahdollisuus hankkia juuri sellainen hana, joka sopii mielestäsi parhaiten asuntovaunuusi, sekä sinulle sopiva tiskiallas. Se, mikä tiskiallas sopii sinulle, riippuu siitä, miten haluat hyödyntää keittiötilaasi. Harkitse kannellista tiskiallasta. Näin saat hieman enemmän työtilaa, kun tiskiallas ei ole käytössä. Tätä varten on myös yhdistelmäaltaita, joissa on lavuaari toisella puolella ja liesi toisella puolella. Löydät ne täältä. Kun olet valinnut tiskialtaasi, tarkista tuotesivulta, minkä kokoinen reikä pohjassa on. Kun tiedät reiän koon, voit etsiä sopivan pesualtaan liittimen ja liittää pesualtaan jätevesijärjestelmään.

Pesualtaat

Valikoimastamme löydät pieniä lavuaareja, jotka on suunniteltu asuntovaunun tai matkailuauton wc:n pieniin olosuhteisiin. Valikoimassamme on lavuaareja, jotka on valmistettu materiaaleista, jotka sopivat hyvin asuntovaunuun. Pesualtaat ovat markkinoiden pienimpiä. Keittiön lavuaarien tapaan ne valmistetaan ilman hanareikää, joten voit yhdistellä niitä haluamallasi tavalla. Jotkut haluavat kytkeä vesipumpun jalkakytkimeen, kun kyseessä on wc:n pesuallas. Tämän etuna on se, että voit käyttää hanaa ilman, että sinulla on saippuakätesi hanan päällä. Pesualtaitamme on saatavana kahta eri materiaalia. Ruostumaton teräs ja muovi. Molemmille materiaaleille on ominaista se, että ne kestävät kosteusjaksoja ilman vaurioita.

Pesualtaan asentaminen

Pesualtaan asentamisessa kannattaa katsoa netistä, miten se tehdään. Se ei ole kovin vaikeaa, mutta joitakin aloittelijoiden virheitä kannattaa välttää. Ensinnäkin on tärkeää, ettei reikää tehdä liian suureksi. Voit välttää tämän asettamalla pesualtaan ylösalaisin siihen kohtaan, johon haluat pesualtaan tulevan, ja piirtämällä sitten pesualtaan kehän. Kun olet piirtänyt kehän, piirrä viivoittimella viiva yhden loven syvemmälle. Sisimmäinen viiva on piirrettävä pidemmälle sisään kuin ensimmäinen. Näiden kahden viivan välisen etäisyyden tulisi olla yhtä suuri kuin pesualtaan reunan leveys. Sitten voit porata työtasoon reiän sisimmän viivan kohdalle ja leikata reiän tiskialtaalle, jolloin tiskialtaan pitäisi mahtua eikä sen pitäisi pudota läpi. Jos olet epävarma, on aina parempi aloittaa pienemmällä reiällä, jota voit sitten sahata suuremmaksi, jos tiskiallas ei sovi. Kun reikä on sopiva, on hyvä asentaa hana, sillä nyt pääset helposti käsiksi työtason alla olevaan tilaan. Kun olet tehnyt kaiken tarvittavan työtason alle, on aika asentaa pesuallas työtasoon. Tätä varten tarvitset valitsemasi tiivistysmateriaalin. Yleisimmin käytetty on silikonitiiviste. Levitä sitä tiskialtaan alapuolelle ja olet valmis asentamaan tiskialtaan paikalleen. Kun se on paikallaan, voi olla eduksi ruuvata se paikalleen pihdeillä silikonin kuivumisen ajaksi, mutta tämä ei yleensä ole tarpeen. Kun pesuallas on paikoillaan, voit asentaa pesualtaan nokan. Useimmat altaamme toimitetaan ilman roiskeläppää, joten sinun on muistettava ostaa sellainen sivulle.

Pesualtaan nokka

Kun olet valinnut pesualtaan, tutustu valikoimaan pesualtaan suihkulähteitä. Valikoimassamme on laaja valikoima suihkulähteitä. Tämä antaa sinulle etulyöntiaseman, koska se tarkoittaa, että riippumatta siitä, minkälaisen pesualtaan valitset tai sinulla on, meiltä löytyy varmasti sinulle sopiva pesualtaan suihkukaulus. Meillä on niitä kahdessa perusmallissa - toisessa on suora viemäri, jossa viemäri jatkuu suoraan alaspäin, ja toisessa on kulmaviemäri, jossa viemäri tulee ulos 90 asteen kulmassa. Se, kumpi nokka sopii viemäriisi, riippuu siitä, miten hyödynnät tilaa parhaiten. Kulmaviemärin ja suoran viemärin välillä ei ole suurta eroa. Kun sitten haluat asentaa pesualtaaseen sopivan hanan, sinun on purettava hanan hana. Jäljelle jää pohja, tiiviste tai o-rengas, yläosa ja tulppa. Kiinnität alapuolelle tiivisteen/o-renkaan ja pohjan haluamallasi tavalla. Toisin sanoen, jos sinulla on tappi, jossa on kulma, suuntaa tappi haluamaasi suuntaan. Ota sitten yläpuoli ja aseta sylinterin pää reikään niin, että se vastaa alapuolta. Aseta sitten ruuvi ja kiristä se. Tämä kiristää nokan uppoputken ympärille ja tekee siitä tiiviin. Nyt voit liittää jätevesijärjestelmän pesualtaan hanaan. Jos tarvitset pesualtaaseen tulpan, meiltä löytyy myös sellainen. Jos et ole varma, minkä kokoisen hanan tarvitset pesualtaaseen, soita meille, niin autamme mielellämme.