• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Markiisit ja tarvikkeet

Jos nautit leirintämatkailusta, mutta et halua käyttää puolta lomastasi suuren etuteltan pystyttämiseen, kannattaa sinun harkita markiisin hankkimista. Markiisin ansiosta voit istua suojassa sateelta ja varjossa paahtavalta auringolta, mutta sinulta kuluu vain vähän aikaa markiisin pystyttämiseen. Loistava valinta kaikille, jotka haluavat asettua nopeasti aloilleen, pakata taas helposti tavarat ja jatkaa matkaa.

Myymme vain ovi- ja ikkunamarkiiseja verkossa, mutta ota yhteyttä, jos haluat, että toimitamme pussi- tai kasettimarkiisin noudettavaksi kotiisi tai sovitusti toimitettuna. 

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Asuntovaunujen ja matkailuautojen markiisit – kun leirintämatkailun tulee olla helppoa

Markiisi asuntovaunuusi tai matkailuautoosi on fiksu idea, kun haluat nopeasti ja helposti suojaa tuulelta ja sateelta.

Ovi- ja/tai ikkunamarkiisit

Jos haluat tuulensuojaa asuntovaunusi oven ympärille, on ovimarkiisi hyvä ratkaisu. Näin et kohtaa kovaa tuulenpuuskaa, kun avaat oven. Ja voit rauhassa tutkailla ovella, näyttääkö sää houkuttelevalta.

Saatat tarvita myös ikkunamarkiisin pitämään paahtavan auringon poissa asuntovaunustasi ja antamaan sinulle hieman enemmän yksityisyyttä, mutta silti hyvän näkymän ympäristöön. Aurinkosuodattimella varustettu Isabella-ikkunamarkiisimme, jota on saatavana 2 leveyttä, on erittäin helppo asentaa. Sama pätee myös Bo-Camp-ikkunamarkiisiimme, jossa on sivureunat. Se on edullinen markiisi, antaa hieman enemmän varjoa, kiinnitetään helmasta asuntovaunussa olevaan kiskoon ja siinä on imukupit, jotka pitävät tukitolpat kiinni asuntovaunussa. Helpompaa ei voi olla!

Asuntovaunun pussi- tai kasettimarkiisien lisävarusteet

Jos sinulla on Fiamma Caravanstore -markiisi ja haluat hieman enemmän suojaa ja yksityisyyttä, on Fiamma Sun View loistava ostos. Kiinnitetään helposti markiisin reunaan.

Voit myös rakentaa oman etuteltan pussimarkiisin ympärille WeCamp-etuosan ja universaalin WeCamp-sivuseinän avulla Huomaa, että löydät erilaisia etupaneeleita, joita voit yhdistellä riippuen siitä, millainen Caravanstore-malli sinulla on. Kun olet rakentanut itsellesi mukavan tilan teltan eteen, saat siitä vieläkin mukavamman lisäämällä sinne hyvän telttamaton ja hemmottelemalla itseäsi mukavilla retkeilytuoleilla.

Valitsitpa minkä ratkaisun tahansa, muista harkita myös myrskysuojaa, jotta olet varustautunut kunnolla, kun tuuli yltyy.

Markiisien tarvikkeet ja varaosat

Markiisien tarvikevalikoimasta löydät erilaisia osia, joit voit tarvita markiisin oikeaoppiseen asentamiseen, tai varaosia, kun markiisi kaipaa pientä korjausta.

Selaa valikoimiamme, josta löytyvät Thule-markiisien tarvikkeet, Fiamma-markiisien tarvikkeet ja Isabella-markiisien tarvikkeet ja löydä etsimäsi.