• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Suihkut ja tarvikkeet

Haluaisitko käydä suihkussa asuntovaunussasi, kun yövyt leirintäalueen ulkopuolella? Tai jos et halua kastella kylpyhuonettasi käymällä suihkussa sisätiloissa, harkitse hieman alkeellisemman ulkosuihkun tai retkisuihkun hankkimista. Siinä aurinko lämmittää veden mukavan lämpimäksi.

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Suihkut ja tarvikkeet

Täältä näet suihku- ja -tarvikevalikoimamme. Meiltä löydät kaiken, mitä tarvitset matkailuautosi tai asuntovaunusi kylpyhuoneen kunnostamiseen. Jos tarvitset suihkua, tarvitset sekoitushanan, joka takaa, että et saa niskaasi jääkylmää tai polttavan kuumaa vettä. Lue, mitä sinun on otettava huomioon sekoitushanaa valitessasi. Suihkusekoittajamme asennetaan samalla tavalla kuin normaalit hanat – vain vaakasuoraan käännettynä. Tämä tarkoittaa, että voit porata reiän seinään, vetää johdot ja letkut läpi ja ruuvata sekoitushanan takaosan kiinni kiristämällä ruuvit tiukasti. Kun olet asentanut sekoitushanan, voit valita useista suihkupäistä ja -letkuista haluamasi. 

Pidätkö primitiivisemmästä telttailusta? Pidätkö myös siitä, että voit käydä ulkona suihkussa? Meillä on juuri oikea tuote sinulle. Nimittäin kannettava ulkosuihku, joka tunnetaan myös nimellä retkisuihku. Niitä on useita eri malleja, mutta kaikkien toimintaperiaate on sama. Täytät retkisuihkun pussin vedellä ja ripustat sen ylös. Sen jälkeen voit avata venttiilin ja vesi suihkuaa ulos. Näin voit käydä suihkussa missä tahansa, missä voit ripustaa pussin roikkumaan. Pussit on yleensä valmistettu tummasta muovista, joka varaa hyvin auringon lämpöä. Tämä tarkoittaa, että jos jätät pussin roikkumaan hetkeksi auringon paisteeseen, saat mukavan lämpimän suihkun.  

Meillä on myös ulkosuihkuja, jotka seisovat maassa ja joissa voit pumpata jalkapumpulla vettä. Retkisuihku on hyvä ottaa mukaan, kun retkeilet luonnossa. Voit pystyttää nopeasti suihkun puun viereen, käydä suihkussa ja tuntea olosi puhtaaksi. Suihku on loistava energialataus. Jos haluat käydä suihkussa luonnossa, tutustu matkasaippuavalikoimaamme. Matkasaippua toimii hyvin esimerkiksi vaellusretkellä.

Jos olet retkeilijä, joka tykkää käydä rannalla, tiedät varmasti tunteen, kun kuljetat paljon hiekkaa mukanasi asuntovaunuun. Tässä tilanteessa kannettava retkisuihku on todella fiksu ratkaisu. Otat sen mukaan rannalle ja huuhtelet hiekan ja suolaveden pois ulkona ennen kuin palaat asuntovaunuun.