• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Festivaaliteltat

Oletko menossa festivaaleille tai etsit vain halpaa telttaa? Sitten olet laskeutunut oikealle sivulle.

Olemme keränneet tänne parhaat festivaaliteltat, joista saat halvan teltan laadusta täysin tinkimättä. Olemme tehneet tutkimuksen puolestasi ja löytäneet parhaat ja halvimmat festivaaliteltat. Löydät pienet festivaaliteltat 2 hengelle ja suuret festivaaliteltat 4 hengelle. Tutustu myös muuhun telttavalikoimaamme - meiltä löytyy jotain jokaiseen tilaisuuteen.

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Festivaaliteltat

Täältä näet valikoimamme festivaaliteltoista. Festivaaliteltat on tarkoitettu nuorille, jotka ovat matkalla festivaaleille. Festivaaliteltoille on ominaista, että ne ovat kevyitä, helppoja pystyttää ja riittävän kestäviä kestämään humalaisen väkijoukon tai kaksi. Festivaalitelttamme ovat niin laadukkaita, että voit pakata teltan festivaalin jälkeen ja käyttää sitä uudelleen ensi vuonna.

Meillä on useita erilaisia telttatyyppejä. Pienissä teltoissa yleisimmin käytetty teltan muoto on kupoliteltta. Nämä ovat telttoja, joita pitävät pystyssä kaksi telttatolppaa, jotka istuvat risteyksessä muodostaen kupolin muodon. Näin saat fiksun pienen neliönmuotoisen teltan, joka voi itse asiassa seistä ilman tappeja. Se on hyvin suosittu teltan muoto pienemmissä teltoissa, koska se on helppo pystyttää ja kestää elementtejä.

Festivaaliteltoissamme on pienempi vesipylväspaine kuin suuremmissa ja kalliimmissa teltoissa. Vesisarakepaine kertoo, kuinka paljon vettä voi olla teltan kankaan päällä ennen kuin vesi pääsee sen läpi. Kun Tanskassa on kesä, rankkasateet ovat harvinaisia. Siksi et tarvitse suurta vesipatsaan paksuutta festivaaliteltallesi. Useimmissa festivaaliteltoissamme on hyttysverkot, jotka pitävät hyttyset loitolla. Jos festivaalitelttaa kuitenkin käytetään yöpymiseen festivaaleilla, hyttysverkko ei ole ehdottoman välttämätön. Ei siksi, että suurten musiikkijärjestelmien raskas basso pitää hyttyset poissa alueelta.

Kun haluat päättää, mikä teltta sopii sinulle, sinun on otettava huomioon, kuinka paljon tilaa tarvitset. Ennen teltan valintaa on hyvä asettaa makuupaikkasi ja varusteesi ja mitata, kuinka paljon tilaa ne vievät. Sitten voit verrata sitä siihen, kuinka paljon tilaa kussakin teltassa on. Lisäksi joissakin festivaaliteltoissa on katettu sisäänkäynti. Tämä on hienoa, koska sen ansiosta voit esimerkiksi jättää kengät teltan ulkopuolelle. Jos etsit varusteita, joiden avulla festivaaleista tulee hauskempia, tutustu ulkoiluvälinevalikoimaamme. Täältä löydät laajan valikoiman tuotteita, jotka pitävät sinut kuivana ja lämpimänä festivaaleilla.