• 30 päivän palautussoikeus
  • Toimitus alkaen 16 € noutopisteeseen
  • ToimitusEU-maihin, Grönlantiin ja Färsaarille
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Navigointi
  • Haku

Suihku jne.

Haluaisitko käydä suihkussa asuntovaunussasi, kun yövyt leirintäalueen ulkopuolella? Jos et halua kastella kylpyhuonettasi käymällä suihkussa sisätiloissa, harkitse investoimista alkeellisempaan ulkosuihkuun, jossa aurinko lämmittää veden mukavaan lämpötilaan.

-{{100 - (product.Prices[0].PriceMinWithoutVat / product.Prices[0].FullPriceMinWithoutVat * 100) | number:0}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

Suihkut ja muuta.

Täältä näet suihkuvarustevalikoimamme. Meiltä löydät kaiken, mitä tarvitset matkailuautosi tai -vaunusi kylpyhuoneen kunnostamiseen. Jos tarvitset suihkua, tarvitset sekoitushanan, joka takaa, että et saa jääkylmää vettä etkä polttavan kuumaa vettä. Lue täältä, mitä sinun on otettava huomioon sekoitushanaa valitessasi. Suihkusekoitushanamme asennetaan samalla tavalla kuin hanat - vain kyljelleen käännettynä. Tämä tarkoittaa, että poraat reiän seinään ja voit vetää johdot ja letkut läpi ja ruuvata sekoittajan takaosan kiinni kiristämällä takapää tiukasti. Kun olet asentanut sekoitushanan, voit valita useista suihkupäästä ja letkuista.

Pidätkö primitiivisemmästä telttailusta? Pidätkö siitä, että voit käydä ulkona suihkussa? Sitten meillä on ratkaisu sinulle. Nimittäin pussisuihku, joka tunnetaan myös nimellä taskusuihku. Niitä on useita eri malleja, mutta niiden toiminta on sama. Täytät pussin vedellä ja ripustat sen ylös. Sitten voit avata venttiilin ja vesi tulee ulos. Näin voit käydä suihkussa missä tahansa, mihin voit ripustaa pussin. Pussit on yleensä valmistettu tummasta muovista, joka ottaa hyvin aurinkoa vastaan. Tämä tarkoittaa, että jos jätät pussin roikkumaan hetkeksi auringon paistaessa, voit saada mukavan lämpimän suihkun.  

Meillä on myös pussisuihkuja, jotka voivat seistä maassa, jolloin voit pumpata veden itse jalkapumpulla. Pussisuihku on hyvä ottaa mukaan, kun olet luonnossa liikkeellä. Voit nopeasti pystyttää suihkuaseman puun viereen ja käydä sitten suihkussa ja tuntea olosi puhtaaksi. Se voi olla loistava energiapotku. Jos haluat käydä suihkussa luonnossa, tutustu matkasaippuavalikoimaamme. Ne toimivat hyvin esimerkiksi vaellusreissulla.

Jos olet retkeilijä, joka tykkää käydä rannalla, tiedät varmasti tunteen, kun raahaat rannalta kotiin paljon hiekkaa. Tässä kohtaa taskusuihku voi olla todella fiksu. Otat sen mukaan matkalle ja huuhtelet hiekan ja suolaveden pois ulkona ennen kuin palaat asuntovaunuun.