• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Matkavarusteiden lukot

Täältä löydät valikoimamme erilaisia lukkoja matkavarusteisiin ja muihin varkaudenestoartikkeleihin. Valikoimaamme kuuluu lankalukkoja, tavallisia riippulukkoja ja TSA-lukitusjärjestelmällä varustettuja erikoislukkoja.

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Matkavarusteiden lukot

Lukkoja on saatavana tavallisina riippulukkoina ja lankalukkoina, ja monet niistä on suunniteltu TSA-järjestelmää varten. TSA on erityisesti Yhdysvaltojen hallituksen käyttämä järjestelmä. Tämä tarkoittaa sitä, että jos käytät TSA-lukkoa, he voivat avata matkatavarasi tarkastusta varten ilman, että on vaarana, että lukkoja leikataan tai rikotaan.

Lue lisää TSA:sta täältä.

Vaijerilukot/kaapelilukot

Vaijerilukossa tai kaapelilukossa, kuten sitä myös kutsutaan, on joustava vaijeri, joka tekee siitä hyödyllisen monissa eri tilanteissa. Jos esimerkiksi otat pyöräsi mukaan lomalle, voit käyttää vaijerilukkoa kypärän lukitsemiseen pyörään, kun nautit kahvia kaupungilla.

Sinun kannattaa harkita tarpeitasi ennen vaijerilukon ostamista, sillä niissä on eripituisia vaijereita. Lyhyemmällä vaijerilla varustettu lukko on kätevä, kun haluat lukita matkatavarat, kuten matkalaukut ja reput. Jos matkustat reppumatkalla, kannattaa ostaa kaapelilukko, jossa on suhteellisen lyhyt johto, jotta pysyt turvassa, kun reppusi on hostellissa. Lyhyellä vaijerilukolla voit lukita reppusi esimerkiksi aitaan, kun olet liikkeellä. Kun valitset pidemmällä vaijerilla varustetun lukon, voit lukita useampia osia yhteen ja lukita useampiin asioihin. Jos esimerkiksi matkustat lentokoneella koko perheen kanssa ja haluat lukon, joka varmistaa, että tavarat pysyvät yhdessä, kun niitä ei valvota, pitkällä langalla varustettu lankalukko on hyvä idea. Jos olet epävarma pituudesta, suosittelemme ostamaan lankalukon, jossa on pitkä lanka.

Riippulukot

Klassinen riippulukko on klassikko syystä. Riippulukko on käytännöllinen ja helppokäyttöinen. Retkeilymaailmassa monet tuotteet on tehty lukittaviksi riippulukolla. Valikoimastamme löydät lukot, joissa on koodilukko. Koodilukkoa on fiksu käyttää retkeilyssä, koska siinä on vähemmän avaimia, joista pitää kirjaa. Tämä tarkoittaa, että jokainen perheenjäsen voi käyttää lukkoa. Jos perheessä on lapsia, ei myöskään ole vaaraa, että he heittävät avaimet pois.

Riippulukkoja voi käyttää myös repun tai laukun varmistamiseen, ja riippulukkojen etuna on, että ne ovat usein kestävämpiä kuin vaijerilukot. Niitä on myös saatavana eri kokoisina ja mallisina, joten voit löytää varusteisiisi sopivan lukon.

Me ScandiHills.fi ssä myymme perävaunun lukkoihin käytettäviä pitkäkulmaisia riippulukkoja.

TSA-hyväksytyt lukot

Jos matkustat Yhdysvaltoihin, sinun on syytä olla tietoinen Yhdysvaltojen maahantulosäännöistä. Yhdysvaltain lentoasemien turvahenkilöstöllä on nimittäin oikeus avata matkatavarasi, jos heillä on epäilyksiä siitä, mitä kuljetat mukanasi. Jos olet lukinnut matkatavarasi riippulukolla tai lankalukolla, vaarana on, että ne murretaan. Lentoaseman turvahenkilöstö avaa matkatavarasi ilman, että sinulle ilmoitetaan tai kysytään asiasta. Jos haluat välttää lukon rikkomisen saapuessasi, käytä TSA:n hyväksymää lukkoa. Tavallisen lankalukon tai riippulukon ja TSA-lukon ero on siinä, että TSA-lukossa on ylimääräinen avainsisäänkäynti. Turvallisuushenkilöstöllä on tähän sopivat yleisavaimet, joiden avulla he voivat avata lukon, tarkistaa matkatavaroiden sisällön ja lukita ne uudelleen lukkoa vahingoittamatta.