• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Lämpömatot

Tässä näet valikoimamme auton tuulilasien ja sivuikkunoiden lämpömattoja, jotka kattavat useita tehtäviä tai tarpeita. Ne voivat heijastaa auringonsäteitä kuumina kesäpäivinä ja pitää lämpötilan alhaalla, mikä takaa miellyttävämmän matkan alkamisen sen jälkeen, kun auto on pysäköity aurinkoiseen paikkaan. Ne eristävät kylminä päivinä ja takaavat miellyttävämmän lämpötilan auton sisällä. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä lämpömatot takaavat yksityisyyden, kun autossa yövytään.

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Lämpömatot

Otatko mieluummin autosi mukaan lomalle? Silloin kannattaa harkita lämpömattoa. Lämpömatoilla on useita etuja, jotka ovat todella käteviä, kun olet riippuvainen autostasi. Niitä voi kuitenkin käyttää myös jokapäiväisessä elämässä. Meillä on valikoima lämpömattoja, jotka sopivat monenlaisiin autoihin ja tuulilaseihin. Jos meillä ei ole autoosi sopivaa mattoa, meillä on DIY-sarjoja, joilla voit räätälöidä matot autoosi sopiviksi. Tämä tarkoittaa, että se on helppo tehdä riippumatta siitä, millaiseen autoosi haluat matot. Matot asennetaan eri tavalla riippuen siitä, haluatko ne auton sisä- vai ulkopuolelle. Olipa kyse sitten jokapäiväisestä käytöstä tai autolomista, lämpömattojen avulla pääset nopeammin liikkeelle, kun on aika lähteä liikkeelle. Lämpömattoja voidaan käyttää sekä ulko- että sisäpuolella. Kun käytät imukuppeja, suosittelemme lämpömattojen kiinnittämistä sisäpuolelle.

Miksi käyttää lämpömattoja jokapäiväisessä elämässä?

Lämpömattojen käyttäminen talvella arjessa voi auttaa vähentämään auton kylmyyttä yöllä. Ja kun autosi lämpenee matkalla töihin, voit pitää autosi lämpimämpänä pidempään käyttämällä lämpömattoja. Lämpömatto toimii luomalla eristävän kerroksen kylmien ikkunoiden ja ohjaamon väliin. Kesällä ja aurinkoisina aikoina matoilla on päinvastainen vaikutus, sillä ne heijastavat auringonsäteitä takaisin autosta, jolloin matkustamo ei kuumene yhtä paljon. Tämä on hienoa, jos joudut viettämään aikaa autossa. Matot on fiksua käyttää päivällä, jotta auto ei kuumene liikaa silloin, kun sitä tarvitsee käyttää. Hyvää lämpömattosarjaa voi käyttää ympäri vuoden ja se lisää ajamisen iloa. Voit valita, kuinka monta lämpömattoa haluat käyttää. Jos laitat matot kaikkiin ikkunoihin, saat todella suuren vaikutuksen, mutta yksittäinen lämpömatto tuulilasissa tekee varmasti tuntuvan eron.

Miksi käyttää lämpömattoja lomalla?

Varsinkin kylminä kuukausina täällä Tanskassa lämpömatto voi olla hyödyllinen. Kun käytät lämpömattoa, luot eristävän kerroksen sinun ja autosi tuulilasin väliin. Auton ikkunat siirtävät hyvin kylmää ulkoapäin. Jos siis vietät yön autossa, lämpötila laskee hyvin nopeasti, kun moottori sammutetaan. Lämpömattojen avulla et menetä niin paljon lämpöä, joten autossasi on huomattavasti mukavampi viettää yö. Lämpömattojen avulla pysäköidessäsi saat enemmän yksityisyyttä. Jos sinulla on matkailuauto, lämpömatot voivat olla erinomainen vaihtoehto verhoille. Kesällä autosi voi käydä todella kuumaksi, kun se on pysäköitynä matkan varrella. Lämpömatot ovat loistava ratkaisu tähän, sillä ne heijastavat auringonsäteitä ja luovat autoon miellyttävämmän lämpötilan. Jos etsit autossa käytettäviä makuualustoja, tutustu makuualustavalikoimaamme täällä.